Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020

Βολές βαρέων όπλων στις ακτές της Λέσβου για να Τρομοκρατήσουν τους πρόσφυγες


Τις βάρκες των απελπισμένων θα βάλλουν τα Βαρέα Όπλα του "Ηρωικού" Ελληνικού Στρατού;
Την άθλια, δολοφονική, τρομοκρατική μεθόδευση του Ελληνικού Στρατού που ανακοίνωσε άσκηση ολόκληρου του Δ Σώματος Στρατού στον Έβρο, ακολουθεί ανακοίνωση της Στρατιωτικής Διοίκησης της 98 ΑΔΤΕ για την πραγματοποίηση αντίστοιχης άσκησης με βολές βαρέων όπλων στις ακτές της Λέσβου
Διαβάζουμε το κείμενο της στρατιωτικής ηγεσίας που θυμίζει ανακοίνωση οργάνωσης της μαύρης τρομοκρατίας:

Η Στρατιωτική Διοίκηση γνωστοποιεί, ότι από 2 Μαρτίου 2020 και για το επόμενο χρονικό διάστημα, καθ΄ όλο το 24ώρο θα εκτελεστούν πυρά φορητού οπλισμού και βαρέων όπλων στα Πεδία Βολής και στις ακτές ΧΑΡΑΜΙΔΑΣ, ΑΓΡΙΕΛΙΑΣ, ΚΡΑΤΗΓΟΥ, Α/Δ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΟΥΔΑΣ, ΠΑΜΦΙΛΩΝ, ΘΕΡΜΗΣ, ΜΥΣΤΕΓΝΩΝ, ΜΑΚΡΥ ΓΥΑΛΟΥ, ΣΥΚΑΜΝΙΑΣ, ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΕΦΤΑΛΟΥΣ της Ν. ΛΕΣΒΟΥ:

Επικίνδυνη περιοχή χαρακτηρίζεται όλη η χερσαία και θαλάσσια περιοχή των πεδίων βολής και ανωτέρω ακτών.

Στην παραπάνω περιοχή είναι επικίνδυνη η παραμονή και η διέλευση προσωπικού και οχημάτων, κατά το χρονικό διάστημα που θα εκτελούνται βολές, για αποφυγή ατυχημάτων.

Αυτοί είναι οι Τρομοκράτες: η κυβέρνηση ΝΔ διέταξε το Δ’Σώμα Στρατού να κάνει βολές με πραγματικά πυρά στον Έβρο

Είναι Αδίστακτοι.
Είναι Εγκληματίες.
Είναι οι Τρομοκράτες.
Είναι η κυβέρνηση της ΝΔ, το Υπουργείο Άμυνας των Παναγιωτόπουλου-Στεφανή, η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων με ΑΓΕΕΘΑ τον Φλώρο και ΑΓΕΣ τον Λαλούση.
Με την πολιτική κάλυψη της κυβέρνησης που ονόμασε τους δυστυχείς πρόσφυγες και μετανάστες Ασύμμετρη Απειλή...
Στέλνει το αδίστακτο δολοφονικό μήνυμα:
όποιος περάσει τα σύνορα στον Έβρο που η κυβέρνηση της ΝΔ έκλεισε για να υπερασπιστεί την Ευρώπη Φρούριο...
Θα Δολοφονηθεί από τις μονάδες του Δ’ Σώματος Στρατού που ανακοίνωσε βολές με πραγματικά πυρά στον Έβρο.
Δηλαδή τα θύματα των πολέμων, των επεμβάσεων του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ, των χωρών της ΕΕ, της Ρωσίας και των τοπικών παικτών -Τουρκίας, Ισραήλ, Σαουδικής Αραβίας, με το ελληνικό κράτος να μετατρέπεται στο μεγαλύτερο, χυδαιότερο, και πιο επικίνδυνο για τους λαούς Πολεμικό Ορμητήριο...
Αυτά τα παιδιά, οι άμαχοι, οι οικογένειες θύματα του πολέμου, της εκμετάλλευσης και της καταπίεσης...
Θα ανταμώσουν με τον Ηρωικό Ελληνικό Στρατό που θα  προβεί την Δευτέρα 2 Μαρτίου σε βολές ευθυτενούς τροχιάς με πολυβόλα,τυφέκια και πιστόλια με πραγματικά πυρά, σε όλη την παρέβρια περιοχή όλο το 24ωρο, βολές οι οποίες δεν ήταν προγραμματισμένες να γίνουν.
Για να καταλάβετε το μέγεθος του Τρομοκρατικού μηνύματος που στέλνει ο Ελληνικός Στρατός σας ενημερώνουμε ότι πηγές του ΓΕΣ εγκαλούσαν σήμερα το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ γιατί αποκαλύψαμε αυτό που αποδεικνύουν τα βίντεο που παρουσιάζουν άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων να πυροβολούν εναντίον προσφύγων με σκοπό να τους Τρομοκρατήσουν.

Ο Ελληνικός Στρατός πυροβολεί εναντίον προσφύγων Τρομοκρατώντας
http://diktiospartakos.blogspot.com/2020/03/blog-post.html

Και τη Δευτέρα, βάζουν τα LEOPARD, τα Μ113, το Πυροβολικό και ότι άλλο έχουν στη διάθεση τους, να βάλλουν, Τρομοκρατώντας!   


Αλήθεια, την κυβέρνηση της ΝΔ, τον Ελληνικό Στρατό, τι διαφοροποιεί από τον Βελόπουλο, τα φασισταριά από το ΛΑΟΣ, τους ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής που ζήταγαν και ζητούν να μπουν νάρκες στον Έβρο και να πυροβολούνται οι πρόσφυγες από τον Ελληνικό Στρατό;


Εμείς δημοσιεύουμε την σχετική ανακοίνωση που σκορπά αηδία, αποκαλύπτει ποια συμφέροντα εξυπηρετεί πραγματικά ο Ελληνικός Στρατός:
Το Δ΄ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ανακοινώνει ότι, από την 02 Μαρτίου 2020 και καθόλη τηδιάρκεια του 24ώρου, θα εκτελούνται βολές ευθυτενούς τροχιάς με πολυβόλα,τυφέκια και πιστόλια με πραγματικά πυρά, σε όλη την παρέβρια περιοχή όπωςπαρακάτω:
Επικίνδυνες περιοχές είναι αυτές , που περικλείονται από τα σημεία: 
α. ΕΦ Διλόφου – Λυκόνησος – Μουσμουλιές – ΕΦ Μαρασίων .
β. ΕΦ Μαρασίων -Δάσος Καστανιών – ΕΦ 1- Περιοχή αποτρεπτικού εμποδίου- ΕΦ 5-Πράσινη Πόρτα.
γ. Πράσινη Πόρτα- ΕΦ 10- ΕΦ Γέφυρας Πυθίου.
δ. ΕΦ Γέφυρας Πυθίου -ΕΦ Μαύρου Όγκου- ΕΦ 126- ΕΦ Σουφλίου-ΕΦ Μανίτσας.
ε. ΕΦ Μανίτσας -ΕΦ. Πλαγιές- Περιοχή Τυχερού- ΕΦ Γεμιστής- ΕΦ Γέφυρα Κήπων- ΕΦ Πετάλου- Αινήσιο Δέλτα.
Στις παραπάνω περιοχές απαγορεύεται κάθε κίνηση ή παραμονή ατόμων,τροχοφόρων και ζώων κατά τις ώρες των βολών, για αποφυγή ατυχημάτων. Βλήματα μη εκραγέντα, που τυχόν θα βρεθούν, να μη μετακινηθούν και να ειδοποιείται άμεσα η πλησιέστερη Αστυνομική Αρχή.
Από τη Στρατιωτική Υπηρεσία
Η πολιτική αυτή απόφαση είναι συνέχεια των όσων περιγράφαμε:
ΒΙΝΤΕΟ: Ανεβάζουν διαρκώς στρατιωτικές δυνάμεις στον Έβρο: γεμάτη οχήματα του Στρατού η Εγνατία!
Εμείς τους το φωνάζουμε ξανά:
Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΧΩΡΩΝ
Εμείς Αρνούμαστε και στεκόμαστε ενάντια στην Στρατιωτικοποίηση του Προσφυγικού ζητήματος.
Δηλώνουμε:
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ για ελληνική Ολιγαρχία-ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ
Μόνη λύση είναι η απομάκρυνση όλων των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων ΗΠΑ-Ρωσίας-κρατών της ΕΕ.
Πρέπει να υπάρξουν ασφαλείς δίαυλοι για τους Πρόσφυγες και να πέσουν τα Τείχη του Αίσχους.
Οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις που προκάλεσαν τον πόλεμο, την Καταστροφή των λαών και τρέφουν την προσφυγιά, πρέπει να αντιμετωπίσουν την μήνη των αντιπολεμικών και κοινωνικών κινημάτων απαιτώντας να αναλάβουν την ευθύνη για την αντιμετώπιση της ανθρώπινης δυστυχίας.
Το Αντιπολεμικό κίνημα και η εργατική τάξη πρέπει να πάρουν τώρα πρωτοβουλία απέναντι στη μετατροπή της χώρας σε απέραντο πολεμικό ορμητήριο και φυλακή προσφύγων-μεταναστών.
Η οργή μας πρέπει να στραφεί απέναντι σε ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ και τα οικονομικά συμφέροντα που εκφράζουν, στις πολεμικές συμμαχίες με ΗΠΑ και Γαλλία, τους Άξονες του Πολέμου μεταξύ Ελλάδας-Ισραήλ-Αιγύπτου-Κύπρου.

Να εκφράσουμε λοιπόν την Ταξική Διεθνιστική μας Αλληλεγγύη σε πρόσφυγες-μετανάστες απαιτώντας την ικανοποίηση όλων των δικαιωμάτων τους, αγωνιζόμενοι σε Κοινούς Αγώνες οι λαοί του Αιγαίου, των Βαλκανίων, της Μεσογείου ενάντια σε Μητσοτάκη-Ερντογάν, ΝΑΤΟ-ΕΕ-Ρωσία.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου