Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

110 Α/Κ ΜΜΠ του στρατοπέδου Βογιατζή: Δεν κάνουν ΜΟΡΙΑΚΑ ΤΕΣΤ και διαδίδουν τον Κορονοιό Αξιωματικοί και Καραντίνες!


Οι Αξιωματικοί κολλάνε τον Κορονοιό.
Οι Καραντίνες των φαντάρων λειτουργούν ως Θερμοκήπια Κορονοιού!
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΡΙΑΚΑ ΤΕΣΤ;
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Είμαστε οι γονείς ενός παιδιού που υπηρετεί στην μονάδα πυροβολικού 110 Α/Κ του στρατοπέδου Βογιατζή και θέλουμε να καταγγείλουμε την απαράδεκτη αντιμετώπιση της πανδημίας εκ μέρους αυτής της μονάδας. Ο φόβος για την υγεία του παιδιού μας είναι πλέον τεράστιος και κάθε φορά που τηλέφωνο χτυπάει, αντί να χαιρόμαστε που μας παίρνει τηλέφωνο ο γιος μας, φοβόμαστε και ελπίζουμε πως δε θα είναι η φορά που θα μας πει ότι ανέβασε πυρετό η εμφάνισε κάποιο σύμπτωμα. 
Οι ανησυχίες μας ξεκίνησαν βδομάδες πριν, όταν μας ενημέρωσε αρχικά ότι φέραν για καραντίνα μέσα στην μονάδα του πιθανά κρούσματα κορονοιού από άλλη μονάδα του στρατοπέδου, και έπειτα φέραν ακόμη και πιθανά κρούσματα από άλλο στρατόπεδο. 
Η καραντίνα που είχε "στήσει" η μονάδα ήταν δε τραγική και αστεία, όπως μας την περιέγραψε ο ίδιος, μιας και τα παιδιά αυτά που ήταν πιθανά κρούσματα ζούσαν κυριολεκτικά στην δίπλα πόρτα με υγιή παιδιά, ενώ όλη μέρα συζούσαν με τους υπόλοιπους φαντάρους της μονάδας , διαχωρισμός υπήρχε μόνο από μια αστεία κορδέλα. 
Κατά τα άλλα βρισκόντουσαν όλη μέρα σε απόσταση πνοής, αναγκαστικά. Και όσο υπήρχαν άτομα σε αυτήν την αστεία καραντίνα, οι υπόλοιποι φαντάροι (κοντά 30 με την νέα ΕΣΣΟ, αναγκάζονταν να χρησιμοποιούν ένα μπάνιο. 
Δύο (2) τουαλέτες για 30 άτομα. 
Τραγική κατάσταση. 
Την περασμένη βδομάδα ο γιος μας μας ενημέρωσε ότι ένα στέλεχος, αρνητής του κορονοιού, βρέθηκε θετικός, και από εκεί τα πράγματα άρχισαν να γίνονται πολύ ανησυχητικά. 
Αυτό το στέλεχος ήρθε σε επαφή με ένα παιδί από την μονάδα το οποίο Λίγες μέρες αργότερα εμφάνισε συμπτώματα και βρέθηκε θετικός. 
Η απόφαση της διοίκησης ήταν να μπει ολόκληρος ο θάλαμος του παιδιού σε καραντίνα, στήνοντας εκ νέου αυτήν την γελοία καραντίνα, δίχως φυσικά να ξέρουν ποιος είναι υγιείς και ποιος όχι. 
Λίγες μέρες αργότερα ένα παιδί από άλλο θάλαμο εμφάνισε και αυτός συμπτώματα, και βρέθηκε και αυτός θετικός στον κορονοιο, οπότε προστέθηκε στην καραντίνα και ο δικός του θάλαμος ολόκληρος, ξανά χωρίς να ξέρουν ποιος είναι υγιείς και ποιος όχι. 
Από τότε τα πράγματα γίνονται ολοένα και χειρότερα διότι μέρα παρά μέρα παιδιά ανεβάζουν πυρετό, γιατί όπως είναι προφανές έχουν κλείσει σε καραντίνα υγιή παιδιά μαζί με παιδιά που νοσούν. 
Τι ακριβώς περιμένουν να συμβεί ακριβώς; Αργά ή γρήγορα θα νοσήσουν όλοι. Και θέλοντας και μη θα νοσήσουν και τα παιδιά που βρίσκονται εκτός καραντίνας , διότι συζούν στο ίδιο κτήριο με αυτήν την καραντίνα, θέλοντας και μη έρχονται συνεχώς σε επαφή. 
Και επίσης για ποιο λόγο τα στελέχη μπαινοβγαίνουν από το στρατόπεδο ανενόχλητα, παίρνουν άδειες και απαλλαγές, ενώ τα παιδιά μας βρίσκονται κλεισμένα εκεί εδώ και βδομάδες χωρίς εξόδους χωρίς τίποτα; Και πολύ φοβόμαστε ότι θα περάσουμε την περίοδο τον Χριστουγέννων χώρια, ενώ τα στελέχη εκεί θα κάνουν κανονικότατα γιορτές με τις οικογένειές τους. 
Είναι άδικο και απάνθρωπο, και απαιτούμε να υπάρξει επιτέλους σωστή διαχείριση της πανδημίας, ώστε να προφυλακτούν τα υγιή παιδιά αλλά και να λάβουν την απαραίτητη φροντίδα τα παιδιά που έχουν νοσήσει.
Απαιτούμε να γίνουν τώρα ΜΟΡΙΑΚΑ ΤΕΣΤ σε όλους.
Κανείς να μην επιστρέφει στο μονάδα χωρίς να του γίνεται ΤΕΣΤ.
Πρέπει να πάρουν μέτρα κατά του Συνωστισμού.
Δώστε Άγραφες Άδειες-Να γίνουν Μεταθέσεις στο 4μηνο.
Συνάδελφοι ΜΟΝΟ εμείς θα προστατεύσουμε την Υγεία μας από το Υπουργείο Άμυνας που μας απειλεί.
Να βγούμε Παραπονούμενοι- Στείλε επιστολές με τις καταγγελίες σας στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου