Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020

Στους Εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς εκτός των Βασανιστήρια έχουν και κρούσμα Κορονοιού: γιατί δεν πήραν μέτρα;

Η Προεδρική φρουρά ήρθε πρόσφατα στο προσκήνιο όταν αποκαλύφθηκε ότι 10 Εύζωνες πήγαν στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο μετά από Βασανιστήρια. 
Όμως στην Προεδρική Φρουρά είχαμε πρόσφατα και κρούσμα Κορονοιού που Απέκρυψαν. 
Το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας δεν πήραν κανένα σοβαρό μέτρο, θέτουν σε κίνδυνο την Υγεία φαντάρων, γονιών και πολιτών αποκρύπτοντας ότι ένας Εύζωνας βρέθηκε θετικός στον Κορονοιό και δεν λαμβάνουν τα απαιτούμενα μέτρα. 

Γιατί δεν έκαναν σε όλους Τεστ για τον Κορονοιό; 

Αποκαλύπτεται για μια ακόμη φορά ότι το Υπουργείο Άμυνας και το στρατιωτικό κατεστημένο ενδιαφέρονται μόνο για την Υγεία και την Ζωή των στρατιωτικών. Στην 1η Ταξιαρχία της Αεροπορίας Στρατού στο Στεφανοβίκειο του Βόλου έκαναν τεστ σε όλα τα στελέχη, αλλά όχι σε όλους τους φαντάρους, με τους οποίους τα στελέχη συνευρίσκονταν! 

Γιατί δεν μπήκε η Προεδρική Φρουρά σε 14ημερη Καραντίνα όπως όλες οι άλλες μονάδες; 

Άλλα πρωτόκολλα αντιμετώπισης του Κορονοιού ισχύουν για τους φαντάρους στο Στεφανοβίκειο και άλλα στην Προεδρική Φρουρά. 

Φαίνεται όμως ότι για την κυβέρνηση της ΝΔ πρωτεύων είναι οι Μιλιταριστικές επιδείξεις! 

Αυτό που νοιάζει τους Υπουργούς Άμυνας είναι η ανεμπόδιστη παρουσία Τσολιάδων στη Βουλή και όχι αν θέτουν σε κίνδυνο την υγεία τόσων ανθρώπων. 

Θα μπορούσαν να επιλέξουν αυτές τις μέρες να φέρουν φαντάρους από αλλού για να φυλάξουν στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη…. 

Δεν το επέλεξαν όμως. 

Ο Κορονοιός όμως δεν παίζει… 

Και υπάρχουν συγκεκριμένοι όροι για τη διάδοση του. 

Τα μαγειρεία της Προεδρικής Φρουράς προμηθεύουν με φαγητό τους φαντάρους που εργάζονται Δωρεάν στην Λέσχη Αξιωματικών Αθήνας (ΛΑΕΔ). 

Και ενώ υπήρχε γνωστό σε όλους κρούσμα Κορονοιού στην Προεδρική Φρουρά, αυτοί συνέχισαν και συνεχίζουν να προμηθεύουν φαγητό στη ΛΑΕΔ!!!! 

Προσέξτε: οι φαντάροι που Μαγειρεύουν και Σερβίρουν φαγητό τους Αξιωματικούς στη ΛΑΕΔ συνεχίζουν να παίρνουν φαγητό από την Προεδρική Φρουρά που έχει κρούσμα Κορονοιού…. 

Αυτά μας καταγγέλλουν γονείς που τα παιδιά τους υπηρετούν στην Προεδρική Φρουρά, αλλά και συνάδελφοι από την ΛΑΕΔ. 

Εμείς Απαιτούμε από το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας να λάβουν όλα τα απαιτούμενα μέτρα. Πρέπει –έπρεπε εδώ και καιρό- να πάψει η Παράλογη προμήθεια φαγητού των φαντάρων της ΛΑΕΔ από την Προεδρική Φρουρά. 

Αλλά βλέπεις, τους φαντάρους στη ΛΑΕΔ τους έχουν μόνο για να τους μαγειρεύουν-σερβίρουν-καθαρίζουν…, όχι και να τρώνε τα ίδια φαγητά που είναι για τα στομάχια των Εκλεκτών Αξιωματικών!
Με αγώνες απαντάμε στου παράλογου τη θητεία.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους φαντάρους να βγουν μαζικά παραπονούμενοι για να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή και ταυτόχρονα να συνυπογράψουν με τις μονάδες τους το κείμενο!
Κείμενο Υπογραφών Φαντάρων και Γονιών ενάντια στο Κόψιμο των Αδειών/Μεταθέσεων, την Οικονομική Επιβάρυνση της Επιφυλακής –Πάρτε Μέτρα για τον Κορονοιό

   ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου