Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

518 ΜΠ/ΤΠ Νευροκοπίου: Οργισμένοι οι γονείς γιατί τους "παίρνουν" τα λεφτά! άθλιο φαγητό αλλά πουλούν σουβλάκια, χωρίς Γιατρό και καθαριότητα

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ γονιού
Ο γιος μου βρίσκεται αυτό το διάστημα στο 518 του Νευροκοπίου και θα ήθελα να καταγγείλω τις συνθήκες που υπάρχουν. Δυστυχώς κάποια πράγματα βελτιώνονται μόνο εάν γίνουν καταγγελίες. 
1. Η κατάσταση με τα σουβλάκια μοιάζει με μπίζνα. Υπάρχουν φορές που το φαγητό δεν τρώγεται και ακόμη και όταν είναι καλό οι ποσότητες είναι μικρές. Έτσι αναγκάζεται να πληρώσει για να αγοράσει σουβλάκια. Οι γονείς όμως δεν μπορούν να στέλνουν συνεχώς χρήματα στα παιδιά μας, ενώ υποτίθεται πως το φαγητό είναι δωρεάν. 2. Κάθε βράδυ μαζεύουν τα σκουπίδια από τους κάδους με τα χέρια.
Ευτυχώς τους δίνουν γάντια, αλλά σκεφτείτε να υπάρχει ένα κομμάτι γυαλί στον κάδο. Αλήθεια πόσο κοστίζει να αγοράσουν σακούλες για κάθε κάδο;

3. Δεν υπάρχει γιατρός. Ποιος μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια των παιδιών μας αν πάθουν κάτι;

4. Δε λαμβάνοντα επαρκή μέτρα για τον κορονοϊό. Τα στελέχη μπαινοβγαίνουν ανενόχλητα χωρίς να θερμομετρηθούν, ενώ πολλοί στρατιώτες πήγαν σε περιοχές με πολλά κρούσματα μετά την άδεια. Δε φταίνε τα παιδιά, αλλά η ηγεσία που δε φρόντισε να πάρει μέτρα ώστε να μη συνωστίζονται.

5. Το στρατόπεδο είναι βρώμικο. Καθαριότητες γίνονται για τα μάτια του κόσμου.
Δείτε τη φωτογραφία:



ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου