Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Καταδίκασαν 233 μετανάστες και μετανάστριες επειδή διαμαρτύρονταν!

metanns1

Στα δικαστήρια της Ορεστιάδας οδηγήθηκαν 233 μετανάστες και πρόσφυγες που χθες κατέλαβαν τον κόμβο της Καβύλης – Απέκλεισαν τον δρόμο, ξάπλωσαν στο οδόστρωμα και δεν δέχονταν να φύγουν 
Στα δικαστήρια της Ορεστιάδας οδηγήθηκαν σήμερα 233 μετανάστες και πρόσφυγες, που κατέλαβαν χθες τον κόμβο της Καβύλης.

Σύμφωνα με το thrakinea.gr, εις βάρος τους υπάρχει η κατηγορία για παρακώλυση συγκοινωνιών.

Το περιστατικό έγινε χθες, όταν 233 άτομα, ανάμεσά τους ηλικιωμένοι και μικρά παιδιά, απέκλεισαν τον κόμβο της Καβύλης, ξάπλωσαν στο οδόστρωμα και αρνούνταν να φύγουν από το σημείο.

Μάλιστα, αρνήθηκαν να επιβιβαστούν στο λεωφορείο της αστυνομίας και προχώρησαν σε αποδοκιμασίες, ενώ πολλοί πήραν στα χέρια τους τα παιδιά και προχώρησαν σε αποδοκιμασίες. 


Η καταδίκη

http://www.thrakinea.gr/archives/132351

 Σε ένα έτος φυλάκιση με τριετή αναστολή και τα δικαστικά έξοδα καταδικάστηκαν οι πρόσφυγες και οι λαθρομετανάστες οι οποίοι έκλεισαν χθες τον κόμβο της Καβύλης, οι οποίοι κάθισαν μέχρι αυτή τη στιγμή στο εδώλιο του κατηγορούμενου.
Οι κατηγορούμενοι στις απολογίες τους, υποστήριξαν ότι έκλεισαν το δρόμο, χωρίς όμως να προσδιορίζουν ποιος έδωσε την εντολή.
Η δίκη στο αυτόφωρο μονομελές δικαστήριο Ορεστιάδας αυτή την ώρα, συνεχίζεται, καθώς στην αίθουσα δικάζονταν περίπου ανά 20 άτομα, λόγω του μεγάλου όγκου των κατηγορούμενων.
Κατηγορούμενοι ήταν όλοι όσοι ενήλικες έκλεισαν χθες το δρόμο. Όσο για την χώρα προέλευσής τους, οι περισσότεροι είναι από το Ιράκ και αρκετοί δηλώνουν Κούρδοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου