Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

Ξυλοκόποι και Κηπουροί οι φαντάροι της Αττικής: 306 ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΒΑΣΗΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ


Διατάχθηκαν να κόβουν δέντρα, να μεταφέρουν κορμούς και να ξεχορταζιάζουν!
Μάλιστα, ο ΙΔΙΩΤΗΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εργασιακή τους απόδοση και τους έβαλε τις φωνές, απαιτώντας να Δουλέψουν πιο Σκληρά και πιο Γρήγορα.
Δηλαδή, ο ΙΔΙΩΤΗΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ, που ο Στρατός του Παραχώρησε τους Φαντάρους ως Δούλους, τους ΕΒΑΛΕ τις φωνές για να Παράγουν περισσότερο έργο, ώστε να Παρουσιάσει ο ίδιος καλύτερο αποτέλεσμα και να ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.
Δεν σταματούν να στέλνουν καταγγελίες οι συνάδελφοι φαντάροι από το 306 ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΒΑΣΗΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως θίγουν ένα ζήτημα που αφορά όλους τους συναδέλφους που υπηρετούν στην Αττική.
Καταγγέλλουν λοιπόν ότι ο πρώην ΑΓΕΣ Στεφανής και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μετέτρεψαν τους φαντάρους της Αττικής σε σκλάβους εργαζόμενους για να ετοιμάσουν το θέρετρο του Αγίου Ανδρέα όπου οι στρατιωτικοί κάνουν Δωρεάν διακοπές.
Ενώ το ΕΛΙΑΜΕΠ, οι ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής και οι Ακροδεξιοί ΑΝΕΛ διαδίδουν ότι οι "φαντάροι δεν φτάνουν" και απαιτούν Αύξηση της θητείας στους 18 μήνες και Στράτευση των Γυναικών....
Η ηγεσία του Στρατού ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ τους στρατιώτες σε Ξυλοκόπους και Κηπουρούς.
Φαντάροι από όλα τα Στρατόπεδα της Αττικής διατάχθηκαν να πάνε στα ΚΑΑΥ του Αγίου Ανδρέα και να λάβουν μέρος ως ΕΡΓΑΤΕΣ στην αποκατάσταση του Θερέτρου.
Οι Υπηρεσίες που προσέφεραν από τις 8.00-14.00 μ.μ. δεν είχαν καμιά σχέση με την Στρατιωτική θητεία.
Διατάχθηκαν να κόβουν δέντρα, να μεταφέρουν κορμούς δέντρων και να ξεχορταζιάζουν!
Μάλιστα, ο ΙΔΙΩΤΗΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εργασιακή τους απόδοση και τους έβαλε τις φωνές, απαιτώντας να Δουλέψουν πιο Σκληρά και πιο Γρήγορα.
Δηλαδή, ο ΙΔΙΩΤΗΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ, που ο Στρατός του Παραχώρησε τους Φαντάρους ως Δούλους, τους ΕΒΕΛΕ τις φωνές για να Παράγουν περισσότερο έργο, ώστε να Παρουσιάσει ο ίδιος καλύτερο αποτέλεσμα και να ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.
Αυτή είναι η ξεφτίλα του Ελληνικού Στρατού.
Όμως αυτή η ΞΕΦΤΙΛΑ έχει Ενορχηστρωτές: είναι το Υπουργείο Άμυνας και το Γενικό Επιτελείο Στρατού.
Οι φαντάροι είναι στα όρια της Εξάντλησης.
Καθημερινά, ήταν υποχρεωμένοι να ξυπνούν στις 06.00 π.μ., να κάνουν καθαριότητες και αγγαρείες έως τις 8.00 π.μ. που έφευγαν για τα ΚΑΑΥ όπου εργάζονταν έως τις  13.30-14.00 μ.μ.
Και αφού επέστρεφαν στη μονάδα άρχιζαν Υπηρεσίες φύλαξης από τις 15.00 μ.μ.: τρίωρες υπηρεσίες Πύλης και σκοπιά τα ξημερώματα... Και από το πρωί Ξυλοκόπος και Κηπουρός.
Δείτε την χθεσινή καταγγελία φαντάρων (Τρίτη 30/01/2019)

306 ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΒΑΣΗΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ: Μια ακόμη φυλακή Σκλάβων-φαντάρων μέσα στην Αττική


Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουμε επισημάνει ότι αυξάνονται οι καταγγελίες από φαντάρους που υπηρετούν σε μονάδες της Αττικής.
Συνάδελφοι που δεν είναι βύσματα, αντιθέτως υπηρετούν στην Αττική αφού ολοκλήρωσαν το 5μηνο ή 6μηνο της Παραμονής τους σε μονάδες της Παραμεθορίου.
Σε μονάδες της Αττικής που βύσματα είναι οι Αξιωματικοί, ενώ τα υπόλοιπα στελέχη δίνουν λιγότερες υπηρεσίες από αυτές που προβλέπεται, φορτώνοντας τες στους φαντάρους.
Οι Διοικητές θέλουν να κάνουν καριέρα, δεν νοιάζονται, με αποτέλεσμα να αυξάνουν την εργασιακή εκμετάλλευση των Φαντάρων-Σκλάβων.
Είναι χαρακτηριστικό ότι όχι μόνο πολλαπλασιάζουν τις υπηρεσίες, αλλά γνωρίζουν ότι η δύναμη των μονάδων είναι εικονική.
Στους στρατιώτες συμπεριλαμβάνονται πολλοί που έρχονται με κατ’ εξαίρεση Μετάθεση εξαιτίας των προβλημάτων Υγείας που αντιμετωπίζουν, με χαρακτηρισμό Ικανότητας Ι4 και δεν κάνουν π.χ. υπηρεσίες φρούρησης.
Όμως οι Διοικητές βγάζουν τις υπηρεσίες με βάση την εικονική δύναμη των φαντάρων και όχι την πραγματική.
Αποτέλεσμα είναι να εξαφανίζονται οι Έξοδοι και να οδηγούν τους συναδέλφους στην Εξάντληση, ψυχολογική και σωματική.
Συνάδελφοι που δεν τρέφονται καλά, κοιμούνται ελάχιστα, αντιμετωπίζονται εργασιακά ως Σκλάβοι και αισθάνονται Φυλακισμένοι.
Χαρακτηριστικά τα όσα συμβαίνουν στο 306 ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΒΑΣΗΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ.
Ο Διοικητής δεν τηρεί το όριο των υπηρεσιών που είναι 19 μηνιαίως, αλλά χώνει ασύστολα τους φαντάρους που είναι ευτυχείς αν βγουν Έξοδο μια φορά τη βδομάδα.
Αυτό σημαίνει ότι οι συνάδελφοι μετρούν 27 -28 Υπηρεσίες το τελευταίο διάστημα.
Η Διοίκηση κοροϊδεύει τους φαντάρους με Υπηρεσιακά λίγων ωρών.
Αντί να δώσει Εξόδους να πάνε να φάνε, να πλυθούν και να πάρουν ρούχα καθαρά από το σπίτι, τους δίνει λέει Υπηρεσιακό..
Φαντάσου να φεύγεις από το Μενίδι για να πας με την κίνηση στην άλλη άκρη της Αθήνας…
Ακόμη όμως και αυτά τα Υπηρεσιακά –κοροϊδία τα χρησιμοποιεί η Διοίκηση ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ, έχοντας τους φαντάρους σε ΟΜΗΡΕΙΑ: τους Απειλεί ότι θα τα κόψει αν δεν Ικανοποιεί από την Προσφορά των Δούλων Φαντάρων…
Καταλαβαίνει η Διοίκηση τι λέει και κυρίως τι κάνει;
Τα στελέχη δεν δίνουν ούτε τις τέσσερις (4) υπηρεσίες που προβλέπεται, δεν αναλαμβάνουν Υπηρεσίες ώστε να χαλαρώσουν τα πράγματα για τους φαντάρους, αλλά τους λένε ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ τα δικά τους κατορθώματα…
Κουβέντες καφενείου δηλαδή, που δικαιολογούν την ΤΕΜΠΕΛΙΑ τους!  
Και οι φαντάροι λιώνουν: από τις 6.00 το πρωί καθαριότητες, αγγαρείες, πόστα και από τις 15.00 μ.μ. και μετά σκοπιά. Οι φαντάροι θα σταλούν να καθαρίσουν, να μαζέψουν τις παλέτες… ενώ οι πολίτες θα τους βλέπουν και θα νοιώθουν ΕΘΝΙΚΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ από τους χαμάληδες συναδέλφους.
Η όποια διαφοροποίηση της συμπεριφοράς στελεχών όπως Υπολοχαγός διοικητής Λόχου, δεν μπορεί να αποκρύψει ότι η πλειοψηφία των βυσμάτων αξιωματικών σκέφτονται μόνο την καριέρα τους, κομάντα από το γραφείο τους στον Κόκκινο Μύλο Αττικής.
Η όποια ελαστικότητα δείχνουν στην εκτέλεση υπηρεσιών είναι αποτέλεσμα της επίγνωσης που έχουν ότι ωθούν τους φαντάρους στην Κατάρρευση.
Απαιτούμε σεβασμό των δικαιωμάτων μας.
Όχι στις Ατελείωτες Υπηρεσίες.
Έχουμε Δικαίωμα στην Έξοδο: να πηγαίνει 1-1 για όλους.
Μήπως ο ΑΓΕΣ Καμπάς να έριχνε μια ματιά και στις μονάδες της Αττικής;

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑΙ - Ενωθείτε Μαζί μας 
στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΡΔΗ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα! 
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
Τηλ: 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου