Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

Χίος: Και άλλο κρούσμα Κορονοιού στον Στρατό- 40χρονος Στρατιωτικός!

Τελικά αποδείχτηκε ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός 
Από τις αρχές Μαρτίου που τα μέτρα για την αντιμετώπιση του κορονοϊού έγιναν πιο αυστηρά, οι φαντάροι στη Χίο ζούμε σα φυλακισμένοι, στοιβαγμένοι μέσα στους θαλάμους γιατί δήθεν αυτό είναι πιο υγιές, και ειδικά οι νεοσύλλεκτοι είναι εσώκλειστοι από την πρώτη στιγμή που ήρθαν στο νησί. 

Αφού λοιπόν δεν υπήρχε καμία μέριμνα ώστε να εξεταστούν όλοι οι φαντάροι της νέας ΕΣΣΟ για τυχόν κρούσματα, οι φαντάροι όχι μόνο αφέθηκαν στο έλεός τους, αλλά αντιμετωπίζονται λες και είναι κατώτερα όντα, την ίδια στιγμή που στην ζωή των στελεχών δεν άλλαξε τίποτα.

Ο περιορισμός δεν ίσχυσε για τα στελέχη καμία στιγμή, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο τον κίνδυνο να νοσήσουμε οι φαντάροι που τόσο καιρό ακολουθούμε κατά γράμμα τα μέτρα ασφάλειας. 

Τα νέα ότι το πρώτο κρούσμα στη Χίο αφορά 40χρονο στρατιωτικό, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Χίουενώ εμάς μας έχουν κλεισμένους μέσα δήθεν για το καλό μας, επιβεβαίωσαν τους φόβους μας και ανέδειξαν το πόσο επιφανειακή είναι η προσέγγιση που ακολουθεί η στρατιωτική ηγεσία. 
Να φανταστούμε ότι πάλι για το καλό μας, θα πρέπει να υποστούμε ακόμα πιο σκληρή καραντίνα λόγω αυτού του κρούσματος και πάλι για το καλό μας δεν θα γίνουν μαζικά τεστ ώστε να ξέρουν οι φαντάροι τις τους γίνεται. 

To ΔΙΚΤΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ απαιτεί να δοθεί η δυνατότητα αν υπάρχουν τυχόν κρούσματα έστω και τώρα να απομονωθούν ώστε να μην νοσήσουν άλλοι φαντάροι.
Να υπάρξει επίσημη και υπεύθυνη ενημέρωση.

Να ληφθούν με σοβαρότητα όλα τα Απαιτούμενα μέτρα αντιμετώπισης του Κορονοιού.

Όλοι οι συνάδελφοι φαντάροι κάνουν λόγο για το τεράστιο πρόβλημα Συνωστισμού.

Αυτός είναι ο ιδανικός όρος διάδοσης του Ιού.

Απαιτούν να υπάρξουν τώρα μέτρα Αποσυμφόρησης.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ


ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου