Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ: μόνο στον Βόλο έχουν σταλεί Εκατοντάδες ειδικά φύλλα πορείας!

 

Δημοσίευμα από τη Θεσσαλία επιβεβαιώνει τις πληροφορίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ότι έχουν σταλεί Φύλλα Πορείας ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ σε έφεδρους αξιωματικούς και φαντάρους σε όλη την Ελλάδα!Σύμφωνα με το δημοσίευμα 
"Εκατοντάδες ειδικά φύλλα πορείας έχουν σταλεί σε Βολιώτες έφεδρους αξιωματικούς και οπλίτες 
Εκατοντάδες ειδικά φύλλα πορείας (ΕΦΠ) απεστάλησαν τις τελευταίες ημέρες σε έφεδρους αξιωματικούς κυρίως, αλλά και οπλίτες συγκεκριμένων ειδικοτήτων από τη Μονάδα Επιστράτευσης της περιοχής, προκειμένου, σε περίπτωση που “ο μη γένοιτο” συμβεί κάτι με τη γειτονική Τουρκία, να είναι σε ετοιμότητα και να παρουσιαστούν σε συγκεκριμένες στρατιωτικές μονάδες.
Σύμφωνα με έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες, απεστάλησαν περισσότερα από 400 ΕΦΠ στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, προκειμένου να διανεμηθούν στους υπόχρεους να τα παραλάβουν και να γνωρίζουν σε ποια στρατιωτική μονάδα θα παρουσιαστούν, εφόσον συμβεί πολεμική σύρραξη. Όπως έγινε γνωστό, ΕΦΠ μπορεί να ταχυδρομηθούν να διανεμηθούν από την Αστυνομία και από άλλες μονάδες επιστράτευσης ανά τη χώρα σε Βολιώτες έφεδρους. Εφόσον υπάρξει πολεμική εμπλοκή, αποστέλλεται Φύλλο Πορείας (ΦΑΠ) για να παρουσιαστούν οι έφεδροι σε συγκεκριμένη μονάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κλάσεις επιστράτευσης είναι η Α’, με ηλικίες μέχρι τα 40 έτη, η Β’ με ηλικίες από 41 μέχρι 45 έτη και η Γ’ από 45 έτη και άνω. Τα χρώματα των ΕΦΠ είναι πράσινο, που αφορά παρουσίαση σε συγκεκριμένη μονάδα, κίτρινο για προσωρινές αποστολές δύο-τριών ημερών και λευκό για διάθεση σε μονάδα επιστράτευσης. Πάντως η διανομή των ΕΦΠ από την Αστυνομία προκαλεί ήδη ανησυχίες στους έφεδρους, που τα παραλαμβάνουν. e-thessalia.gr
Το δημοσίευμα αυτό δεν επιβεβαιώνει απλώς τις καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ για το πόσο ορατός είναι ο Κίνδυνος θερμού επεισοδίου και γενικότερης Πολεμικής Ανάφλεξης από τον ανταγωνισμό ελληνικού-τουρκικού κράτους για τις ΑΟΖ και τα Ενεργειακά Κοιτάσματα.
Το κλίμα ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ όμως εντάσσεται στους γενικότερους σχεδιασμούς της κυβέρνησης ΝΔ και του αστικού συστήματος εξουσίας.
Καταρχήν  η κυβέρνηση Μητσοτάκη προβάλλει τον Κίνδυνο γενικότερης ανάφλεξης και μάλιστα ότι αυτό είναι πρόθεση του ελληνικού αστικού κράτους για να Διαπραγματευτεί τους όρους Μοιρασιάς της Μεσογείου και της Συνδιαχείρισης.
Η κυβερνητική προπαγάνδα σε αγαστή συνεργασία και συνεννόηση επιχειρεί να εθίσει τον λαό μας στην Απειλή του Πολέμου και μάλιστα χρησιμοποιεί αυτή την ορολογία όχι μόνο όταν αναφέρεται στην πολεμική Διακρατική Σύγκρουση!
Δείτε πόσους πολέμους και Πολεμικές Κινητοποιήσεις έχει διεξάγει η κυβέρνηση Μητσοτάκη-ΝΔ το τελευταίο Εξάμηνο:
πόλεμο κατά των Προσφύγων στον Έβρο και στο Αιγαίο,
πόλεμο εναντίον του Κορονοιού,
δύο Πολεμικές Κινητοποιήσεις το διάστημα Ιουλίου-Αυγούστου
και συνεχίζουμε...
Ας αναλογιστεί ο καθένας μας όλα αυτά βλέποντας τα δελτία ειδήσεων στα καθεστωτικά ΜΜΕ!
Έχοντας τον πόλεμο ως παρανομαστή προβάλλουν την Νέα Μεγάλη Ιδέα με την επιθετικότητα και τον επεκτατισμό τους στη Μεσόγειο, κάνοντας τα ενεργειακά βασικό άξονα της νέας αστικής καπιταλιστικής ανάπτυξης. 
Νομιμοποιούν τις πολεμικές τους συμμαχίες με ΗΠΑ και Ισραήλ, την εμπλοκή τους σε ιμπεριαλιστικούς-πολεμικούς σχεδιασμούς.
Απαιτούν "εθνική ενότητα" και υποταγή του κόσμου της εργασίας στους σχεδιασμούς της αστικής πολιτικής και να απαιτούν νέους πολεμικούς εξοπλισμούς και Προσλήψεις Χιλιάδων Μισθοφόρων Στρατιωτών.  
Μόνο με Κοινούς Αγώνες των εργαζομένων και της νεολαίας σε Τουρκία και Ελλάδα μπορεί να υπάρξει Ειρήνη και Ευημερία, μπορεί να ηττηθεί ο κόσμος των πλουσίων και η αστική πολιτική των πολέμων, της εκμετάλλευσης και καταπίεσης.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου