Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

219 ΚΙΧΝΕ: Πέντε (5) ΤΕΣΤ Κορνοιού στον Υπουργό Άμυνας κανένα σε φαντάρο που ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα!


Νομίζουμε ότι η συγκεκριμένη είδηση αποκαλύπτει όλη την ουσία της κυβερνητικής πολιτικής για την αντιμετώπιση του Κορονοιού.
Αποδεικνύει ποιες είναι οι προτεραιότητες του Υπουργείου Άμυνας, το πόσο σημασία έχει για την στρατιωτική και πολιτική ηγεσία η Υγεία και η Ζωή των φαντάρων.
Θεωρούμε ότι είναι απαραίτητο όλοι, φαντάροι και γονείς, αλλά και το σύνολο των εργαζομένων και η νεολαία να βγάλουν τα συμπεράσματα τους.
Γιατί δεν είναι δυνατόν το Υπουργείο Άμυνας να πανηγυρίζει γιατί βγήκε Αρνητικό το Πέμπτο (5) ΤΕΣΤ  αντιCovid-19 που υποβλήθηκε ο Υπουργός Άμυνας, αλλά να μην κάνουν ΤΕΣΤ σε φαντάρο που ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα!
Διαβάζουμε σε σχετική ανάρτηση:
Ούτε σε ένα, ούτε σε δύο, αλλά σε πέντε αντι -covid test, υποβλήθηκε μέχρι σήμερα ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος βρίσκεται σε προληπτική καραντίνα στο σπίτι του, τα οποία και έβγαλε εκτός.
Υπάρχει όμως και η πραγματικότητα του Κορονοιού που βιώνουν οι φαντάροι. Στο 219 ΚΙΧΝΕ, δεν κάνουν τεστ ούτε σε φαντάρο που ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα!
Ένα ακόμα περιστατικό, που δείχνει ότι τα μέτρα της Κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊου, ενώ βρισκόμαστε στο δεύτερο κύμα έξαρσης είναι ανεπαρκής. Φαντάρος που υπηρετεί τη θητεία του στην περιοχή της Ορεστιάδας αναφέρει στο alt.gr:
Είμαστε καταδικασμένοι να πολεμάμε στα στρατόπεδα με τον αόρατο εχθρό χωρίς όπλα… 
Κατά την επίσκεψη μας στο 219 ΚΙΧΝΕ στο Διδυμότειχο Έβρου, διαπιστώσαμε ότι τα τεστ δεν είναι για όλους αλλά για λίγους και εκλεκτούς, καθώς υπήρχε άτομο που επέστρεψε από άδεια και ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα και δεν του κάνανε τεστ. 
O γιατρός είπε ότι έχουν διαταγή από το ΓΕΣ να μην πραγματοποιούνται τεστ σε όσους επιστρέφουν από άδεια αλλά να μπαίνουν σε καραντίνα μέσα στην μονάδα.

Αλήθεια, τι απαντά το ΓΕΣ σε αυτές τις καταγγελίες των συναδέλφων;
Τι απαντά στις καταγγελίες των συναδέλφων ότι δεν έγινα Rapid ΤΕΣΤ σε όλους τους Νεοσύλλεκτους όπως υπόσχονταν το Υπουργείο Άμυνας;
Ας κρατήσουμε την είδηση:
Όπως τονίζουν ανώτατες στρατιωτικές πηγές στο OnAlert, από τα περίπου 10.000 rapid test που πραγματοποιήθηκαν κατά την κατάταξη των νέων στα Κέντρα Εκπαίδευσης και τις Μονάδες του Στρατεύματος «ένα πολύ μικρό ποσοστό των οπλιτών εμφανίστηκε θετικό στον κορονοϊό, χωρίς ωστόσο να παρουσιάζει συμπτώματα».
Όμως παραπάνω από 10.000 Νεοσύλλεκτοι ήταν η ΕΣΣΟ Νοεμβρίου.
Παραπάνω από 800 σμηνίτες ήταν αυτοί που κατατάχθηκαν στην 124 ΠΒΕ πρόσφατα.
Άρα προκύπτει το συμπέρασμα -πέρα από τις καταγγελίες των συναδέλφων φαντάρων- ότι το Υπουργείο Άμυνας δεν τήρησε την υπόσχεση του να διεξάγει Rapid ΤΕΣΤ σε όλους τους Νεοσύλλεκτους!

Εμείς Απαιτούμε την λήψη μέτρων που να αντιστοιχούν στην επικινδυνότητα της περιόδου.
Θυμίζουμε στον Υπουργό Άμυνας:
για το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, για τους φαντάρους και όλο το προσωπικό είναι Αυτονόητο ότι 
η Υγεία και η Ζωή του Φαντάρου ΑΞΙΖΟΥΝ όσο και του Υπουργού!

 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου