Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

ΑΣΣΗΡΟΣ ΜΟΝΑΔΑ 501 M/M TΠ: ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
ΑΣΣΗΡΟΣ ΜΟΝΑΔΑ 
501 Μ/Κ ΤΠ: 
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ, 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!! 

Τη στιγμή που όλη η Ελλάδα είναι σε κατάσταση καραντίνας, είμαστε υποχρεωμένοι να στοιβαζόμαστε σε 80 τετραγωνικά μέτρα 40 άτομα εφαρμόζοντας τη μέθοδο της ‘’ανοσίας αγέλης’’ που τόσοι επιστήμονες κατακρίνουν.
Τη στιγμή που εξακολουθούν να μπαινοβγαίνουν στελέχη-φορείς, είμαστε αναγκασμένοι να βρισκόμαστε εσώκλειστοι στο στρατόπεδο-ωρολογιακή βόμβα περιμένοντας την ώρα που θα νοσήσουμε και θα βρεθούμε αντιμέτωποι με τον ιό, γεγονός το οποίο είναι θέμα χρόνου να συμβεί.
Τη στιγμή που οι ‘’υπεύθυνοι’’ μας ασχολούνται σχολαστικά με τις καθαριότητες μέσω των διαταγών τους, έχουμε στη διάθεσή μας 4 τουαλέτες και 5 ντουζιέρες για 150 άτομα, καθώς χρησιμοποιούνται από 2 μονάδες.
Κύριοι εντολοδόχοι, αυτή δεν είναι υπευθυνότητα και ενδιαφέρον για ανθρώπινες ζωές, αυτό είναι ένα κακοστημένο παιχνίδι με την υγεία μας για την οποία θέλετε να θεωρείστε υπεύθυνοι για τους 9 μήνες της θητείας μας. 
Απαιτούμε άμεσες λύσεις για την κατάσταση αυτή προτού να είναι αργά!
Αν δυσκολεύεστε να βρείτε λύσεις, είμαστε διατεθειμένοι να μοιραστούμε μαζί σας την πιο απλή σκέψη που μας ήρθε στο μυαλό. 
Χωρίστε επιτέλους το στρατόπεδο σε γκρουπ εκτελώντας υπηρεσίες για συγκεκριμένο αριθμό ημερών και επιτρέποντας στο υπόλοιπο προσωπικό να μένει στο σπίτι του όπως κάνετε με τα στελέχη των μονάδων. 
Με αυτό τον τρόπο, θα περιοριστεί ο αριθμός των ΑΝΘΡΩΠΩΝ που βρίσκονται εντός στρατοπέδου και θα μειωθεί ο κίνδυνος εξάπλωσης του ιού, όντας πλέον εφικτό να τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας. 
Σε περίπτωση που δεν είστε διατεθειμένοι να πράξετε αυτό, τουλάχιστον ζητάμε ίση μεταχείριση σε θέμα υγείας με τα στελέχη και κρατήστε μας όλους μαζί μέσα να νοσήσουμε παρέα.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου