Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

Νέα Λέσχη Αξιωματικών στο Πεντάγωνο για τις "Αντουανέτες" του Στρατού ενώ οι φαντάροι πεινούν και δηλητηριάζονται από χαλασμένα φαγητά!

Πραγματικά Δεν Ντρέπονται καθόλου...
Η κυβέρνηση της ΝΔ, το Υπουργείο Άμυνας και το ΓΕΣ θεωρούν και αντιμετωπίζουν τους φαντάρους ως Αναλώσιμους και Δούλους για να τους δουλεύουμε Δωρεάν και να τους Υπηρετούμε.

Η είδηση των εγκαινίων της Λέσχης Αξιωματικών στο Πεντάγωνο όχι μόνο προκαλεί αλλά ταυτόχρονα αποδεικνύει τις προτεραιότητες των Επιτελών.

Αποδεικνύει ότι κινούνται ως Μαρίες Αντουανέτες... 

Τα στρατόπεδα έχουν τεράστια προβλήματα λόγω των περικοπών με αποτέλεσμα άθλιες συνθήκες υγιεινής και καθαριότητας, ελλείψεις στα μέσα συντήρησης μέσων και εγκαταστάσεων, και όχι μόνο...

Οι συνάδελφοι φαντάροι βλέπουν τις κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ να μας επιτίθενται με άγριες περικοπές που μας στερούν ακόμη και το φαγητό. Περιόρισαν τις Καταστάσεις Επιβίβασης, περιόρισαν τα ρούχα και τις Αρβύλες, περιόρισαν, περιόρισαν, περιόρισαν...

Είναι χαρακτηριστικές οι καταγγελίες από τα Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων όταν κατά τη διάρκεια της Κατάταξης της Σειράς Οκτωβρίου αλλού σημειώθηκαν μαζικές Δηλητηριάσεις όπως στην 80 ΕΡΜΑΕΘ στην Κω http://diktiospartakos.blogspot.com
και αλλού όπως στην Άσσηρο Θεσσαλονίκης οι συνάδελφοι Πεινούν! http://diktiospartakos.blogspot.com

Η μόνιμη δικαιολογία τους είναι ότι δεν υπάρχουν χρήματα.
Όμως δίνονται ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ σε όπλα και το ΝΑΤΟ, σε ασκήσεις με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ, ασκήσεις που εξυπηρετούν τους Επεκτατικούς στόχους στην Ανατολική Μεσόγειο για τα κοιτάσματα που θα αρπάξουν EXXON-MOBIL, TOTAL, ENI, Λάτσης και Βαρδινογιάννης.
Και ταυτόχρονα πετούν λεφτά για να Ανακαινίσουν την Λέσχη Αξιωματικών στο Πεντάγωνο για τους Προνομιούχους Στρατιωτικούς που υπηρετούν εκεί αντί να δώσουν κονδύλια για τις τεράστιες ανάγκες των φαντάρων.
Να δώσουν χρήματα από αυτά που αρπάζουν από την εργατική οικογένεια με την άγρια φορολογία.
Δείτε και βγάλτε τα συμπεράσματα σας:


Φωτό από τα εγκαίνια της Λέσχης Αξιωματικών ΓΕΣ

Το lifting της Λέσχης Αξιωματικών ΓΕΣ, ολοκληρώθηκε με επιτυχία και ένας καινούργιος εντυπωσιακός χώρος, αντικατέστησε ότι παλιό υπήρχε.

Από σήμερα και μετά τη λιτή τελετή εγκαινίων, παρουσία του ΑΓΕΣ, Αντιστράτηγου Γεώργιου Καμπά, ο χώρος δόθηκε πάλι προς χρήση στους δικαιούχους.

Ο Διευθυντής, Συνταγματάρχης Γεώργιος Σούφλας, τα στελέχη και οι οπλίτες, βρίσκονται στις επάλξεις, για να δώσουν όπως πάντα τον καλύτερό τους εαυτό...




ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑΙ - Ενωθείτε Μαζί μας

στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.

Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.

Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.

Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα!
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου