Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

ΠΑΤΑΓΩΔΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ και στη Θράκη! Κανένας φαντάρος δεν πάει Μισθοφόρος Στρατιώτης ΟΒΑ!

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ ΑΚΟΥΝΗΤΑ...
Σύμφωνα με πρόσφατη ενημέρωση που λάβαμε από φαντάρους στην Θράκη, συνεχίζεται η προσπάθεια στρατολόγησης μισθοφόρων στρατιωτών ΟΒΑ. 
Με βάση τα όσα μας καταγγέλλουν οι φαντάροι, στελέχη της 22 ΕΜΑ από το Πετροχώρι Ξάνθης επικοινωνούν με στρατιώτες προκειμένου να τους ενημερώσουν ότι τους πρότειναν για τη θέση του ΟΒΑ καθώς και για να τους μιλήσουν για τα «οφέλη» της στρατιωτικής καριέρας. 

Σε άλλες μονάδες της Κομοτηνής αυτή τη φορά, στελέχη σε κατ’ ιδίαν κουβέντες προσπαθούν να πείσουν τους φαντάρους λέγοντάς τους ότι οι έμμισθοι στρατιώτες ΟΒΑ θα μονιμοποιηθούν μετά τη λήξη της σύμβασής τους και ότι δήθεν με αυτόν τον τρόπο κάνουν ένα ξεσκαρτάρισμα προκειμένου να βρουν τους επόμενους ΕΠΟΠ. 


Φυσικά όλες οι παραπάνω προσπάθειες πέφτουν στο κενό καθώς οι στρατιώτες που πετάχτηκαν στον Έβρο να πολεμήσουν τον «εχθρό» πρόσφυγα, που έχουν δύο μήνες να δουν τους δικούς τους, που έχουν νιώσει στο πετσί τους τι πάει να πει αναλώσιμος, που έχουν χλευαστεί από την ηγεσία όταν φώναζαν ότι δεν πάει άλλο, δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με το στρατό τους. 

Το μόνο που θέλουν είναι να τελειώσει η θητεία και να επιστρέψουν στις ζωές τους και στους δικούς τους.

Σχόλιο ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Όπως γίνεται αντιληπτό από τα παραπάνω, η ήττα του σχεδίου της ηγεσίας των ενόπλων δυνάμεων να στρατολογήσει νέους μισθοφόρους τους έχει αναγκάσει να αλλάξουν στρατηγική και μέσα πειθούς. 
Την δουλειά που είχαν αναλάβει κεντρικά να ενημερώνουν τους φαντάρους για τις νέες θέσεις ΟΒΑ στο στρατό, την ανέλαβαν όπως φαίνεται κατώτερα στελέχη του στρατού που έχουν καθημερινή επαφή με τους φαντάρους. 
Αυτοί έχουν αναλάβει, εκμεταλλευόμενοι τον εργασιακό μεσαίωνα που μας έχουν επιβάλλει, να πείσουν τους φαντάρους ότι μια καριέρα με σταθερό μισθό τους περιμένει στις Ένοπλες Δυνάμεις. 
Για τους φαντάρους όμως η αξιοπρέπεια είναι πάνω από σταθερούς μισθούς και καριέρες. Την αθλιότητα, τη βαρβαρότητα, την υποτίμηση που βίωσαν στο στρατό θέλουν να την αφήσουν πίσω. 
Δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με το στρατό τους και τους βάρβαρους και επικίνδυνους πολέμους που διεξάγει, με αποτέλεσμα ακόμη και αυτή η προσπάθεια στρατολόγησης να πέσει στο κενό. 

 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου