Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

Φασιστικός Παροξυσμός στις Ειδικές Δυνάμεις στο Καρλόβασι της Σάμου


ΡΩΤΑΜΕ: Οι ΝΑΖΙ Κυριαρχούν στις Ειδικές δυνάμεις; 
Οι προκλήσεις του Φασισμού στις Ειδικές Δυνάμεις στο Καρλόβασι της Σάμου μένουν Αναπάντητες.
Πάρα τις καταγγελίες των συναδέλφων φαντάρων και τις αποκαλύψεις του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, οι Παρανομίες και τα επικίνδυνα, εθνικιστικά, μισαλλόδοξα ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ από το ΓΕΣ φασιστικά άσματα είναι καθημερινότητα.

Τη Δευτέρα (21/01/2019) κατά τη διάρκεια της Πρωινής Γυμναστικής κυριάρχησαν τα απαίσια συνθήματα του επεκτατισμού, οι εμετικές αθλιότητες για δολοφονίες και βιασμούς γειτονικών λαών.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η χυδαία αυτή πρακτική είναι εν γνώσει της Διοίκησης, της Ταξιαρχίας, της ΑΣΔΥΣ, του ΓΕΣ και του Υπουργείου Άμυνας.

Φαίνεται όμως ότι οι αθλιότητες του ΝΑΖΙΣΜΟΥ και της Ακροδεξιάς, των οποίων υπήρξαμε μάρτυρες την Κυριακή (20/01//2019) στο εθνικιστικό συλλαλητήριο, γνωρίζουν την ΑΝΟΧΗ της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς η γαλούχηση στην εθνικιστική υστερία θεωρείται αναπόσπαστο τμήμα της Εκπαίδευσης των Ειδικών Δυνάμεων.

Θυμίζουμε: 

Ναζιστική προπαγάνδα και καψώνια σε στρατευμένους στην Σάμο

Ναζιστική προπαγάνδα...
Αντισημιτισμός..
Αντικομμουνισμός...
Μισαλλοδοξία για τον Τουρκικό λαό, τους Μουσουλμάνους και τους Πρόσφυγες...
Απαξίωση της επίσημης κυβέρνησης και του Δημοκρατικού Κοινοβουλευτικού Πολιτεύματος...
Παράνομα Καψόνια ατομικά και συλλογικά 
Προπαγανδίζοντας επεκτατικούς στόχους και απειλώντας την ειρήνη μεταξύ των λαών
Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας την θυμάται αυτή τη δήλωση;
"Έχει δοθεί εντολή για πλήρη διερεύνηση των εστιών ακροδεξιάς στο στράτευμα" δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Πάνος Ρήγας μιλώντας στον Νews24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή "Παιχνίδια εξουσίας" των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού. (18-12-2018)
Η Ταξιαρχία και ο Μέραρχος γιατί ανέχονται την ανοικτή δράση των ΝΑΖΙ στις μονάδες τους;
ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΑΜΟΥ: ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΜΕ ΚΑΨΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
Οι ΝΑΖΙ ΕΠ.ΟΠ. κάνουν φασιστική προπαγάνδα παρουσία αξιωματούχων! 
Στα Πλωτά στο Καρλόβασι(13 ΔΕΕ), ένα φυλάκιο των Καταδρομών, ΕΠ.ΟΠ. στέλεχος μιλάει για "ανωτερότητα της Ελληνικής Καθαρής φυλής", για τους κατώτερους μουσουλμάνους που πρέπει να πεθάνουν, "για τους συμμορίτες του ΕΛΑΣ που σκότωναν κόσμο, είναι μύθος η αντίσταση στους Γερμανούς"! 
ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ την Αστική Δημοκρατία και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σαν "αριστερό παράνομο καθεστώς" και ότι "δεν έχει πραγματική δικαιοδοσία πάνω μας γιατί εκλέχτηκε με μεγάλη αποχή γι'αυτό ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ"
Επίσης μιλάει για την εβραϊκή φυλή ότι "είναι καθαρή στο βάθος των αιώνων σαν την ελληνική και υπάρχει έμφυτος ανταγωνισμός και μίσος μεταξύ τους"!!!! 
Αυτό παρουσία και άλλων ΕΠ.ΟΠ, χωρίς να τον διακόπτουν. 
Στο 79 ΑΔΤΕ-ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ (6/1/2019) διατάσσονται να τραγουδήσουν Παράνομα Ακροδεξιά άσματα 

Πού θ’ανάψουμε κεριά
μέσα στην Αγιά Σοφιά
Πού θ’ανάψουμε κεριά
μέσα στην Αγιά Σοφιά
Πού θ’ανάψουμε κεριά
μέσα στην Αγιά Σοφιά
Στον τρούλο της Αγιάς Σοφιάς
θ’ανέβω για να βγάλω
την τούρκικη ημισέληνο
και τον Σταυρό να βάλω

Το Ισλάμ και η θρησκεία των Ιεχωβαδων και οι Άθεοι απαξιώνονται.
Προπαγανδίζεται ότι η Τουρκική "φυλή" είναι κατώτερη της "Καθαρής Ελληνικής". Αναπαράγεται μίσος για τα προσφυγικά ρεύματα στην Σάμο , ως βρωμιάρηδες κλέφτες που κλέβουν τα επιδόματα των Ελλήνων.
Η κατάσταση με το 79 ΑΔΤΕΠ-ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ Σάμου είναι ακραία επικίνδυνη και έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Οι φαντάροι καταδρομείς είναι στα όρια της κατάρρευσης. 
Ο μέσος όρος ύπνου, στα φυλάκια, είναι  4 ώρες λόγω των αμέτρητων υπηρεσιών και καψωνιών. 
Τα καψώνια που ο υπουργός Άμυνας έχει αποκηρύξει γίνονται καθημερινά. 
Κάμψεις σε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας σαν τιμωρία επειδή ένας φαντάρος γέλασε νευρικά στην προσοχή. 
Τα καψώνια έχουν τσακίσει τους φαντάρους. 
Οι καταδρομείς φαντάροι αναγκάζονται να παρουσιάζονται βραδιάτικα και να φωνάζουν απίστευτα δυνατά για απλά αιτήματα όπως για να πάνε μια τουαλέτα. 
Η αναφορά της φρουράς μπορεί να κρατήσει και 2 ώρες για τιμωρία. 
Πολλοί συνάδελφοι παραιτήθηκαν και γύρισαν στο Πεζικό λόγω αυτής της φρικαλεότητας. Πολλές φορές γίνεται ξέσπασμα, απειλές και βιαιοπραγία από άλλους φαντάρους στον πιο αδύναμο, που εξαιτίας τους "φάγανε" όλοι την Παράνομη ομαδική ποινή για το ατομικό λάθος ή αργοπορία. 
Για ατομικά παραπτώματα γίνονται ομαδικές ποινές. Όπως το να ντυθείς, να βάλεις εξοπλισμό και σάκο μετά τις 23.00 το βράδυ και να κάτσεις στην βροχή.
Και αν δεν γίνει αυτό σύντομα απ' όλους, να επαναληφθεί σε μια ώρα. 
Οι καταδρομείς φαντάροι υποφέρουν από αϋπνίες και οργή!! 
ΕΠ.ΟΠ. στελέχη τραμπουκίζουν φαντάρους να κάνουν αγγαρείες ταχύτητα χωρίς να δίνουν οδηγίες ή εξοπλισμό. 
Πραγματικό κολαστήριο.
Αναρωτιόμαστε:
Αυτό είναι το "βαθύ αίσθημα Δημοκρατίας που διακατέχει τις ένοπλες δυνάμεις" όπως δηλώνουν οι Υπουργοί Άμυνας  Παναγιώτης Ρήγας και Πάνος Καμμένος; 
Η Ταξιαρχία Σάμου και ο Διοικητής Ανωτάτης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝγιατί ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ αυτή την Παράνομη κατάσταση, αυτή την κατάχρηση εξουσίας που είναι Καθεστώς;
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΑΜΟΥ
Εμείς ως ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Απαιτούμε την άμεση παρέμβαση της στρατιωτικής και πολιτικής ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων ώστε να σταματήσουν άμεσα όλες αυτές οι Παρανομίες, να εκλείψουν οι επικίνδυνες συμπεριφορές και απάνθρωπες καταστάσεις.
Να Τιμωρηθούν άμεσα οι Υπεύθυνοι.
Εκεί οδηγεί όμως η πολιτική "εθνικής ενότητας" που προωθεί συστηματικά η κυβέρνηση και το Υπουργείο Άμυνας.
Γιατί ιδιαίτερα στον χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων όχι μόνο έχει πραγματοποιηθεί το μεγαλύτερο ξέπλυμα της ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ Χρυσής Αυγής (κοινή παρουσία εκπροσώπων ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-Χ.Α σε Καστελόριζο, άσκηση ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑΣ κλπ) και έχει προπαγανδιστεί η ανάγκη "εθνικής ενότητας", αλλά έχουν επιβληθεί σειρά μέτρων που Οικοδομούν το σύγχρονο Επιχειρηματικό κράτος Πολέμου-Καταστολής του Ολοκληρωτικού Καπιταλισμού.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα! 
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
Τηλ: 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου