Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Για τους Ακροδεξιούς Αξιωματικούς είμαστε διαφορετικοί σε Ζωή και θάνατο...


Μια απάντηση στην Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ από το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 

Στην αισχρή ανακοίνωση της Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ για τις αυτοκτονίες στον ελληνικό στρατό http://www.pomens.gr/enimerosi αναδεικνύεται η σαπίλα των αξιωματικών που νιώθουν ότι μπορούν να διαχειρίζονται ζωές και να έχουν εξουσία σε αυτές, χωρίς ποτέ να κοιτάζουν την ουσία του προβλήματος, χωρίς να αναλογίζονται τις δικές τους ευθύνες και τέλος χωρίς να έχουν καμία αναφορά στο ότι οι αυτοκτονούν υπαξιωματικοί και στρατιώτες και όχι ανώτεροι ή ανώτατοι αξιωματικοί.
Βέβαια να δούμε πως για την πρόσφατη αυτοκτονία στρατιώτη στη Ρω, όχι απλά δεν βγήκε ανακοίνωση από τους στρατιωτικούς αλλά να θυμηθούμε τα πολλά παραδείγματα χυδαίων και απάνθρωπων αξιωματικών που διατυμπάνιζαν στις αναφορές των μονάδων ότι φταίει ο φαντάρος που δεν άντεξε και είναι αυτός υπεύθυνος που αυτοκτόνησε και όχι η κατάσταση στο στράτευμα. 

Η ανακοίνωση μιλάει κυρίως με όρους ψυχολογικής υποστήριξης σε ανθρώπους εντός του στρατεύματος που φαίνεται να έχουν κακή ψυχολογία.
Δεν βλέπει και μάλλον εθελοτυφλεί όταν δεν κάνει λόγο για τα πραγματικά προβλήματα. Όταν δεν μιλάει για το πως η εντατικοποίηση της πολεμικής προετοιμασίας φορτώνουν με πίεση, δουλειές και υπηρεσίες τους οπλίτες και κυρίως τους στρατιώτες σε βαθμό εξάντλησης. Πως όλα τα καθήκοντα μετακυλίονται διαρκώς από τους υψηλόβαθμους προς τον πιο χαμηλόβαθμο. Πως η αυταρχική συμπεριφορά των αξιωματικών επηρεάζει την ψυχολογία των οπλιτών. Πως οι απαράδεκτες συνθήκες διαβίωσης μέσα σε κάποια στρατόπεδα επηρεάζουν στους στρατιώτες και τους οδηγούν στην απελπισία.
Ξεχνούν οι Αξιωματικοί ότι για να διατηρηθούν τα δικά τους άθλια προνόμια αδειάζουν τις μονάδες για να μετατρέψουν τους Φαντάρους σε Υπηρέτες τους στις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις και τις Λέσχες Αξιωματικών!
Ξεχνούν οι Αξιωματικοί τον σεξισμό τους που διαδίδει ότι "Στον Στρατό θα μας κάνουν Άνδρες"..., την εθνικιστική προπαγάνδα τους και τις ρατσιστικές επιθέσεις απέναντι στους Αλβανικής καταγωγής στρατιώτες και στους Μουσουλμάνους-Εβραίους;
Ξεχνούν οι Αξιωματικοί που αμείβονται καλά και τυγχάνουν σειρά προνομίων ότι οι φαντάροι δεν έχουν όριο στις υπηρεσίες που διατάζονται να δίνουν από αυτούς, ότι μας μετατρέπουν σε Φυλακισμένους με χακί στολή, ενώ μας τιμωρούν με κρατήσεις και φυλακές για να μας επιρρίπτουν την ευθύνη για τον εγκλεισμό μας στα στρατόπεδα;
Ξεχνούν οι Αξιωματικοί ότι αυτοί Οργανώνουν-Κατευθύνουν τα καψόνια και τους εμφυλίους μεταξύ παλιών και νέων φαντάρων για να μας Υποτάξουν και Πειθαρχήσουν ώστε να εξασφαλίσουν τους Δούλους των μονάδων και τους Αναλώσιμους του ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού, το κρέας  στα κανόνια για τα συμφέροντα του Λάτση και του Βαρδινογιάννη, των EXXON-MOBIL, TOTAL, ΕΝΙ;    

Για να δοθούν πραγματικές λύσεις πρέπει να γίνει κατανοητό ότι δεν υπάρχουν αναλώσιμοι μέσα στο στρατό.
Με μάχη κυρίως των στρατιωτών απέναντι σε κάθε είδους αυθαιρεσία στο στρατό, με μάχη για ορθολογική ανακατανομή την υπηρεσιών και των δουλειών στις μονάδες, με αγώνα για αξιοπρεπείς συνθήκες στα στρατόπεδα, με μάχη απέναντι στα βύσματα στρατιώτες  και τους αξιωματικούς που ζητούν δωράκια "για να βολέψουν κόσμο", αλλά και στελέχη που λουφάρουν και φορτώνουν όλη τη δουλειά σε άλλους. Με αναδιοργάνωση του Υγειονομικού σώματος για τις ανάγκες των στρατιωτών και όσων βρίσκονται στις μονάδες και όχι για να καλύπτονται ανάγκες του ΕΣΥ ή να λιμνάζουν υγειονομικού σε νοσοκομεία για τις ανάγκες κυρίως αποστράτων και των οικογενειών τους. 

Οι λόγοι για τις αυτοκτονίες στο στρατό δεν είναι «προσωπικοί».
Είναι η δολοφονική πολιτική των κυβερνήσεων, της πολεμικής προετοιμασίας και η βασιλεία του παράλογου ή μάλλον η βασιλεία του ανωτέρου και του βύσματος εντός του στρατού, που συνεργάζονται και δολοφονούν δια της αυτοκτονίας στρατιώτες και ΕΠ.ΟΠ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ 
ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ – Ενωθείτε Μαζί μας
στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον φασισμό, εθνικισμό, το ρατσισμό και το σεξισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα!
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Τηλ: 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου