Τετάρτη, 6 Μαΐου 2020

Τους Πρόσφυγες και τις εξεγέρσεις τους κατευθύνει η Τουρκία και η Ρωσία με την συνδρομή του ISIS! Ποιος το λέει και γιατί;

Τους πρόσφυγες στον Έβρο και τα νησιά του Αιγαίου δεν φέρνει ο πόλεμο, η ανέχεια και η ελπίδα μιας καλύτερης ζωής στην Ευρώπη...
Τις εξεγέρσεις τους στα Στρατόπεδα συγκέντρωσης των νησιών δεν πυροδοτεί η Απελπισία, η Απανθρωπιά του ελληνικού κράτους, η υπερσυγκέντρωση και οι τεράστιες απειλές για την υγεία και την ζωή αυτών και των παιδιών τους....

Όλα αυτά τα γεγονότα τα "σπρώχνει" και τα κατευθύνει η Τουρκία και η Ρωσία, με την συμβολή της ΜΙΤ και του ISIS.

Είναι τα σενάρια που πλασάρουν η κυβέρνηση της ΝΔ, πολιτευτές και καθηγητές, πράκτορες και δημοσιογράφοι, απόστρατοι στρατιωτικοί και φυσικά αναπαράγουν σαιτ της Ακροδεξιάς.

Ας δούμε δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα:   

Αποκάλυψη: Η ΜΙΤ οργάνωσε τα επεισόδια που έκαναν οι Αφγανοί στη Μόρια! Ο ρόλος των 70 μαχητών του ΙΣΙΣ


Τα επεισόδια με τους μετανάστες που έγιναν στις  αρχές Φεβρουαρίου στη Μόρια της Λέσβου, είχαν οργανωθεί από την τουρκική υπηρεσία πληροφοριών ΜΙΤ σε συνεργασία με συγκεκριμένη ΜΚΟ, η οποία είναι σε γνώση των Αρχών Ασφαλείας, σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «δημοκρατία»!

Όλα όσα έλαβαν χώρα, αποτελούν την εφαρμογή σε πρακτικό επίπεδο εκπονηθέντος σχεδίου από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες που προβάρουν την αποσταθεροποίηση της Ελλάδας σε περίπτωση ένοπλης σύρραξης με τη γείτονα.

Συμμετείχαν άνω των 2.000 μεταναστών αφγανικής καταγωγής, κυρίως νεαρής ηλικίας, με διάταξη παρόμοια με αυτή που εφαρμόζουν οι τρομοκράτες τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία και, κυρίως, σε πυκνούς κατοικήσιμους ιστούς.
Η στρατιωτικού τύπου επιχείρηση των "λαθραίων περιελάμβανε τρομοκράτηση των κατοίκων, περικύκλωση της πόλης από διαφορετικές κατευθύνσεις, φραγμούς συγκοινωνιακών αρτηριών και αποκλεισμό του κέντρου από το υπόλοιπο νησί.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στα επεισόδια κεντρικό ρόλο διαδραμάτισαν περίπου 70 μαχητές του Ισλαμικού Κράτους, τους οποίους διηύθυναν από 9 έως 12 άτομα – εκ των οποίων ορισμένοι είχαν ακροβολιστεί σε επίκαιρα σημεία, απ’ όπου επόπτευαν και κατεύθυναν την όλη επιχείρηση, επικοινωνώντας με δορυφορικά κινητά.
Από την πλευρά της ΜΙΤ, οργανωτές του όλου ή τμήματος του σχεδίου (όχι μόνο στη Μόρια, αλλά και για όλα τα νησιά στα οποία φιλοξενούνται πρόσφυγες), φέρεται ότι είναι ο διευθυντής των ειδικών επιχειρήσεων Ιλχάν Καγιά και ο Μπαϊράκ Σερχάτ με εμπειρία στη Συρία, με τον δεύτερο να επισκέπτεται τα νησιά στα οποία λειτουργούν κέντρα κράτησης.
Τσετσένοι τζιχαντιστές με αλβανικά διαβατήρια
Μεταξύ των διευθυνόντων την επιχείρηση πρόκλησης και κλιμάκωσης των επεισοδίων έλαβαν μέρος και δύο Τσετσένοι τζιχαντιστές, οι οποίοι φέρεται ότι ανήκουν στην εξτρεμιστική ισλαμική τσετσενική οργάνωση «Τάγμα Αναγνωρίσεων και Δολιοφθορών των Τσετσένων Μαρτύρων». Οι ανωτέρω έχουν έρθει στη χώρα μέσω Βουλγαρίας, εφοδιασμένοι με αλβανικά διαβατήρια.
Οι στόχοι της Τουρκίας είναι προφανείς....
Αυτά διαβάζουμε σε ακροδεξιό σαιτ, που φυσικά χρησιμοποιεί υβριστικό και ρατσιστικό υβρεολόγιο κατά  των προσφύγων.

ΣΤΟΝ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ;
Όμως δεν είναι μόνο η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και τα ακροδεξιά σαιτ...
Σε άρθρο της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ την Κυριακή 03/05/2020 διαβάζουμε:
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ίδιες πηγές εκτιμούν ότι η κρίση του Μαρτίου στον Εβρο εξελίχθηκε, ενδεχομένως και με την υποστήριξη κρατών που έχουν μεγάλη εμπειρία ως προς την προετοιμασία και διεξαγωγή υβριδικών επιχειρήσεων. 
Μήπως φωτογραφίζεται η Ρωσία και υπονοείται ο πρόσφατος πόλεμος στην Ουκρανία;


ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ;
Καταρχήν θέλουμε να τονίσουμε ότι βασικός προσανατολισμός του ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια και στην περιοχή Ανατολικής Μεσογείου-Μέσης Ανατολής-Βόρειας Αφρικής είναι η αντιμετώπιση της Ρωσίας ως εχθρού...

Η Ελλάδα έχει ουσιαστικό ρόλο σε όλα αυτά, κάτι που αποδεικνύει και ο συγκεκριμένος εκσυγχρονισμός των F 16, καθώς πέραν όλων των άλλων η Πολεμική Αεροπορία -με πρωταγωνιστικό ρόλο στα Βαλκάνια- επιδιώκει την αντιμετώπιση των ρωσικών μαχητικών! 

Κρίνουμε σκόπιμο να θυμίσουμε την ανακοίνωση μας σχετικά με τα ψεύδη της κυβέρνησης-καθηγητών-στρατιωτικών-δημοσιογράφων ότι η Τουρκία σχεδιάζει την αποστολή προσφύγων με Κορονοιό στα ελληνικά νησιά.

Τα συμπεράσματα δικά σας....

Η Αλήθεια του Ευαγγελάτου και του ΥΕΘΑ Παναγιωτόπουλου....

Σήμερα (Τετάρτη 22/04) ο Υπουργός Άμυνας Ν. Παναγιωτόπουλος έδωσε άλλη μία συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA στην εκπομπή LIVE NEWS του δημοσιογράφου Ν. Ευαγγελάτου.
Ήταν μια ακόμη απόπειρα του να μας πείσει ότι έπραξε καλώς αποκλείοντας τόσες μέρες τους συναδέλφους φαντάρους και τους σπουδαστές των Στρατιωτικών Σχολών!!!
Όμως στην συγκεκριμένη συνέντευξη ο δημοσιογράφος Ευαγγελάτος παρουσίασε τους πρόσφυγες ως "βιολογική απειλή" και ο ΥΕΘΑ Ν.Παναγιωτόπουλος τόνισε την ετοιμότητα του Ελληνικού Στρατού.
Θυμίζουμε την σχετική μας ανάρτηση που αποκάλυψε τα Ψέματα της κυβέρνησης ΝΔ που διέδιδαν πολιτευτές, δημοσιογράφοι και στρατιωτικοί σχετικά με την απόπειρα μεταφοράς Προσφύγων με Κορονοιό από την Τουρκία και την παραφιλολογία για τα σαπιοκάραβα που κατάφορτα μετανάστες παραβιάζουν τα ελληνικά χωρικά ύδατα να τους αποβιβάσουν στα νησιά.
Σε αυτά τα ψεύδη όμως εμμένουν οι δημοσιογράφοι.
Και μάλιστα φτιάχνουν ευφάνταστα σενάρια που περιέχουν και λίγο από εξεγέρσεις προσφύγων, όπως η πρόσφατη εξέγερση τους στη ΒΙΑΛ που προκλήθηκε από μια ακόμη δολοφονία μετανάστριας που αφέθηκε από το ελληνικό κράτος να πεθάνει αβοήθητη.
Τα ψέματα όμως αυτά δεν αντέκρουσε μόνο το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Καταδίκασε και μερίδα του ελληνικού καθηγητικού κατεστημένου.
Όπως ο καθηγητής Κωνσταντίνος Φίλης που στο κείμενο του στο ΒΗΜΑ (19/04) "Ελληνοτουρκικές σχέσεις εν μέσω πανδημίας γράφει μεταξύ άλλων:

"... τώρα, με πληροφορίες τύπου σαπιοκάραβα γεμάτα μετανάστες με κορωνοιό θα στείλει η Τουρκία στην Ελλάδα, επισκιάζουμε τη σοβαρή και υπεύθυνη στάση των προηγούμενων βδομάδων [...] Μετατρέποντας υπόνοιες σε πληροφορίες που δεν περιορίζονται  (ακόμα και οι ιθύνοντες νόες το επιθυμούν) στο εθνικό πεδίο αλλά εκ των πραγμάτων απευθύνονται τουλάχιστον στο ευρωπαϊκό ακροατήριο..[...] Ευτυχώς, έστω και καθυστερημένα το θέμα μαζεύτηκε από το Μέγαρο Μαξίμου, προτού γίνει ζημιά στην εικόνα της χώρας".
Μπορεί λοιπόν ο Κ.Φίλης να ασκεί κριτική από την σκοπιά των κρατικών συμφερόντων, αλλά αποκαλύπτει μεθόδευση, παραπληροφόρηση του λαού μας αλλά και των ευρωπαϊκών λαών.
Ακούσατε καμιά Διάψευση από την κυβέρνηση της ΝΔ και τους δημοσιογράφους
Ακούσατε κανέναν να ζητά συγγνώμη για την εξαπάτηση της κοινής γνώμης;
ΟΧΙ.
Απλώς συνεχίζουν να δαιμονοποιούν τους Πρόσφυγες και να τους παρουσιάζουν ως Απειλή.
Εμείς ως ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλούμε τον λαό μας να καταδικάσει τη Δολοφονική πολιτική Ελληνικής-Τουρκικής κυβέρνησης και ΕΕ
Να παρθούν όλα τα μέτρα για την αντιμετώπιση του Κορονοιού και η κυβέρνηση να σταματήσει να αντιμετωπίζει τους Πρόσφυγες-Μετανάστες με αυτή την απάνθρωπη Ακροδεξιά και Ρατσιστική πολιτική, Φυλακίζοντας τους σε Στρατόπεδα Συγκέντρωσης.
Οι φαντάροι που βιώνουν τον Εγκλεισμό σε μονάδες Φυλακές και αφήνονται να αντιμετωπίσουν τον Κορονοιό με τη τακτική της Αγέλης, συνειδητοποιούν ότι αντιμετωπίζονται και αυτοί ως Ασύμμετρη Απειλή από το Υπουργείο Άμυνας.
Απαιτούμε την Αναγνώριση όλων των δικαιωμάτων των Προσφύγων-Μεταναστών.
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ 
για Ελληνική Ολιγαρχία, ΗΠΑ και ΕΕ.
ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΜΕ-ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ 
εμείς τους Πρόσφυγες και Μετανάστες.
   ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
Παρουσιάζουμε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης του ΥΕΘΑ Ν.Παναγιωτόπουλου: 


ΝΙΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ: Να έρθω τώρα σε κάτι άλλο, σε αυτά που ακούμε από την πλευρά των εξ Ανατολών γειτόνων μας. Κάποιοι λένε ότι μπορεί να υπάρχει κάποιου είδος, ας πούμε, «βιολογική απειλή». Το λέω όσο πιο προσεκτικά ότι μπορεί να επιχειρηθεί αποστολή προσφύγων – μεταναστών, ότι μπορεί να είναι ασθενείς με τον κορωνοϊό ή ότι μπορεί να επιχειρείται και μέσα σε δομές, όπως έγινε το Μεγάλο Σάββατο στη «ΒΙΑΛ», μία αναταραχή. Έχουν τέτοια δείγματα, τέτοιες ενδείξεις, το Υπουργείο και η κυβέρνηση;
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και τα Επιτελεία επεξεργαζόμαστε όλα τα σενάρια. Όλα τα σενάρια είναι στο τραπέζι, ακόμα κι αν δεν υπήρχε η πρόθεση της Τουρκίας να εξαπολύσει ένα «βιολογικό όπλο», δηλαδή για να το εξηγούμε μολυσμένους με τον ιό μετανάστες. Ακόμα και τότε, με δεδομένο τις κακές υγειονομικές συνθήκες που επικρατούν όπου κρατούνται και φυλάσσονται μετανάστες στο εσωτερικό της Τουρκίας, αλλά και το συνολικό πρόβλημα της Τουρκίας από τον κορωνοϊό, πιθανολογείται ότι ενδεχομένως θα αποπειραθούν να περάσουν σε μας και ασθενείς που έχουν προσβληθεί από τον ιό.
Επομένως, έτσι κι αλλιώς, πρέπει να λάβουμε τα μέτρα μας και να δοθούν οι οδηγίες σε εκείνους που επιχειρούν να φυλάττουν τα σύνορα της Πατρίδας, είτε αυτά είναι χερσαία, είτε θαλάσσια.
ΝΙΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ: Έχετε ενδείξεις για συντονισμένο σχέδιο κύριε Υπουργέ;
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: Οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες. Μπορεί αυτό να αποτελεί μέρος ενός γενικού σχεδίου, μπορεί και όχι. Μπορεί να προέρχονται από τα πράγματα και τις εξελίξεις των γεγονότων.
Σε κάθε περίπτωση όμως, έτσι κι αλλιώς, πιθανολογούμε ότι ίσως έρθουν άνθρωποι οι οποίοι έχουν προσβληθεί από τον ιό. Επομένως τίθεται μία νέα επιπλέον διάσταση σε αυτό το πρόβλημα που είναι αυτή της υγειονομικής απειλής πλέον, η οποία δεν υπήρχε έως πρότινος. Γι’ αυτό πρέπει να προσαρμοστούμε και σ’ αυτή τη διάσταση, όπως είχα την ευκαιρία να εξηγήσω την περασμένη εβδομάδα στους ομολόγους Υπουργούς Άμυνας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις τηλεδιασκέψεις που κάνουμε πλέον.
ΝΙΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ: Άρα το βάζει επίσημα πλέον η Ελλάδα. Το μάθαμε και το είδαμε την προηγούμενη εβδομάδα…
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: Επιτρέψτε μου να προσθέσω ότι όπως το Νοέμβριο θέσαμε τη διάσταση παρείσφρησης τρομοκρατικών στοιχεία ή τζιχαντιστών στα προσφυγικά και μεταναστευτικά ρεύματα προς την Ευρώπη μέσω της Ελλάδας, έτσι τώρα βάζουμε κι αυτή την επιπλέον διάσταση υγειονομικής φύσεως.
blob:https://www.facebook.com/eb55aba9-5b2d-4d5e-9f12-d2c979b9dec7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου