Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Μεταφέρθηκαν 150 στρατιώτες στον Έβρο χωρίς κανένα μέτρο προστασίας! Οι φωτογραφίες επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Αυτοί είναι η ΑΠΕΙΛΗ: το Υπουργείο Άμυνας και το ΓΕΣ.
Δείτε τι κάνουν στους φαντάρους η πολιτική ηγεσία των Παναγιωτόπουλου-Στεφανή και η στρατιωτική ηγεσία των ΑΓΕΕΘΑ Φλώρου, ΑΓΕΣ Λαλούση.
Μάλιστα, η συγκεκριμένη δημοσιογραφική ανάρτηση του  https://evrosonline.gr επιβεβαιώνει πλήρως τις καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.http://diktiospartakos.blogspot.com/2020/03/40.html
Πως θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά καθώς την Παρασκευή δημοσιεύσαμε τις καταγγελίες των γονιών όταν ο Στρατός φόρτωνε στα Γιάννενα με προορισμένο τον Έβρο, σε 2 λεωφορεία δεκάδες φαντάρους, χωρίς να λάβει κανένα μέτρο προστασίας από αυτά για τα οποία είχε δεσμευτεί ο ΥΕΘΑ Παναγιωτόπουλος.
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ επικοινώνησε το πρωί της Παρασκευής με το ΓΕΣ που δεσμεύτηκε να κοιτάξει το θέμα...
Η φωτογραφία αποδεικνύει το "ενδιαφέρον" τους για τους φαντάρους και πως τηρούν τα μέτρα για τον Κορονοιό....


Απίστευτες εικόνες – Μεταφέρθηκαν 150 στρατιώτες στον Έβρο χωρίς κανένα μέτρο προστασίας!

Από Newsroom

Την ώρα που οι πολίτες καλούνται να επιδείξουν ατομική ευθύνη και η αυστηρότητα των μέτρων έχει εξαντληθεί στον τομέα αυτό, με τους περισσότερους να σέβονται τα μέτρα και να παραμένουν στο σπίτι, η πολιτεία δείχνει να ξεχνά την κρατική ευθύνη, τουλάχιστον σε κάποιες περιπτώσεις.

Απίστευτες εικόνες ανευθυνότητας καταγράφηκαν σε μεταφορά στρατιωτών από την Ήπειρο στον Έβρο. Όπως αναφέρει το www.epiruspost.gr, 150 στρατιώτες μεταφέρθηκαν χωρίς κανένα μέτρο ή μέσο προστασίας, στον Έβρο, από τα Γιάννινα, το Καλπάκι και την Άρτα.

Μάλιστα, εν μέσω της πανδημίας, υποχρεώθηκαν να ταξιδέψουν επί πολλές ώρες στοιβαγμένοι στα λεωφορεία! Χωρίς μάσκες, χωρίς γάντια, χωρίς κανένα απολυμαντικό! Τα λεωφορεία είναι υπερπλήρη, καθώς οι αρμόδιοι φαίνεται ότι ξέχασαν όλες τις οδηγίες που ισχύουν από την έναρξη της επιδημίας και μέχρι σήμερα.
Οι εικόνες που έστειλαν στρατεύσιμοι της Ηπείρου από τα λεωφορεία που τους μετέφεραν στον Έβρο είναι ενδεικτικές της κατάστασης και αποκαλυπτικές της αδιαφορίας για την προστασία των νέων…σημειώνει το epiruspost.gr.
EVROS_METAFORA5
Μάλιστα σύμφωνα με την ίδια πηγή, σε όλους τους στρατιώτες δόθηκε μία σφραγισμένη μάσκα για προστασία από τυχόν χημικά (!) με την επισήμανση να μην την ανοίξουν αν δεν λάβουν εντολή!!!
Οι παρακάτω εικόνες από την μεταφορά των 150 στρατιωτών είναι ενδεικτικές της ανευθυνότητας… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου