Τρίτη, 7 Απριλίου 2020

MEGAλη ανησυχία για τα μέτρα ασφαλείας και προσπάθεια σπίλωσης του αγώνα των εργαζομένων στα νοσοκομεία

MEGAλη ανησυχία για τα μέτρα ασφαλείας και προσπάθεια σπίλωσης του αγώνα των εργαζομένων στα νοσοκομεία
Δημοσιογράφοι του Mega επιχείρησαν να σπιλώσουν τον αγώνα των εργαζόμενων στα δημόσια νοσοκομεία, που με τις σημερινές τους κινητοποιήσεις κατήγγειλαν τις πολύ μεγάλες ελλείψεις που υπάρχουν σε προσωπικό και υποδομές, τη στιγμή που δίνουν αγώνα κατά της πανδημίας του κορονοϊού.
Οι παρουσιαστές της εκπομπής δήλωσαν πως λόγω της διαμαρτυρίας οι εργαζόμενοι έβαλαν το «κοστούμι του συνδικαλιστή» , ενώ προσπάθησαν επίμονα να «διορθώσουν» τον ρεπόρτερ για τις αποστάσεις ασφαλείας ανάμεσα στους διαμαρτυρόμενους εργαζόμενους.
The Press Project
Παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής του Mega επιχείρησαν να σπιλώσουν τις κινητοποιήσεις των εργαζόμενων στα δημόσια νοσοκομεία, τους οποίους εδώ και πολλές μέρες εμφανίζουν ως «ήρωες με τις λευκές και πράσινες μπλούζες».

Με αφορμή την παγκόσμια μέρα Υγείας, εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας διαμαρτυρήθηκαν για τις πολύ μεγάλες ελλείψεις που αντιμετωπίζουν σε προσωπικό και υποδομές, τη στιγμή που δίνουν με όποιο τρόπο μπορούν τη μάχη απέναντι στην πανδημία του κορονοϊού.

Ενώ η διαμαρτυρία των εργαζομένων στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» βρισκόταν σε εξέλιξη, οι παρουσιαστές της εκπομπής του Mega θέλησαν να σταθούν στο ότι πλέον απαγορεύονται οι δημόσιες συγκεντρώσεις, τη στιγμή που ο ρεπόρτερ του καναλιού μετέφερε πως οι αστυνομικοί δημιούργησαν αναίτια κλίμα έντασης.

Οι παρουσιαστές θέλησαν να επισημάνουν ότι δεν τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας και όταν ο ρεπόρτερ επισήμανε ότι οι αποστάσεις σταμάτησαν να τηρούνται μετά την παρέμβαση των αστυνομικών, προσπάθησαν επίμονα να τον «διορθώσουν».

Ο ρεπόρτερ τόνισε ότι οι συγκεντρωμένοι τηρούσαν τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας, με τον παρουσιαστή να απαντά πως «αυτή τη στιγμή τα μέτρα δεν τα τηρούν, φοράνε το κοστούμι του συνδικαλιστή, λυπάμαι αλλά εγώ δεν μπορώ να συμφωνήσω με αυτή την εικόνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου