Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις: Υγειονομικές Βόμβες-τι γίνεται με τους ηλικιωμένους Απόστρατους!

Είναι εγκληματική Ανευθυνότητα...
Δεν μπορούν να χαρακτηριστούν διαφορετικά αυτά που συμβαίνουν στις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις με ευθύνη του Υπουργείου Άμυνας, των Επιτελείων και του στρατιωτικού κατεστημένου.

Δείτε την Υποκρισία και τη Διγλωσσία τους.
Ενώ τα ΚΑΠΗ είναι κλειστά εδώ και μήνες λόγω των μέτρων για τον Κορονοιό και την προστασία των ηλικιωμένων...

Ενώ οι Κατασκηνώσεις του Δήμου Αθηναίων δεν θα φιλοξενήσουν φέτος τους μεγάλους σε ηλικία συνανθρώπους μας που συγκαταλέγονται στις ευπαθείς ομάδες...
Οι Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις -ΚΑΑΥ, ΚΕΔΑ, ΘΑΝ- υποδέχονται σε όλη την Ελλάδα τους ηλικιωμένους Απόστρατους.
Που είσαι Σπύρο Παπαδόπουλε να δεις να γράφουν στα παλιά τους τα άρβυλα τις συμβουλές σου, καθώς στις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις συγχρονίζονται οι οικογένειες των Αποστράτων με αυτές των εν ενεργεία, που φυσικά περιλαμβάνουν μικρά παιδιά.
Και σαν να μην φτάνουν όλα αυτά τα Επιτελεία, ΓΕΣ και ΓΕΝ, ξεσκίζουν τις αρχικές διαταγές που προέβλεπαν είσοδο στις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις μόνο για όσους είχαν οίκημα και βάλουν ελεύθερα στρατιωτικούς, φίλους και συγγενείς, προκειμένου να κάνουν Δωρεάν τα μπανάκια τους.
Προκαλώντας απίστευτες εικόνες Συνωστισμού σε παραλίες και Εστιατόρια, καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν θα χάσουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα πλούσιο γεύμα φθηνού φαγητού.
Φυσικά, για να εξυπηρετηθούν όλοι αυτοί υπάρχουν οι Δούλοι Στρατεύσιμοι.
Ο Συνωστισμός Απογειώνεται αν προσθέσουμε τους δικαιούχους οικημάτων, τους φιλοξενούμενους για τα Δωρεάν μπάνια, αλλά και το υπέρογκο προσωπικό, φαντάρους-ναύτες-σμηνίτες και τα στελέχη που έχουν Μετατεθεί-Αποσπαστεί στις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις για να τους εξυπηρετήσουν.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
Η κυβέρνηση της ΝΔ δεν ενδιαφέρεται για τη Δημόσια Υγεία.
Την νοιάζουν μόνο οι Πελατειακές Σχέσεις, η ικανοποίηση των ρουσφετιών και η εξασφάλιση των προνομίων του Στρατιωτικού Κατεστημένου.
Ένα Στρατιωτικό Κατεστημένο που αποκαλύπτεται επίσης ότι κοιτά μόνο το πρόσκαιρο συμφέρον του, το πως θα εξασφαλίσει τα Δωρεάν μπανάκια και τις Διακοπούλες του.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στέκεται απέναντι σε όλα αυτά.
Απαιτούμε μέτρα για την Προστασία της Υγείας και της ζωής φαντάρων, του συνόλου του προσωπικού και όλων των εμπλεκομένων.
Οι Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις πρέπει να τερματίσουν την λειτουργία τους για φέτος.  
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου