Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού θέλει τους "Παλιούς" φαντάρους μαντρόσκυλα των Διοικητών!

Οι νεοσύλλεκτοι που κάναμε εκπαίδευση στο στρατόπεδο του πυροβολικού στην Κω εκπαιδευτήκαμε και για τις διάφορες παλιών και νέων φαντάρων.
Τα μόνιμα στελέχη που μας εκπαίδευαν χρησιμοποιούσαν τους λίγο παλιότερους φαντάρους για να μας μάθουν βήμα, παραγγέλματα και "στρατιωτικό πνεύμα". Φούσκωναν με αυταρχικό αέρα τα μυαλά των παλιών οι οποίοι ήταν πιο σκληροί από τους εκπαιδευτές μας στην εκπαίδευση αλλά και μετά στους θαλάμους, στις επιθεωρήσεις, στην καθαριότητα και στην μεταξύ μας κουβέντα.
Με πρωτοβουλία της διοίκησης, τάζοντας τιμητικές, έχει δημιουργηθεί ένα κλίμα διαχωρισμού παλιού και νέου φαντάρου, όπου ο παλιός θα διατάζει, φωνάζει και κρίνει τον νεότερο για το παρουσιαστικό του, το πως καθαρίζει, το πώς κάθεται. 

Έτσι ώστε ο νεότερος να μάθει να υπακούει και με την σειρά του να κάνει τα ίδια στους επόμενους
Ταυτόχρονα στην τραπεζαρία και στο ΚΨΜ οι νεότεροι φοβόντουσαν να κάτσουν για πάνω από 5 λεπτά γιατί όλο και κάποιος παλιότερος, με ανοχή φυσικά των μονίμων στελεχών που υπήρχαν στον χώρο, θα έχωνε κάποιον νεότερο για αγγαρείες, είτε στην λάτζα, είτε για καθαριότητα ή για ξεφλούδισμα πατάτας.
Μπροστά σε όλα αυτά εμείς, όλοι οι φαντάροι, μακριά από διαχωρισμούς παλιός και νέος, πρέπει να προτάξουμε την μεταξύ μας αλληλεγγύη. 
Να καταλάβουμε ότι είμαστε όλοι φαντάροι, ότι όλοι μαζί θα περάσουμε αυτούς τους μήνες της θητείας, να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας, να διεκδικήσουμε να μην μας λιώνουν στις αγγαρείες η να μας εξουθενώνουν στην εκπαίδευση. 
Να μην ανεχτούμε κανέναν τραμπουκισμό φαντάρου από φαντάρο η στέλεχος.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑΙ - Ενωθείτε Μαζί μας 

στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα! 

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955347

Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου