Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

Απίστευτο κάζο των "εθνικοπατριωτών" στο Ρέθυμνο της Κρήτης, το οποίο συνοδεύτηκε με την κτηνωδία των μπάτσων σε βάρος αντιφασιστών

Απίστευτο κάζο των "εθνικοπατριωτών" στο Ρέθυμνο της Κρήτης, το οποίο συνοδεύτηκε με την κτηνωδία των μπάτσων σε βάρος αντιφασιστών

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ 
Για άλλη μια φορά γελοιοποιήθηκαν χτες οι φασίστες, αυτή την φορά στο Ρέθυμνο της Κρήτης, όταν δημόσια θέλησαν να εκδηλώσουν τα "εθνικοπατριωτικά" τους πιστεύω έχοντας κεντρικό σύνθημα στην προαναγγελία της συγκέντρωσης τους το «Οχι στην Ισλαμοποίηση της Κρήτης», ενώ στη σχετική αφίσα του καλέσματος ήταν γραμμένο το σύνθημα «Τούρκος εγώ δεν θα γενώ».
Το κάζο που έπαθαν ήταν μεγαλοπρεπές αφού παρ΄ όλη την κινητοποίηση τους δεν κατόρθωσαν παρά να συγκεντρωθούν 2-3 δεκάδες φασιστόμουτρα.

Σαν αντίδραση στην πρόσκληση των ρατσιστών, οργανώθηκε άμεσα μαζική αντιφασιστική διαδήλωση. 
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που υπάρχουν στο διαδίκτυο οι μπάτσοι ενοχλήθηκαν από την απάντηση που δόθηκε στους φασίστες.
Δεν αρκέστηκαν στο να προχωρήσουν σε προσαγωγές περίπου 90 ατόμων τους οποίους, σύμφωνα με τις καταγγελίες, στοίβαξαν σε ελάχιστο χώρο σε γκαράζ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου. Εκτόνωσαν, παράλληλα, για άλλη μια φορά τα κτηνώδη συναισθήματά τους σε βάρος των αντιφασιστών.

Χρήστες του twitter οι οποίοι επικαλούνται την αυτοπρόσωπη παρουσία τους στα γεγονότα, αναφέρουν ότι οι μπάτσοι χτύπησαν τόσο δυνατά με γκλοπ αντιφασίστρια διαδηλώτρια στο κεφάλι με αποτέλεσμα να τις προκαλέσουν εσωτερική αιμορραγία με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Χανίων καθώς χρειάζεται άμεση χειρουργική επέμβαση! 

Απ΄τα χτυπήματα των μπάτσων, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες άλλοι έξι αντιφασίστες/ιες διαδηλωτές/ιες μεταφέρθηκαν με πιο ελαφρά τραύματα από τα χτυπήματα των δυνάμεων καταστολής στο νοσοκομείο Ρεθύμνου για να τους προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες, απ' τα "όργανα της τάξης" τα οποία "χειροκροτεί" ο κόσμος όπου τα συναντήσει, σύμφωνα με τις δηλώσεις του πολιτικού τους προϊστάμενου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου