Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

Ο Μητσοτάκης συγκρίνει την εισβολή των Περσών με τους πρόσφυγες


ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Ο Ελληνικός Στρατός συστηματικά αντιμετωπίζει τους Πρόσφυγες-Μετανάστες ως Εισβολείς, είτε με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, είτε με ΝΔ.
Είναι κάτι που καταγγέλλουν συστηματικά οι συνάδελφοι στα νησιά και στον Έβρο.
Εκεί επιπλέον δρουν συμμορίες Τραμπούκων με στρατιωτική ένδυση χωρίς διακριτικά που συλλαμβάνουν, βασανίζουν, Επαναπροωθούν.
Ο ρατσισμός και η μισαλλοδοξία των ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής και του ΛΑΟΣ, τώρα με κυβέρνηση ΝΔ γίνεται επίσημη πολιτική.
Η κυβερνητική προπαγάνδα διαχέεται μέσα από όλα τα καθεστωτικά μέσα δηλητηριάζοντας τον λαό μας καλλιεργώντας εχθρικές αντιλήψεις και επιθετικές συμπεριφορές -νομιμοποιώντας τους ΝΑΖΙ- ενώ παράλληλα συνδέει τον καθεστωτικό-κρατικό Εθνικισμό με την απάνθρωπη αντιπροσφυγική πολιτική της που συμφωνεί με την ΕΕ και την Τουρκία του Ερντογάν.
Εμείς στεκόμαστε απέναντι σε όλα αυτά.
Με κίνημα Μαζικό Μέσα και Έξω από τον Στρατό ενάντια στον πόλεμο και τις επεμβάσεις που συμμετέχει ο Ελληνικός Στρατός δημιουργώντας τα ποτάμια της προσφυγιάς.

Σε νέο κρεσέντο ρατσισμού προχώρησε ο Ακροδεξιός πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, συγκρίνοντας την εισβολή των Περσών με την έλευση προσφύγων και μεταναστών.
Δανειζόμενος τη φρασεολογία του Ντόναλντ Τραμπ και άλλων πολιτικών όπως ο Ορμπάν, έκανε λόγο για «πολιορκία» από κύματα προσφύγων και μεταναστών.
«Οι προκλήσεις προφανώς είναι διαφορετικές» σημείωσε ο πρωθυπουργός της Ελλάδας (σας) συγκρίνοντας ουσιαστικά τη στρατιωτική εισβολή των Περσών με το μεταναστευτικό.
Ο Μητσοτάκης μιλούσε στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Μάχης των Θερμοπυλών και της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας πριν από 2499 χρόνια (που ο ίδιος μετράει σαν 2500 χρόνια προσθέτοντας και το έτος μηδέν το οποίο δεν υπήρξε).
https://info-war.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου