Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019

Έχουμε 205 μαχητικά αεροσκάφη (η πανίσχυρη Βρετανία έχει 88) ενώ τα πυροσβεστικά αεροσκάφη μας είναι λιγότερα από 20…

Σχόλιο ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: 
Σε αυτά τα αποτελέσματα οδηγεί ο Μιλιταρισμός, η Πολεμοκαπηλεία και ο Ιμπεριαλισμός . Ολόκληροι οι πόροι μιας χώρας να ξοδεύονται στην πολεμική βιομηχανία και να μην πηγαίνουν στην Πυρασφάλεια, την Παιδεία, την Υγεία κλπ. 
Είναι η πολίτικη του ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ που θέλει την Ελλάδα Χωροφύλακα της Μεσογείου, να ξοδεύει τεράστια ποσά και νεανικό αίμα για τα συμφέροντα των Λάτση-Βαρδινογιάννη-Κοπελούζου-Μυτιληναίου, για να πολεμά τους πρόσφυγες και μετανάστες, καταστέλλει τις προσφυγικές ροές, τα εργατικά, φοιτητικά και νεολαιίστικα κινήματα για τα συμφέροντα των Εφοπλιστών. 
Είναι η Πολιτική του Επιχειρηματικού Αστικού Κράτους Πολέμου/Καταστολής που προχωρά σε κατάργηση του Πανεπιστημιακού Ασύλου, βάζει μπάτσους στα λεωφορεία να ελέγχουν τους φτωχούς επιβάτες, Πραιτοριανούς Πάνθηρες στο ΜΕΤΡΟ, προσλαμβάνει 1500 ακόμη Μισθοφόρους για ΔΙΑΣ-ΔΕΛΤΑ, τα πιο ελεεινά σώματα καταστολής των κοινωνικών κινημάτων.
ΠΟΛΕΜΟΣ και ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ για την Ασφάλεια των συμφερόντων τους ενώ ο λαός μας πνίγεται στην Μάνδρα της Αττικής και δολοφονείται στο Μάτι, τα δάση καίγονται για να ανοίξει ο δρόμος στης Ανεμογεννήτριες και τα Ξενοδοχεία τους.  


Γιατί η χώρα αυτή δεν έχει υποδομές; Από parallaxi - July 24, 2018

 Αλέξανδρος Ασλανίδης 

Έχουμε 205 μαχητικά αεροσκάφη (η πανίσχυρη Βρετανία έχει 88) ενώ τα πυροσβεστικά αεροσκάφη μας είναι λιγότερα από 20… 
Πρέπει λέει να διαθέτουμε τον ίδιο αριθμό μαχητικών με τους Τούρκους. Ολόκληρη η χώρα καταστρέφεται ανθρωπιστικά, οικονομικά, πολιτικά και οικολογικά για να διατηρεί έναν γιγάντιο στρατό που θα την προστατέψει σε περίπτωση επίθεσης από ένα «συμμαχικό» κράτος. 
Αυτά είναι τα τραγικά αποτελέσματα όταν δίπλα σε μια μικροσκοπική χώρα βρυχάται μία επιθετική, φονική και πανίσχυρη δικτατορία. Αν αναρωτιέστε γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε «θαύματα» όπως οι αντίστοιχες σε μέγεθος Σκανδιναβικές χώρες, συγκρίνετε τους αμυντικούς προϋπολογισμούς των χωρών αυτών με τον δικό μας και θα καταλάβετε πολλά. Αν σ’ όλα αυτά προσθέσετε και την κλιματική αλλαγή, οι επιπτώσεις της οποίας είναι στην Ελλάδα πολύ σοβαρότερες απ’ ότι στο Βορρά (καταστροφές και νεκροί από φωτιές αλλά και από πλημμύρες βλ. Μάνδρα), θα καταλάβετε γιατί η Ελλάδα θα είναι πάντα σε οικονομική και ανθρωπιστική κρίση. Η λύση αυτής της τραγωδίας; 
Πλήρης στροφή της χώρας προς την οικολογία (μείωση κατανάλωσης ενέργειας, ανανεώσιμες πηγές παντού και κατάργηση του λιγνίτη, καλύτερη διαχείριση απορριμάτων και των δασικών εκτάσεων κλπ), πίεση προς την ΕΕ ν’ αναλάβει τη φύλαξη και την προστασία των συνόρων της Ένωσης, ώστε να μειωθεί η οικονομική αιμορραγία που προκαλεί η χρηματοδότηση της άμυνας της χώρας, διαχωρισμός Εκκλησίας – Κράτους έτσι ώστε τα εκατομμύρια ευρώ σε μισθούς Tαλιμπάν ιερέων να στραφούν προς την πυρόσβεση, την υγεία, την παιδεία. 
Άλλωστε η διεφθαρμένη ως το κόκκαλο Εκκλησία A.E. έχει τη δυνατότητα να χρηματοδοτήσει τους 11.000 ιερείς της.

Read more at: https://parallaximag.gr/parallax-view/giati-chora-afti-den-echei-ypodomes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου