Κυριακή, 10 Μαΐου 2020

ΚΑΑΥ Αγίου Ανδρέα: ποια μέτρα κατά του Κορονοιού; Ούτε σαπούνι δεν δίνουν στους φαντάρους!

Στην επιστολή καταγγελίας τους οι συνάδελφοι φαντάροι αποδεικνύουν όλη την Υποκρισία της κυβέρνησης ΝΔ και το πόσο περιφρονεί την ζωή και την υγεία μας το Υπουργείο Άμυνας.
Γιατί την ίδια περίοδο που οι Τραμπούκοι των ΜΑΤ-ΔΙΑΣ επιτίθενται εναντίον της νεολαίας με πρόσχημα τον συνωστισμό στις πλατείες...

Οι Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις παρουσιάζουν τεράστιο Συνωστισμό άμισθων Δούλων φαντάρων που μετατίθενται εκεί προκειμένου να τις καθαρίσουν και ετοιμάσουν ώστε να είναι έτοιμες για να κάνουν τις διακοπούλες τους ΔΩΡΕΑΝ οι στρατιωτικοί.

Το Υπουργείο Άμυνας προπαγανδίζει τα μέτρα κατά του Κορονοιού όταν στο 401 ΓΣΝΑ, το μεγαλύτερο στρατιωτικό νοσοκομείο 11 άτομα μολύνονται από τον Κορονοιό...

Και στις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις του Άγιου Ανδρέα δεν τους δίνουν ούτε σαπούνι!!!! 

3η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ

Είμαι φαντάρος στα ΚΑΑΥ Αγίου Ανδρέα και το πρόβλημα είναι ότι εδώ και μέρες από την αρχή της κρίσης της πανδημίας έχουμε ζητήσει σαπούνι για τα χέρια που ήδη δεν υπήρχε και έχουμε φτάσει στο τέλος της καραντίνας και ακόμα να μας εφοδιάζουν με ήδη υγιεινής. 

Δεν έχουμε γάντια και κάνουμε καθαριότητες με την υπόδειξη να πλένουμε μετά τα χέρια μας με το σαπούνι που δεν υπάρχει.... 

Παντελής είναι και η έλλειψη καθαριστικών ειδών. 

Επίσης υπάρχει μεγάλο θέμα συνωστισμού στην μονάδα.

2η Επιστολή Καταγγελίας ΚΑΑΥ Αγίου Ανδρέα: οι Δούλοι φαντάροι πρέπει να είναι Χαφιέδες των συναδέλφων τους

Αυτός είναι ο Στρατός της κυβέρνησης ΝΔ, με Υπουργούς Άμυνας τους Παναγιωτόπουλο-Στεφανή και ΑΓΕΣ τον Αντιστράτηγο Λαλούση.
Στα ΚΑΑΥ Αγίου Ανδρέα εφαρμόζονται παλιές και σύγχρονες μέθοδοι εκμετάλλευσης και καταπίεσης, Χαφιεδισμού και διάσπασης των φαντάρων.
Σε ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ τους οι συνάδελφοι μας καταγγέλλουν:  
Μας υποχρεώνουν να πάρουμε όλες τις κανονικές μας άδειες και σε υπόλοιπο θητείας 5-6 μηνών να μην έχουμε κανένα υπόλοιπο αδειών!!
Αυτό γίνεται με σκοπό όπως είπε "να δείξουμε υπερβάλλοντα ζήλο για να πάρουμε τιμητικές άδειες".
Αυτό είναι εξαναγκασμός ώστε να κάνουμε θελήματα πέραν των καθηκόντων μας για να ζητιανέψουμε τιμητικές άδειες με ρίσκο να μην τις πάρουμε και πότε.
Η ώρα εξόδου έγινε 19.00 μμ καθημερινά για να πάμε στα σπίτια μας που βρίσκονται  30 χλμ απόσταση και να ξαναμπούμε πάλι στις 6.30 το πρωί.
Άλλος ένας εξαναγκασμός για να στερηθούμε την έξοδο μας που μετατρέπεται σε μια τεράστια ταλαιπωρία και ένα μεγάλο οικονομικό έξοδο για να πάμε σπίτι μας, στις οικογένειες τους για λίγες ώρες ύπνου.
Επίσης, τα Σαββατοκύριακα μας χρεώνουν κανονικά τις άδειες μας.
Το ύφος και η συμπεριφορά συγκεκριμένων Αξιωματικών προς τους συναδέλφους είναι δίχως κανένα λόγο υποτιμητική και προσβλητική.
Επίσης, ανακρίνουν συναδέλφους για το αν έγινε από τον εκάστου οπλίτη η υπηρεσία σωστά, μοιράζοντας εχθρικότατα ανάμεσα μας...
Το κλίμα πλέον στη μονάδα είναι δυσάρεστο για όλους μας και επικρατεί εκνευρισμός.
Θυμίζουμε την 1η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ:

ΚΑΑΥ Αγίου Ανδρέα: αναγκάζουν τους φαντάρους 
να πληρώσουν 40 και 50 ευρώ!
Στα ΚΑΑΥ Αγίου Ανδρέα αναγκάζουν τους φαντάρους να πληρώσουν 40 και 50 ευρώ!
Τόσο είναι το κόστος μετακίνησης που η Ιεραρχία θα υποβάλλει τους συναδέλφους φαντάρους προκειμένου να δουλέψουν ΔΩΡΕΑΝ για να κάνουν ΔΩΡΕΑΝ Διακοπούλες οι Στρατιωτικοί!
Οι Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις-ΚΑΑΥ αποτελούν το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα της κτηνώδους εργασιακής και οικονομικής εκμετάλλευσης που υποβάλλουν την νεολαία με πρόσχημα την εκπλήρωση της Υποχρεωτικής Στρατιωτικής Θητείας.
Τι δουλειά έχουν οι στρατιώτες στις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις;
Να πλένουν, να συγυρίζουν σπίτια και παραλίες, να μαζεύουν πευκοβελόνες.... και αργότερα να κάνουν τους σερβιτόρους, τους μπάρμαν, τους ναυαγοσώστες και καθαριστές....
Το ΓΕΣ και η Ιεραρχία μας μετατρέπει σε Σκλάβους που εργάζονται σε μια πραγματική εργασιακή γαλέρα!
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ έχει δεχτεί πολλές καταγγελίες.
Καταρχήν θα θίξουμε το κόστος μετακίνησης που υποβάλλουν τους φαντάρους. 
Σύμφωνα με το καλοκαιρινό πρόγραμμα εργασιών και εξόδων του Ελληνικού Στρατού οι φαντάροι έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μια ανάσα ελευθερίας την Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή στις 17.15 μ.μ. και την Τρίτη-Πέμπτη στις 19.15 μ.μ.
Όμως για να εκμεταλλευτούν περισσότερο τους φαντάρους τους βγάζουν κάθε μέρα στις 19.00 μ.μ.
Αυτό όμως έχει ως αποτέλεσμα οι φαντάροι να χάνουν το δρομολόγιο του ΚΤΕΛ.
Το επόμενο ΚΤΕΛ περνά στις 22.00 μ.μ

Άρα οι φαντάροι είτε χάνουν την έξοδο τους αφού οι περισσότεροι κατοικούν σε μακρινές περιοχές είτε να πληρώσουν 30-40-50 ευρώ σε ΤΑΧΙ!!!

Οι φαντάροι εκφράζουν τα Παράπονα τους στην Αναφορά.

Ακούστε απάντηση των υπευθύνων:

"δεν μπορώ να κάνω κάτι, δεν μπορώ να προσαρμόσω την λειτουργία των ΚΑΑΥ στα δρομολόγια των ΚΤΕΛ"...

Μήπως θα μπορούσαν να σεβαστούν τα δικαιώματα των φαντάρων;

Να σεβαστούν το πρόγραμμα εργασιών και εξόδων;

Μήπως να μην Καλούσαν Αναφορές λίγο πριν την έξοδο και να μην καθυστερούν τους φαντάρους;

Εμείς όχι μόνο απαιτούμε από τη Διοίκηση και το ΓΕΣ να σεβαστούν όλα αυτά.

Αλλά και να εξασφαλίσουν τη Δωρεάν Μετακίνηση των φαντάρων όπως ίσχυες και στο πρόσφατο Παρελθόν.

Δεν είναι δυνατόν να Συνωστίζεις 180 και περισσότερους φαντάρους για να τους σκίσεις στη δουλειά την ίδια ώρα που υποκριτικά θέτεις ζήτημα "πλατειών" για να επιβάλεις τον Αυταρχισμό σου...

Και την ίδια στιγμή να τους ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙΣ ουσιαστικά την έξοδο.
Αλήθεια, πως αντιμετωπίζουν οι γονείς και όσοι διαβάζουν αυτή την επιστολή καταγγελίας των φαντάρων το γεγονός ότι στο 8θέσιο υπηρεσιακό όχημα διατίθεται για τους εξοδούχους προβλέπονται 6 θέσεις για τα στελέχη και 2 μόλις για τους φαντάρους;
Εμείς Απαιτούμε την Απομάκρυνση όλων των φαντάρων από τις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις.
Είναι ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ να έχουμε τεράστια Ανεργία στον χώρο του Τουρισμού και ο Στρατός να καλύπτει θέσεις εργασίας με τη ΔΩΡΕΑΝ εργασία των φαντάρων.
Να γίνουν τώρα Προσλήψεις Πολιτικού Προσωπικού.
Αυτή την κατάσταση ακραίας εκμετάλλευσης Αμφισβητεί το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και δεσμευόμαστε ότι θα λάβουμε συγκεκριμένες κινηματικές πρωτοβουλίες.
Καλούμε σε κοινή πάλη τα σωματεία, τους εργαζόμενους και την νεολαία.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου