Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Ο ΥΕΘΑ Καμμένος που απαιτούσε αγορά F35 και ΔΕΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΚΕ OYTE ENA ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ στέλνει τα ΟΥΚ να βρουν Αγνοούμενους στη Ραφήνα...


Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΕ ΡΟΛΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ UAV ΝΑ ΠΕΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ!
Ο λαός μας στέκεται σοκαρισμένος μπροστά στην τεράστια Τραγωδία...
Ακούγοντας τις ίδιες δικαιολογίες από την κυβέρνηση και τα καθεστωτικά ΜΜΕ. 

Όπως και στο παρελθόν, όταν στην Ηλεία "ο στρατηγός άνεμος και οι ξένοι πράκτορες, οι ασύμμετρες απειλές" έκαιγαν και δολοφονούσαν σύμφωνα με τους Καραμανλή-Πολύδωρα..

Πραγματικά, βλέποντας τις εικόνες της καταστροφής προσπαθείς να κατανοήσεις, να συναισθανθείς την Απόγνωση και την Αγωνία, τον αβάστακτο πόνο, ενώ ο κατάλογος των απωλειών μακραίνει.

Όμως υπάρχει μια φωτογραφία που αποδεικνύει σε όλο της το μεγαλείο την κυβερνητική αστική πολιτική.

Είναι η φωτογραφία των ΟΥΚ που ψάχνουν να βρουν αγνοούμενους στην Ραφήνα. Με τουλάχιστον 10 φουσκωτά προσπαθούν να εντοπίσουν τυχόν αγνοούμενους που βρέθηκαν στην θάλασσα στην προσπάθεια τους να αποφύγουν την πύρινη λαίλαπα.

Δηλαδή, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και προσωπικά οι Τσίπρας-Καμμένος, που φέρουν βαρύτατες ευθύνες για το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ κατά του λαού μας και του περιβάλλοντος, κρύβονται πίσω από άθλιες επικοινωνιακές τακτικές που αποκαλύπτουν όμως την πραγματική ουσία των πραγμάτων.

Ο κατάλογος των νεκρών και η ασύλληπτη καταστροφή έχουν τις υπογραφές των Μνημονίων των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, των επενδυτών που εφορμούν για να αρπάξουν και να καύσουν καθώς έρχεται η καπιταλιστική Ανάπτυξη.

Ενώ οι πυρκαγιές τσουρουφλίζουν την πολιτική των Περικοπών των Κοινωνικών Δαπανών και των ταυτόχρονα τεράστιων αγορών πολεμικών εξοπλισμών, πλήττοντας άγρια την Προπαγάνδα του Κοινωνικού ρόλου του Στρατού, η κυβέρνηση βυθίζεται και μας βυθίζει ακόμη περισσότερο στις εγκληματικές πολεμοκάπηλες και αυταρχικές πολιτικές της.

Δεν κάνει βήμα πίσω στην ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ των κοινωνικών προβλημάτων, καθώς αναμασά το θέσφατο του Ολοκληρωτικού Καπιταλισμού, την Ασφάλεια.

Ο Πάνος Καμμένος, ως άλλος Πολέμαρχος, συγκάλεσε Συμβούλιο Άμυνας!
Για να αντιμετωπίσουν τις πυρκαγιές.....

Χωρίς πυροσβεστικά αεροσκάφη και ενώ φωνάζουν οι πυροσβέστες για τις τεράστιες ελλείψεις, αλλά με ΟΥΚ, Φρεγάτες, Αρματαγωγά,...., α και τα UAV των Αμερικανών από την Λάρισα που βρήκαν τώρα την ευκαιρία να προπαγανδίσουν τον κοινωνικό τους ρόλο!

Ως έτοιμος από καιρό εξαγγέλλει την περικύκλωση μας από τον Στρατό και τον συνεχή έλεγχο-καταγραφή μας από τα Αμερικανικά UAV, που ενοποιούν την πολεμική-κατασταλτική τους δράση και ρόλο με τις αντίστοιχες εθνικές στρατιωτικές δυνάμεις εντός της ελληνικής επικράτειας!  

Επεκτείνοντας την εφαρμογή των Δογμάτων Πολέμου-Καταστολής!

Σύμφωνα με την αρθρογραφία "Το Συμβουλίο Άμυνας αποφάσισε τη διάθεση οργανωμένων περιπόλων εκπαιδευμένου προσωπικού, προς τις πολιτικές υπηρεσίες, για να καλύψουν πιθανές ανάγκες. Επιπρόσθετα έγινε αναδιοργάνωση των περιπόλων, που γίνονται σε όλη την Ελλάδα, από στελέχη των ΕΔ και την Εθνοφυλακής, για την πρόληψη των πυρκαγιών. Οι περίπολοι τέθηκαν στη διάθεση της πυροσβεστικής, ενώ, όπως ενημέρωσε ο ΥΕΘΑ, θα είναι ενισχυόμενες από μη επανδρωμένα αεροσκάφη των ΕΔ αλλά και συμμαχικών χωρών.

Θέτουμε το απλό ερώτημα:

Πόσα πυροσβεστικά αεροσκάφη έχει προμηθευτεί η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου;

ΚΑΝΕΝΑ.

Δείτε και βγάλετε τα συμπεράσματα σας:
Δώσανε 11 εκατομμύρια δολάρια για τα πυροσβεστικά αεροσκάφη και 2,5 δισεκατομμύρια για τα F16, τα ORION και για πυραύλους!
ΤΩΡΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΟΛΑ....http://diktiospartakos.blogspot.com
Αυτή η εγκληματική πολιτική καταλήγει να στέλνονται Φρεγάτες και Αρματαγωγά για να σώσουν τους "εγκλωβισμένους" της Ραφήνας (για να χρησιμοποιήσουμε ορολογία ΣΥΡΙΖΑ).


                                                                                                                                       Είναι ΤΡΑΓΩΔΙΑ.
Είναι ταξική τραγωδία καθώς την ώρα που ο κόσμος της εργασίας μετρά τους νεκρούς του ο κόσμος του πλούτου υπολογίζει τους Βωξίτες, τις Ανεμογεννήτριες, τα κοιτάσματα της Ηπείρου και της Δυτικής Ελλάδας, την ΑΟΖ, τα ενεργειακά κοιτάσματα και τους δρόμους ενέργειας-εμπορίου στην Ανατολική Μεσόγειο, απειλώντας, ο ελληνοτουρκικός ανταγωνισμός να μετατραπεί σε πολεμική σύγκρουση.
Για μια ακόμη φορά αποκαλύπτεται ο μαύρο νήμα που συνδέει τον κοινωνικό πόλεμο και τον ιμπεριαλιστικό, καθώς μετρούμε δεκάδες νεκρούς σε καιρό ειρήνης και πολεμικής προετοιμασίας.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν θα παραδεχτεί καμιά ευθύνη, δεν θα κάνει πίσω....
Αντίθετα, προχωρούν ακόμη περισσότερο στην εφαρμογή των Δογμάτων Πολέμου Καταστολής, ανακοινώνοντας ότι θα κατεβάσουν τον Στρατό στις Πληγέντες περιοχές για να αναλάβει αστυνομικά καθήκοντα, όπως επίσης και σε όλη την επικράτεια.
Η Πυρκαγιά στην Αττική και η ανείπωτη καταστροφή είναι ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΒΟΛΗ για όσα πρόκειται να γίνουν σε Αιγαίο-Ανατολική Μεσόγειο-Δυτική Ελλάδα για τα κοιτάσματα και τα κέρδη τους.
ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ 

Eπιτροπή Αλλεγγύης Στρατευμένων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου