Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: Επίσημη Παραδοχή των 2 Στρατιωτικών ότι κυνηγούσαν Πρόσφυγες εντός του Τουρκικού εδάφους!

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ υπεύθυνα είχε αποκαλύψει από την πρώτη στιγμή τους όρους σύλληψης των 2 Στρατιωτικών που κυνηγούσαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ και εξίσου ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ πρόσφυγες εντός του Τουρκικού εδάφους.
Μάλιστα, αναδείξαμε το ζήτημα του Πολέμου κατά των προσφύγων-μεταναστών που διεξάγουν συνεργαζόμενες η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και Ερντογάν, η ΕΕ και το ΝΑΤΟ.

Θέσαμε ζήτημα ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ της Ακροδεξιάς ηγεσίας του Υπουργείου Άμυνας.

Περιγράψαμε ακριβώς τους όρους, τις τακτικές και τους φορείς της καθεστωτικής προπαγάνδας που μήνες τώρα εκμεταλλεύεται την Σύλληψη τους για να διασπείρει Εθνικισμό, Μιλιταρισμό και Μισαλλοδοξία.

Σήμερα το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ επιβεβαιώνεται με τον πλέον επίσημο τρόπο! 



ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΗΡΩΕΣ!

Δεκατέσσερις ημέρες μετά από την απελευθέρωσή τους από τις τουρκικές φυλακές της Αδριανούπολης, το ΓΕΣ πήρε κατάθεση από τους δύο στρατιωτικούς! 
Ο Ανθυπολοχαγός Άγγελος Μητρετώδης κατέθεσε στον Γενικό Επιθεωρητή του Στρατού, μόλις την περασμένη Τετάρτη και ο Λοχίας Δημήτρης Κούκλατζης την επομένη! 
Από τις καταθέσεις προκύπτει ότι οι δύο στρατιωτικοί υποστηρίζουν τη θεωρία του λάθους, που τους οδήγησε εντός του τουρκικού εδάφους. 


Ο Ανθυπολοχαγός Άγγελος Μητρετώδης στην κατάθεσή του στον Γενικό Επιθεωρητή Στρατού , υποστηρίζει σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ότι μαζί με τον Λοχία εντόπισαν ίχνη στο χιόνι. 
Αποφάσισε να τα ακολουθήσουν πιστεύοντας ότι πρόκειται για ίχνη μεταναστών. 
Λίγο παρακάτω εντόπισαν κι άλλα σημάδια που τον έκαναν να πιστέψει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στην περιοχή. 
Αναφέρει στην κατάθεσή του ότι είδε ίχνη ούρων στο χιόνι και αυτό φαίνεται ότι προκάλεσε την βεβαιότητα ότι βρίσκονται κοντά σε κάποια ομάδα μεταναστών που είχε περάσει παράνομα στο ελληνικό έδαφος. 
Απορροφημένος όπως ήταν άκουσε ξαφνικά το ΑΛΤ! 
Σηκώνοντας το κεφάλι, ο Ανθυπολοχαγός είδε δύο Τούρκους στρατιώτες να τον σημαδεύουν. 
Η κατάθεση του Λοχία Κούκλατζη, που δόθηκε την επόμενη ημέρα κινείται στην ίδια περίπου γραμμή.
Εμείς αναρωτιόμαστε:

Οι 2 Στρατιωτικοί πότε θα ζητήσουν συγγνώμη;

Με εξαιρετικό ενδιαφέρον περιμένουμε τις τοποθετήσεις του ΚΚΕ και της ΛΑΕ που εντάχθηκαν από την πρώτη στιγμή στην "εθνική" καθεστωτική αφήγηση!

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ. Επικ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου