Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Ούτε επί Σαμαρά. Οι συριζαίοι έβγαλαν "αύρα" ενάντια σε διαδηλωτές.

ΣΧΟΛΙΟ: Errikos Finalis
Η αριστερή* κυβέρνηση σπάει μεθοδικά όλα τα ταμπού, διαλέγοντας μάλιστα και φορτισμένες ημερομηνίες για να το κάνει. Σήμερα η δοκιμασμένη στην Κατεχόμενη Παλαιστίνη αύρα** στέλνεται εναντίον ενός δύσκολα υπερασπίσιμου στόχου (η πολιτική άνοια δεν είναι προνόμιο των γερόντων...), αύριο εναντίον κάποιων απλώς "ακραίων", μεθαύριο εναντίον οποιουδήποτε τολμά να βήξει.

Κι αν είναι κάποιος Κούλης που θα την πρωτοχρησιμοποιήσει κατά αυτών που βήχουν, το δρόμο θα τον έχει βρει στρωμένο από μια αριστερή κυβέρνηση. Ας τα αναλογιστούν αυτά οι μετριοπαθώς σκεπτόμενοι, που αρχικά σοκαρίστηκαν από το σπάσιμο του ταμπού αλλά τώρα κάνουν "ψυχραιμότερες" σκέψεις, ότι τάχα οι ίδιοι δεν θα βρεθούν στο μέλλον αντιμέτωποι με το πρόβλημα. Διότι, αν βήξουν, θα βρεθούν.

* Ας βγάλουμε τα εισαγωγικά να ησυχάσουμε, μιας και στην αποικία μας είσαι ό,τι δηλώσεις (γνωστό και ως "δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού", για όποιους προτιμούν τη μετανεωτερική διάλεκτο...)
** Η οποία είναι φτιαγμένη να ρίχνει τα πάντα: νερό, χημικά, χρωστικές ουσίες για να σταμπάρεις τους ενόχους και να τους συλλαμβάνεις και μετά από μέρες, ή και βοθρολύματα - με τέτοια ψεκάζουν οι ισραηλινοί τα σπίτια στις "απείθαρχες" γειτονιές, ώστε να βρωμάνε για μέρες...
Αύρα» της ΕΛ.ΑΣ. επί της οδού Πατησίων μπροστά από την κεντρική είσοδο του Πολυτεχνείου που εκτοξεύει νερό με πίεση εναντίον των διαδηλωτών που βρίσκονται εντός του ιδρύματος που εκτοξεύουν με την σειρά τους βροχή από βόμβες μολότοφ εναντίον των διμοιριών μέσα από το Πολυτεχνείο.

"Αύρες" δεν είχαν τολμήσει να βγάλουν εναντίον διαδηλωτών καμία πρόσφατη προηγούμενη κυβέρνηση, αφού είναι ισχυρό κατασταλτικό μέσο και η πίεση του νερού μπορεί να προκαλέσει θύματα.

Και επειδή συνηθίζεται να μιλάμε πάντα για τους κακούς κουκουλοφόρους, από μπλοκ διαδηλωτών καταγγέλλεται ότι τα ΜΑΤ είχαν περικυκλώσει τη πορεία δημιουργώντας κλίμα έντασης, δίνοντας πάτημα μετά και για τις μολότοφ.


Η τελευταία φορά που κατέβηκαν αύρες των ΜΑΤ εναντίον διαδηλωτών ήταν με υπουργό τον Μπάλκο (αν δεν τον γνωρίζετε εκεί στο "αριστερό" συναπάντημα,ρωτήστε...την Παπακώστα και τον Καμένο,θα σας πουν πόσο...καλό υπουργός ήταν).Ένα από τα "αποτελέσματα" της χρήσης των ήταν η δολοφονία των Κουμή και Κανελλοπούλου το Νοέμβρη του '80,στην πορεία για το Πολυτεχνείο.

Μήπως η επανεμφάνιση αυτών των δολοφονικών μηχανών...υπονοεί κάτι,στέλνει κάποιο μήνυμα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου