Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

Ακροδεξιοί Μιλιταριστές επιστράτευσαν Μανεκέν και Ηθοποιούς της Αρμενίας για να προπαγανδίσουν την Πολεμοκαπηλεία!

Τις τελευταίες μέρες η αισχρή προπαγάνδα των Ακροδεξιών έχει ξεσαλώσει.
Με το αίμα των λαών και εκμεταλλευόμενοι τα αισθήματα που προκαλούνται από την απώλεια τόσων ανθρώπων στον Καύκασο εξαιτίας του εθνικισμού που καλλιεργούν οι αστικές ελίτ για να κρύψουν τα ακραία κοινωνικά προβλήματα, αλλά και τις ξένες παρεμβάσεις με παρανομαστή το ενεργειακό ζήτημα....
Έφτασαν στο σημείο να κάνουν FACE NEWS και να παρουσιάζουν μοντέλα και ηθοποιούς ως αποφασισμένες “Aρμένισες μαχήτριες”...
Aρμένισες μαχήτριες που μάχονται για την πατρίδα τους.
Στοχοποιώντας την νεολαία και τις γυναίκες στην Ελλάδα που πρέπει να ακολουθήσουν το παράδειγμα τους.
Στοχοποιώντας τους Πρόσφυγες που προκάλεσαν οι ιμπεριαλιστικές παρεμβάσεις και τα αντιδραστικά καθεστώτα, ενίοτε με την συμμετοχή των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Δείτε τι γράφουν:
Viral έχει γίνει εικόνα νεαρής γυναίκας με στρατιωτική περιβολή, που πλαισιώνεται με τη λεζάντα “Aρμένισα μαχήτρια. Δεν εγκατέλειψε τη χώρα της. Δεν ζήτησε πουθενά άσυλο. Δεν ζει παρασιτικά σε καμία άλλη χώρα χρηματοδοτούμενη από ΜΚΟ… Παρέμεινε στη χώρα της. Μάχεται για την Πατρίδα της και τα δίκαια του λαού της. Άξια και σεβασμός.”

Η ανωτέρω εικόνα προέρχεται από συλλογή φωτογραφιών που  κυκλοφόρησε στα τέλη Ιανουαρίου 2019.

Οι εικονιζόμενες, είναι νεαρές ηθοποιοί, που “επιστρατεύτηκαν” για την φωτογράφηση, με αφορμή τον εορτασμό της ΗΜΕΡΑΣ του ΣΤΡΑΤΟΥ, που εορτάζεται στην Αρμενία, κάθε χρόνο στις 28 Ιανουαρίου.
Την σκευωρία αποκάλυψαν τα ellinikahoanes.
Οι Ακροδεξιοί, είτε εντός, είτε εντός της κυβέρνησης ΝΔ και το Βαθύ Κράτος δεν μπορούν να χωνέψουν με τίποτε ότι η νεολαία δεν γουστάρει τον Στρατό.
Ότι η νεολαία δεν γουστάρει να πολεμήσει για τις ΑΟΖ και τα Ενεργειακά Κοιτάσματα που επιχειρούν να αρπάξουν συγκεκριμένοι οικονομικοί κύκλοι στην Ελλάδα, μαζί με EXXON-MOBIL,TOTAL, ENI .
Έπαθαν ταραχή και έβγαλαν τους δημοσιογράφους να επιτίθενται εμετικά στην νεολαία όταν διαπίστωσαν ότι οι μαθητές αγωνίζονται για τα δικαιώματα τους και γυρνούν την πλάτη στα RAFAEL και τα εθνικά συμφέροντα.
Διαπιστώνουν ότι η νεολαία δεν θέλει την Αύξηση της Στρατιωτικής Θητείας και την Στράτευση στα 18, δεν θέλει τους τρελούς εξοπλισμούς των 62 ΔΙΣ Ευρώ και τις χιλιάδες Προσλήψεις Μισθοφόρων Στρατιωτών...
Οι φτωχές Γυναίκες δεν έχουν αγωνία για το πότε θα πάνε στον Στρατό...
Για αυτό τα κανάλια, οι δημοσιογράφοι, οι Μιλιταριστές και οι Ακροδεξιοί, του Μαξίμου και των Ναζιστικών συμμοριών θα χρησιμοποιήσουν κάθε εμετικό μέσο για να προπαγανδίσουν τον πόλεμο και τον Στρατό τους.
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ!

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 

diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου