Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

Είναι η Ελληνική Κου Κλουξ Κλαν και μας Απειλεί Ένοπλα!


Για ευχές στο Πεντάγωνο οι επικίνδυνοι Ακροδεξιοί Οπλίτες πριν φύγουν για τα νησιά να κυνηγήσουν πρόσφυγες-μετανάστες
Είναι η Ελληνική 
Κου Κλουξ Κλαν
μόνο που αυτοί δεν κρύβονται με σεντόνια, 
δεν δρουν στα σκοτάδια...
Έχουν την πλήρη κάλυψη της κυβέρνησης 
και των Στρατηγών, 
δρουν στο φως και είναι πιο Επικίνδυνοι!
 Την αλληλεγγύη στις φασιστικές Λέσχες έφεδρων δήλωσε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας. Σε ανακοίνωση τους δήλωσαν ότι αγοράζουν οι ίδιοι στρατιωτικό εξοπλισμό και συστήνουν στην κυβέρνηση την ψήφιση νόμου για υποχρεωτική στράτευση στα 18. 
Μάλιστα, δηλώνουν ότι ο Υπουργός δεσμεύτηκε ότι θα είναι πλάι στο νέο φασιστικό Κλιμάκιο του ΣΣΕΕΦ στην Χίο. 
Στρατηγικός τους στόχος όπως δηλώνουν είναι η επέκταση τέτοιων μιλιταριστικών ομάδων και σε άλλα μέρη της χώρας και τονίζουν την ανάγκη σύστασης νέων Μονάδων Εθνοφυλακής σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Πάτρα. 

Θυμίζουμε:
Ακροδεξιοί ετοιμάζονται για Καταστολή κατά αντάρτικου πόλεων και αστικής εξέγερσης http://diktiospartakos.blogspot.com

Οι επικεφαλής του ΣΣΕΕΦ ζητούν την πρόσβαση στον χώρο των στρατοπέδων του Στρατού ξηράς και την άμεση συμμετοχή σε στρατιωτικές ασκήσεις και εκπαιδεύσεις.





Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο












Εμείς σαν Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος καταδικάζουμε την στάση της κυβέρνησης που εξοπλίζει και στηρίζει τα Εθνικιστικά Τάγματα Εφόδου των Λεσχών Εφέδρων.
Οι οργανώσεις αυτές αποτελούνται στην πλειοψηφία τους από ακροδεξιούς τραμπούκους που ζητούν την στρατιωτικοποίηση της κοινωνίας και οργανώνονται πλάι στο Αστικό-Επιχειρηματικό Κράτος της Άμυνας/Ασφάλειας για να αντιμετωπίσουν τον εσωτερικό εχθρό του Ελληνικού Κράτους που είναι το εργατικό κίνημα, αγωνιζόμενος λαός, οι πρόσφυγες και οι εξεγερμένοι φοιτητές. Αυτό φαίνεται και από την επιθυμία τους της δημιουργίας Εθνοφυλακής σε μεγάλα αστικά κέντρα όπως η Θεσσαλονίκη.
Εξάλλου, η Εθνοφυλακή τι δουλεία έχει εκτός συνόρων; 

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας έχει πλάι του τις Λέσχες Εφέδρων και τις εντάσσει σε στρατιωτικές παρελάσεις (http://diktiospartakos.blogspot.com/2018/12/blog-post_45.html) δηλώνοντας ότι στηρίζει τις πράξεις μισαλλοδοξίας που διακατέχουν τέτοιες οργανώσεις ( καταδίωξη μεταναστών, εκδηλώσεις νοσταλγίας της χούντας κλπ http://diktiospartakos.blogspot.com/2018/08/blog-post_505.html ), αποκαλύπτοντας τις πραγματικές ιδέες και αξίες του Βαθύ Κράτους που κρύβεται πίσω από έναν αστικοδημοκρατικό μανδύα. 

Οι ΕΝΩΣΕΙΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΦΚΕΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ 

ΟΙ ΕΦΕΔΡΟΙ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ 

ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΛΕΣΧΕΣ ΕΦΕΔΡΩΝ 

ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ 

για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ 

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου