Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

98 ΑΔΤΕ Μυτιλήνη: Διέταξαν Φαντάρους να εμπλακούν στο Καρά Τεπέ-άγρια καταστολή και επιχείριση εγκλεισμού προσφύγων

Για μια ακόμη φορά η Ακροδεξιά κυβέρνηση της ΝΔ εμπλέκει τους φαντάρους στην επιχείρηση εφαρμογής της απάνθρωπης πολιτικής καταστολής και εγκλεισμού των προσφύγων. 
Μετά την πίεση που άσκησαν οι συνδικαλιστικοί φορείς των στρατιωτικών, την Τετάρτη 16/09 διέταξαν τους φαντάρους που υπηρετούν στην 98 ΑΔΤΕ να συμμετέχουν στο στήσιμο του νέου Στρατοπέδου Συγκέντρωσης προσφύγων στο Καρά Τεπέ. 
Παράλληλα, καταγγέλλουμε την άθλια συμπεριφορά των στρατιωτικών που προχώρησαν σε πράξεις που τους απαξιώνουν ως ανθρώπους! 
Και ξέρουν αυτοί τι έκαναν και κάνουν… 
Από σήμερα όμως διεξάγεται ένα άγριο Αστυνομικό Πογκρόμ προκειμένου τα ΜΑΤ, τα ΕΚΑΜ, οι αύρες και τα τεθωρακισμένα της ΕΛ.ΑΣ. να μεταφέρουν στη νέα φυλακή που έστησαν στο Καρά Τεπέ. 
Οι χιλιάδες συνάνθρωποι μας πρόσφυγες που έμειναν στο δρόμο, μετά τη φωτιά στο ΚΥΤ της Μόριας αρνούνται στην πλειονότητά τους να πάνε στον καταυλισμό, θεωρώντας ότι έτσι θα φύγουν από το νησί. 
Όμως η επιθυμία τους να φύγει από τη Μυτιλήνη που μετέτρεψαν σε νησί φυλακή οι κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ αντιμετωπίζεται από την κρατική βία και τρομοκρατία, καθώς η ακροδεξιά κυβέρνησης της ΝΔ έχει αναλάβει να εξασφαλίσει την προστασία της Ευρώπης Φρούριο. 
Όσα συμβαίνουν στη Μυτιλήνη βρίσκουν την προέκταση τους στο Τείχος του Αίσχους στον Έβρο που επεκτείνεται, τις απάνθρωπες βίαιες Επαναπροωθήσεις που διεξάγουν το Λιμενικό και το Πολεμικό Ναυτικό. 
Εμείς καλούμε τους συναδέλφους φαντάρους να αντισταθούν σε όλα αυτά. 
Οι φαντάροι δεν έχουν καμιά θέση σε αυτή την Αθλιότητα, σε αυτή την Απανθρωπιά. 

Το λέμε ξανά: 
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ
-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ
-ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ 
Για τα συμφέροντα της ελληνικής ολιγαρχίας, για το ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου