Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Διαβάστε αναλυτικά για την απώλεια του Εύζωνα

Ο 24χρονος Σπύρος Θωμάς είναι ο εύζωνας της Προεδρικής Φρουράς που ξεψύχησε, καθώς έχασε τις αισθήσεις του λίγο μετά τη δεύτερη σκοπιά και στη συνέχεια στο 401 διαπιστώθηκε ο θάνατός του, με την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Πάτρα, να βυθίζεται στο πένθος από τον ξαφνικό θάνατο του νεαρού μπασκετμπολίστα.
Ο Σπύρος Θωμάς, ο 24χρονος μπασκετμπολίστας από την Πάτρα, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή λίγο αφού είχε τελειώσει τη δεύτερη σκοπιά του στον Άγνωστο Στρατιώτη.
Η σκοπιά τελείωσε και ο Σπύρος Θωμάς επέστρεψε στο θάλαμό του. Δεν ανέφερε ενοχλήσεις. Ήταν η δεύτερη σκοπιά που έκανε την Πέμπτη. Σύμφωνα με πληροφορίες  έκανε την πρώτη από τις 13:00 έως τις 14:00 και τη δεύτερη από τις 19:00 έως τις 20:00. Όταν τελείωσε η δεύτερη σκοπιά και γύρισε στο θάλαμό του, έπεσε να κοιμηθεί.


Οι συνάδελφοί του προσπάθησαν να τον ξυπνήσουν λίγες ώρες μετά για να παρουσιαστεί στο βραδινό προσκλητήριο. Ο 24χρονος Σπύρος Θωμάς σηκώθηκε, στάθηκε στα πόδια του αλλά λίγο μετά κατέρρευσε. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου