Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

Ελληνικά F-16 συνόδευσαν στρατηγικό βομβαρδιστικό B-52 των ΗΠΑ

Να η Πολεμική Συνεργασία των Αμερικανικών και Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Εν μέσω της ελληνο-τουρκικής πολεμικής κρίσης που προκαλεί ο ανταγωνισμός τους για τις ΑΟΖ και τα Ενεργειακά Κοιτάσματα, η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία αποδεικνύει ότι στέκεται στο πλευρό των ΗΠΑ στον ανταγωνισμό τους με την Ρωσία και διαδραματίζει τον ρόλο Χωροφύλακα που της ανάθεσε η Συμφωνία των Πρεσπών!
Σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες "την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020, 4 αεροσκάφη (Α/Φ) F-16 BLK 52+ συνόδευσαν 1 Αμερικανικό Στρατηγικό Βομβαρδιστικό τύπου Β-52 στο πλαίσιο της δραστηριότητας ALLIED SKY. 
Τα ελληνικά μαχητικά συνόδευσαν το Αμερικανικό Α/Φ Β-52, πραγματοποιώντας πτήση εντός των FIR Αθηνών με έναρξη της αποστολής Νότια ΧΙΟΥ και πετώντας άνωθεν των Κυκλάδων, της Πελοποννήσου, των Επτανήσων, της Ηπείρου, της Στερεάς Ελλάδας, της Εύβοιας, των Σποράδων και της Μακεδονίας.
Στο πλαίσιο της Συμφωνίας Αεροπορικής Αστυνόμευσης της Χώρας μας με τη Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας, τα Ελληνικά Α/Φ συνόδευσαν το Αμερικανικό Βομβαρδιστικό και κατά τη διάρκεια της πτήσης του στο FIR της γείτονος χώρας".
Εμείς δηλώνουμε: οι Λαοί δεν έχουν ανάγκη από Προστάτες.
Τον Πόλεμο στα Βαλκάνια και την Μεσόγειο φέρνουν οι ιμπεριαλιστές και οι ανταγωνισμοί τους, ο εθνικισμός και οι Μεγάλες αστικές Ιδέες που μεταφράζονται σε Επιθετικότητα και Επεκτατισμό.
Μόνο με Κοινούς Αγώνες των εργαζομένων και της νεολαίας σε Βαλκάνια, Τουρκία και Ελλάδα μπορεί να υπάρξει Ειρήνη και Ευημερία, μπορεί να ηττηθεί ο κόσμος των πλουσίων και η αστική πολιτική των πολέμων, της εκμετάλλευσης και καταπίεσης.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου