Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

ΚΕΥΠ Λαμίας: Γιατί δεν δίνουν αναρρωτικές άδειες στους φαντάρους;

Σύμφωνα με καταγγελίες που δημοσιοποιήθηκαν υπάρχει μεγάλο ζήτημα με την μη χορήγηση των απαιτούμενων αναρρωτικών αδειών, σε φαντάρους του ΚΕΥΠ.
Οι άδειες τις οποίες κρίνουν οι γιατροί, ότι πρέπει να λάβουν οι οπλίτες, για άγνωστο λόγο, από μη ιατρούς, δε χορηγούνται.
Επίσης, καταγγέλλεται ότι είναι δύσκολη η πρόσβαση φαντάρων σε γιατρούς.
Εμείς Απαιτούμε την παρέμβαση του ΓΕΣ.
Θυμίζουμε ότι στις 6 Νοεμβρίου 2020 δημοσιοποιούσαμε σχετικές καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΚΕΥΠ Λαμίας: Μαζικά Κρούσματα Κορονοιού ενώ τη Δευτέρα 9/11 υποδέχονται 400 Νεοσύλλεκτους της ΕΣΣΟ Νοεμβρίου!

Αυτά είναι τα μέτρα που λαμβάνει το Υπουργείο Άμυνας;
Σε αυτά τα Στρατόπεδα θα υποδεχτεί το ΓΕΣ περισσότερους από 10.000 Νεοσυλλέκτους της ΕΣΣΟ Νοεμβρίου 2020;
Απίστευτα περιστατικά από τον Στρατό αποκαλύπτουν το μέγεθος της Απειλής από τους χειρισμούς της κυβέρνησης της ΝΔ και του στρατιωτικού κατεστημένου.
Δεν σας επιτρέπουμε να παίζεται με την Υγεία των παιδιών μας!
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
ΚΕΥΠ Λαμίας: Καμία προστασία για τους φαντάρους από τον κορονοϊο.
Υπηρετούμε στο ΚΕΥΠ Λαμίας. 
Εδώ και λίγες μέρες, έξι συνάδελφοι μας έχουν διαγνωστεί θετικοί στον κορονοϊο. 
Η αντιμετώπιση; 
Απομόνωση σε ένα θάλαμο που επικρατούν τριτοκοσμικές συνθήκες. Φαντάροι με covid και συνεπώς υψηλό πυρετό και πεσμένο ανοσοποιητικό, παλεύουμε με τον ιό σε ένα κτήριο με ξηλωμένα πατώματα, χωρίς θέρμανση και χωρίς χώρους υγιεινής. 
Με ένα γιατρό και ένα νοσηλευτή στη μονάδα.
Με την στρατιωτική και πολιτική ηγεσία να παίζουν την υγεία μας στα ζάρια αφού υπάρχει παντελής απουσία ιατρικού εξοπλισμού και προσωπικού. 
Το πιο ανησυχητικό είναι ότι την ερχόμενη εβδομάδα παρουσιάζονται με τη νέα ΕΣΣΟ περίπου 400 άτομα. 
Πού θα μείνουν όσοι βγουν θετικοί στα τεστ και πως περιμένουν από τη μονάδα να γίνουν καλά κάτω από αυτές τις συνθήκες νοσηλείας;
Πώς θα ελεγχθεί η διασπορά του ιού με τόσα άτομα και χωρίς κανένα μέτρο προφύλαξης; 
Και τελικά γιατί βγαίνουν στα κανάλια οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης και του ΓΕΣ και λένε ότι έχουν πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα ενώ στην πραγματικότητα μας έχουν παρατημένος στη μοίρα μας;

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ-ΠΟΛΕΜΟΚΑΠΗΛΕΙΑ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ
Πρέπει να επισημάνουμε το γεγονός ότι στις καταγγελίες που φτάνουν στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ περιγράφεται μια κατάσταση όπου οι φαντάροι είναι Εσώκλειστοι αλλά τα κρούσματα είναι συνεχή.
Απαιτούμε τα στελέχη που μπαινοβγαίνουν στην μονάδα να μην έρχονται σε επαφή με τους φαντάρους. Να τους γίνονται ΤΕΣΤ για να μπουν στη μονάδα! 
Εμείς ως ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ απαιτούμε 10 Μέρες Εορταστικές Άδειες για όλους τους Συναδέλφους.
Λύσεις υπάρχουν. 
Να σταματήσει το Υπουργείο Άμυνας να κρύβετε πίσω από τον Κορονοιό και να χρησιμοποιεί τον Ιό ως πρόσχημα για να μας καταπιέσει και Φυλακίσει.
  • Οι Έξοδοι που δεν δίνονται με πρόσχημα τον Υποχρεωτικό Εγκλεισμό να γίνουν Άγραφες Άδειες μόλις γίνει άρση του lockdown και οι ντόπιοι συνάδελφοι να λαμβάνουν άδεια μέρα παρά μέρα. 
  • Το Υπουργείο Άμυνας και το ΓΕΣ ούτε να διανοηθούν ότι δεν θα δοθούν οι Εορταστικές Άδειες. Να εξασφαλίσουν τη ΔΩΡΕΑΝ ΑΣΦΑΛΗ μας ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ με υπηρεσιακά οχήματα και να έρθει σε επικοινωνία με ΟΣΕ-ΚΤΕΛ-πλοιοκτήτριες εταιρείες. Να κάνουν ΔΩΡΕΑΝ ΜΟΡΙΑΚΑ ΤΕΣΤ σε όλους τους συναδέλφους που θα επιστρέφουν με Άδεια, φροντίζοντας για την λήψη όλων των απαιτούμενων μέτρων. 
  • Συνάδελφοι λεφτά υπάρχουν. Δίνουν τόσα ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ευρώ για να αγοράσουν όπλα και να προσλάβουν Μισθοφόρους Στρατιώτες αλλά Αδιαφορούν για την Υγεία και Ζωή μας. Δεν είμαστε Αναλώσιμοι. Δεν θα πεθάνουμε για τον Στρατό τους, τους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς τους, τις ΑΟΖ και τα ενεργειακά κοιτάσματα που αρπάζουν EXXON-MOBIL, TOTAL, ENI, Λάτσης και Βαρδινογιάννης. 
  • Να πάρουν μέτρα ενάντια στον Συνωστισμό. Να δώσουν νωρίτερα Μεταθέσεις, στο 4μηνο. Να δοθούν Άγραφες Άδειες και ο Στρατός να εξασφαλίσει τη Δωρεάν Μετακίνηση των συναδέλφων. Συνάδελφοι πρέπει να αντισταθούμε στην Φυλάκιση μας.

    Στείλετε επιστολές με τις καταγγελίες σας στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ.
    Η Δημοσιότητα είναι Δύναμη.
    Οι γονείς ας σπάσουν τα τηλέφωνα των Διοικήσεων και του ΓΕΣ.
    ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
    ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

    ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
    diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου