Σάββατο 11 Μαΐου 2019

Mε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, το μεγάλο όπλο του Ελληνικού Στρατού είναι η "Παναγία"


Ο σκηνοθέτης της Χούντας των Συνταγματαρχών Τζέιμς Πάρις βρίσκει την συνέχεια του στους αυλοκόλακες δημοσιογράφους του Πενταγώνου την εποχή του Ολοκληρωτικού Κοινοβουλευτισμού.
Πρόσφατα, στην ανακοίνωση μας "Ο Καμμένος έφυγε από το Πεντάγωνο αλλά ο ΕΛΛΗΝΟ-ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ Παροξυσμός Παραμένει" τονίζαμε:
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να αποκρύψει την αντεργατική πολιτική πίσω από την προπαγάνδα περί συγκρότησης Προοδευτικής Συμμαχίας.

Όμως τόσο η οργανική ένταξη των ΝΑΖΙ της δολοφονικής Συμμορίας Χρυσής Αυγής στην απαιτούμενη από τον Μεγαλοιδεατισμό της αστικής τάξης "εθνική ενότητα"...

Όσο και ο προβαλλόμενος Ελληνο-ορθόδοξος Πολιτισμός αποδεικνύει όλη την αντιδραστικότητα του σύγχρονου Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού!

Στρατός-Πατρίδα-Ορθοδοξία δεν ήταν μόνο το σύνθημα της Χούντας των Συνταγματαρχών, η αναγκαία παραχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ στον ηγέτη των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο, προκειμένου να στηθεί η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αλλά αποδεικνύεται ότι αποτελεί το πολιτικό στίγμα των Αποστολάκη-Ρήγα στο Υπουργείο Άμυνας!!!

Την διαπίστωση μας αυτή έρχεται να ενισχύσει το ρεπορτάζ μιλιταριστικού σάιτ που διατηρεί προνομιακή σχέση με το ΓΕΣ επί ηγεσίας του ΑΓΕΣ Καμπά (!) 

Είναι χαρακτηριστικό του κλίματος Ελληνο-Ορθόδοξου Φονταμενταλισμού που επικρατεί στις Ένοπλες Δυνάμεις και ιδίως στον Στρατό Ξηράς, το ρεπορτάζ: 

"16η Μεραρχία Πεζικού: ''Με Μπροστάρισσα την Υπέρμαχο Στρατηγό''

Με μπροστάρισσα την Υπέρμαχο Στρατηγό, η Διοίκηση, τα στελέχη και οι οπλίτες της 16ης Μεραρχίας Πεζικού στο Διδυμότειχο.
Σε περίοπτη θέση στο στρατηγείο, τις ταξιαρχίες, τις μονάδες και τα φυλάκια του σχηματισμού, δεσπόζει η εικόνα της Παναγίας μας, της προστάτιδας και υπέρμαχου Στρατηγού των Ενόπλων Δυνάμεων.
Κατά την επίσκεψή μας σε φυλάκιο της πρώτης γραμμής, στο οποίο πρόσφατα βρέθηκε και ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, οι άγρυπνοι φρουροί των συνόρων μας, έχουν στο πλευρό τους προστάτη και βοηθό την Παναγία.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη συγκίνηση να βλέπει κανείς στελέχη και οπλίτες φυλακίου της οριογραμμής Ελλάδος - Τουρκίας, να ασπάζονται με ευλάβεια την εικόνα της Μεγαλόχαρης, πριν και στο τέλος της υπηρεσίας τους!

Με αυτά και με αυτά φτάσαμε ο πρώην ΥΕΘΑ και ηγέτης των εθνικιστών και ακροδεξιών ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, να καταγγέλλει τον ΑΓΕΣ Καμπά ως Ακροδεξιό!
Ο σκηνοθέτης της Χούντας των Συνταγματαρχών Τζέιμς Πάρις βρίσκει την συνέχεια του στους αυλοκόλακες δημοσιογράφους του Πενταγώνου την εποχή του Ολοκληρωτικού Κοινοβουλευτισμού.
 Εμείς Απαιτούμε πλήρη Διαχωρισμό από την Εκκλησία.
Κανένα στρατιωτικό άγημα σε εκδηλώσεις του θρησκευτικού σκοταδισμού.
Να καταργηθούν τώρα όλες οι επιδείξεις του Εθνικισμού, Μιλιταρισμού και του Ορθόδοξου Φονταμενταλισμού.
Κοινός αγώνας των εργαζομένων σε Ελλάδα-Τουρκία-Κύπρο-Βαλκάνια-Μεσόγειο ενάντια στις κυβερνήσεις του πολέμου, στον εθνικισμό και το φασισμό, στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου