Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

Στρατιωτικός Νόμος για τον Κορονοϊό; Τρομοκρατικά σενάρια πλασσάρει η κυβέρνηση ΝΔ

Απίστευτα τρομοκρατικά σενάρια διοχετεύει η κυβέρνηση στα φιλικά της ΜΜΕ
Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ 
Τα απίστευτα κινδυνολογικά σενάρια που διοχετεύουν σήμερα στα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ που στο διάολο αποσκοπούν; 
Το τρομολαγνικό σκηνικό, με προέλευση το Μέγαρο Μαξίμου, που δημοσιεύεται σήμερα στην φυλλάδα "Πρώτο Θέμα", μόνο σε αστυνομικές κινηματογραφικές ταινίες μπορείς να συναντήσεις. Αναφέρεται σε ένα "επιχειρησιακό πλάνο" το οποίο "περιλαµβάνει εµπλοκή τόσο της Αστυνοµίας, της Πυροσβεστικής και του Λιµενικού όσο και της ΕΥΠ, ακόµη και του Στρατού".
Συγκεκριμένα κάνει λόγο για ένα πιθανό σενάρια σύμφωνα με το οποίο "έχει ξεσπάσει πανδηµία, παντού επικρατούν χάος και υστερία, γίνεται πλιάτσικο και η Αστυνοµία αδυνατεί να εφαρµόσει τον νόµο και να επιβάλει την τάξη και έτσι εφαρµόζεται ο στρατιωτικός νόµος...".
Δεν θα μπούμε στην διαδικασία να αναπαράγουμε τα όσα απίστευτα διαρρέει η κυβέρνηση στα προσκείμενα σ' αυτήν ΜΜΕ.
Το βασικό ερώτημα είναι γιατί το κάνει. Θεωρεί ότι οι ανεξέλεγκτες μεταναστευτικές ροές θα τις δημιουργήσουν τεράστιο πρόβλημα που δεν θα μπορεί να το διαχειριστεί και ο μπαμπούλας του κορωνοϊού θα την βοηθήσει να διαχειριστεί επικοινωνιακά την όλη κατάσταση; Κατηγορηματική απάντηση σ' αυτό το ερώτημα δεν μπορεί να δώσουμε.Σίγουρα πάντως δεν είναι τυχαία που βλέπουν την δημοσιότητα τέτοια απίστευτα τρομοκρατικά σενάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου