Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Ακροδεξιοί ετοιμάζονται για Καταστολή κατά αντάρτικου πόλεων και αστικής εξέγερσης


Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αποκαλύπτει τους επικίνδυνους σχεδιασμούς του φασισμού, που σε συνεργασία με το επίσημο κράτος Άμυνας Ασφάλειας προχωρά στην συγκρότηση Ταγμάτων Εθνοφυλακής.
Είναι σχεδιασμοί στους οποίους ηγείται ο ΑΥΕΘΑ Στεαφανής και διαφημίζονται από μιλιταριστικά σάιτ.
Στα κείμενα που παρουσιάζονται όχι μόνο γίνεται σαφές πιο γνωστοί φασιστικοί κύκλοι συνεργάζονται ανοικτά με το Υπουργείο Άμυνας, αλλά και οι "εχθροί" που καλούνται να αντιμετωπίσουν αυτά τα Τάγματα Εθνοφυλακής που συγκροτούνται στα αστικά κέντρα.
Ο εθνικισμός τους και η προβολή του "εξωτερικού εχθρού" αποτελούν το φύλλο συκής που απαιτείται για να κρύψουν την πραγματική αποστολής τους.
Πλέον στα σάιτ  [https://diodotos-k-t.blogspot.com] διαλαλούν:
Ετοιμαζόμαστε για άμυνα κατά αντάρτικου πόλεων και αστική εξέγερση. Οργανώνουμε άμυνα σε κάθε οικογένεια, πολυκατοικία, γειτονιά και συνοικία. Συγκροτούμε εθνοφυλακή και δίκτυο ομάδων εθνοφυλάκων σε όλη την Ελλάδα.

Στην παράνοια των φασιστικών και μισαλλόδοξων αντιλήψεων τους γίνεται σύνδεση εξωτερικού εχθρού και ασύμμετρων απειλών, ενώ το εμετικό τους κολάζ δένει η προπαγάνδα του Νεοταξισμού!
Βέβαια, αν αντέξετε και τους διαβάσετε θα διαπιστώσετε ότι αυτά τα έχετε ξανακούσει.
Είναι τα Δόγματα Άμυνας-Ασφάλειας που παρουσιάζουν από τα κανάλια συστημικοί καθηγητές ΑΕΙ, συνταξιούχοι στρατιωτικοί, πράκτορες και δημοσιογράφοι, πολιτικοί των κομμάτων εξουσίας.
Διαβάζουμε λοιπόν:


Ο αστικός πόλεμος (διαβάσετε το άρθρο εδω) και το αντάρτικο πόλεων δεν θα αργήσει. Οραματιστείτε τι θα συμβεί σε μερικά χρονια για να κατανοήστε την πρόταση μας. Έχετε διανοηθεί τι θα γίνει αν μέσα σε ένα μήνα φτάσουν 100000 λαθρομετανάστες στα νησιά και στον Έβρο; Αυτό είναι το ευκολότερο πράμα γιατί αυτοί είναι προσωρινά στην Τουρκία (που συντηρεί 3.5 εκ.) κι είναι πληρωμένοι από τη Σαουδική Αραβία – για να πάνε σ’ ευρωπαϊκές χώρες και να ξεκινήσουν την ισλαμιστική επανάσταση μαζί με όσους είναι ήδη εκεί; Γνωρίζουμε τι έγινε, πως έγινε από ποίους έγινε και πόσο καταστροφικά έγινε σε γειτονικές μας χώρες. Ετοιμαστείτε για να μην πιαστείτε στον ύπνο και εξοντωθείτε, είναι ζήτημα χρόνου. Η αστυνομία δεν θα μπορεί να κάνει τίποτε για εσάς, λόγο υπερφόρτωσης τους σε τέτοιες καταστάσεις μαζικών βίαιων γεγονότων και αιφνιδιασμού των επιτιθεμένων. Ετοιμάσετε άμυνα κατά οικογένεια, πολυκατοικία, γειτονιά και συνοικία. Σε κάθε συνοικία συγκροτούμε εθνοφυλακή και εθνοφύλακες. Σε όλη την Ελλάδα συγκροτούμε δίκτυο ομάδων άμυνας εθνοφυλάκων κατά της σχεδιασμένης εξέγερσης τους και του αντάρτικου πόλεων που σχεδιάζουν για να αφανίσουν εσάς και να καταστρέψουν την Ελλάδα. Μην περιμένετε βοήθεια. Eσείς πρέπει να προετοιμαστείτε και να αμυνθείτε για να μην σφαγιαστείτε και εκδιωχθείτε (διαβάσετε το άρθρο εδω). «Αν λαχταράς τη λευτεριά σε ξένους μην ελπίζεις, παρ’ την ο ίδιος αν μπορείς αλλιώς δεν την αξίζεις». Ενημερωθείτε για γεωπολιτικά θέματα γενικά εδω επίσης εδω για το μακεδονικό για τα σχέδια της ΝΤΠ και για το ισλαμικό χαλιφάτο εδώ

diktyoellinwn
Όμως, οι παραπάνω δεν είναι οι μόνοι. Πρόσφατα γράφαμε:

Οι Εθνικιστές Εθνοφύλακες διοργανώνουν εκπαιδευτήρια Ένοπλων Ταγμάτων Εφόδου-Ποιον Εχθρό Πολεμούν στην Αττική;

Οι Εθνικιστές Εθνοφύλακες διοργανώνουν εκπαιδευτήρια Ένοπλων Ταγμάτων Εφόδου
Η Χρυσή Αυγή μπορεί να μην κατάφερε να εισέλθει στο Κοινοβούλιο στις τελευταίες εκλογές, άλλα συνεχίζει η ελληνική ακροδεξιά να ετοιμάζεται για την δολοφονική τους δράση.
Συγκεκριμένα, ο ΣΣΕΕΦ (Στρατιωτικός Σύνδεσμος Ελλήνων Εφέδρων) διοργανώνει μαθήματα εκπαίδευσης ενόπλων δολοφόνων στην Αττική.
Πέρα, από τις συχνές νυχτερινές ασκήσεις που διοργανώνονται στην Πάρνηθα του τελευταίους δυο μήνες, γίνεται η προσπάθεια για δημιουργία οργανωμένης δομής εκπαίδευσης φασιστών-τραμπούκων πάνω στην τέχνη του πολέμου για την καταστολή εργαζόμενων, φοιτητών και προσφύγων.
Αλήθεια τι εξυπηρετεί η ύπαρξη και η δράση εθνοφυλακής μέσα στην Αττική;
Ποιος είναι ο εσωτερικός εχθρός;
Το Υπουργείο Άμυνας θα πάρει θέση πάνω στις δηλώσεις των οργανώσεων αυτών που διαφημίζουν την άμεση σύνδεση πολιτών με τον Ελληνικό Στρατό μέσω τέτοιων παρακρατικών οργανώσεων;
Εμείς σαν Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων και Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος δηλώνουμε ότι οι Φασιστικές Λέσχες Εφέδρων αποτελούν το μακρύ χέρι του Επιχειρηματικού Κράτους Άμυνας/Ασφάλειας.
Εκεί που δεν μπορεί άμεσα να κάνει παρέμβαση ο Ε.Σ. λόγω φθοράς της εικόνας τους ως προς την κοινωνία , προετοιμάζει τους φασίστες μιλιταριστές πολίτες για να κάνουν την βρόμικη δουλειά.



https://www.facebook.com/events/366085464073899/

https://www.facebook.com/events/650525695476286/



https://www.facebook.com/ETHELONTESEFEDROI/photos/gm.521816115026681/629879560833934/?type=3&theater

Διαβάστε επίσης:

Εθνοφύλακες εναντίον μεταναστών; Τι σημαίνει η απόφαση Μαξίμου για Στεφανή

http://diktiospartakos.blogspot.com

Εξοπλίζουν και δίνουν λεφτά σε Χιλιάδες Χρυσαυγίτες!

http://diktiospartakos.blogspot.com

Απαιτείται η συγκρότηση ενός πλατιού αγωνιστικούς μετώπου ενάντια στο Επιχειρηματικό κράτος Άμυνας/Ασφάλειας και την καπιταλιστική τους Ανάπτυξη.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου