Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

Στρατόπεδο Καλέντζου Έδεσσα: Μονιμότητα έχουν οι Κοριοί, τα Καψόνια και ο Παραλογισμός

Αντιδράσεις και σχόλια προκάλεσε η καταγγελία των συναδέλφων φαντάρων για τα όσα συμβαίνουν στο Στρατόπεδο Καλέτζου στην Έδεσσα [Θυμίζουμε: Στρατόπεδο Καλέντζου Έδεσσα: Στρατηγός επικεφαλής σε καψόνια, κοριούς καιΠαραλογισμό! http://diktiospartakos.blogspot.com]
Χαρακτηριστική είναι η νέα Επιστολή Καταγγελίας που μας ήρθε από μια Παλιοσειρά!
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ

Όταν υπηρετούσα, είχα βρεθεί με απόσπαση στο συγκεκριμένο στρατόπεδο. 

Ήταν η χειρότερη περίοδος όλης της θητείας μου και θυμάμαι κάθε μέρα τι είχα τραβήξει και εγώ και οι υπόλοιποι στρατιώτες που είχαμε έρθει. 

Άσχημες βρισιές από αμόρφωτα ΕΠΟ.ΟΠ.-ΕΜΘ, που ανάθεμα και αν έχουν τελειώσει το γυμνάσιο και βγάζουν αμέτρητα κόμπλεξ γιατί δεν έχουν καταφέρει τίποτα άλλο στη ζωή τους.

Απειλές συνέχεια, σημάδια από κοριούς, αγγαρεία μέχρι αηδίας, υπηρεσία στην πύλη ασταμάτητα λόγω έλλειψης ατόμων, διοικητής αδιάφορος, οργανικοί φαντάροι που μας έχωναν συνέχεια με την άδεια του διοικητή (έπαιρναν τα καλά νούμερα αυτοί και σε εμάς όλα τα δύσκολα κατ εξακολούθηση.

Θυμάμαι έπαιρναν τα ξεκούραστα περίπολα ή δ. αλλαγής) και οι διοικητές στις μονάδες που υπηρετούσαμε αδιαφορούσαν.

Δυστυχώς, η κατάσταση παραμένει ακόμα και σήμερα έτσι, καλή δύναμη παιδιά. 
Βγάλτε στη φόρα όλη τη βρώμα του ελληνικού στρατού μέσω του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ μπας και σωθεί η κατάσταση, μόνο έτσι καταλαβαίνουν αυτοί και διορθώνουν καταστάσεις.


ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ - Ενωθείτε Μαζί μας 

στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα! 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου