Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

124 ΠΒΕ Τρίπολης: τρομοκρατημένοι οι γονείς με τα δεκάδες κρούσματα Κορονοιού στους Νεοσυλλέκτους της Πολεμικής Αεροπορίας


Σε συνεχείς επαφές γονιών με την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μεταφέρουν την οργή τους για τις πράξεις του Υπουργείου Άμυνας και του ΓΕΑ, αλλά και την τεράστια ανησυχία τους για τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν τα παιδιά τους, καθώς συνειδητοποιούν ότι τον δρόμο στον Κορονοιό στρώνει το Πεντάγωνο.
Οι γονείς θίγουν τα εξής ζητήματα:
το γεγονός ότι το Υπουργείο διεξήγαγε τα Αναποτελεσματικά Rapid ΤΕΣΤ στην Κατάταξη των 840 Νεοσυλλέκτων.
ΤΕΣΤ που δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν τα θετικά κρούσματα του Κορονοιού.
Σε συνδυασμό επομένως με τον τεράστιο Συνωστισμό, ο μη εντοπισμός των θετικών κρουσμάτων στον Κορονοιό μετέτρεψε την 124 ΠΒΕ σε ένα Θερμοκήπιο για την εξάπλωση του Ιού.
Οι γονείς καταγγέλλουν την επικίνδυνη πρακτική του Υπουργείου Άμυνας να βάζει Καραντίνα όσους έχουν έρθει σε επαφή κάποιον συνάδελφο που θεωρείται θετικός στον Κορονοιό. 
Αντί λοιπόν να κάνουν ΤΕΣΤ αφήνουν να διαδοθεί ο Κορονοιός στην Καραντίνα. Από τους θαλάμους που ήταν σε καραντίνα προέκυψαν και τα περισσότερα κρούσματα των τελευταίων ημερών που είναι πάνω από σαράντα (40) ενώ υπάρχουν και κρούσματα στα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας.
Μάλιστα, οι γονείς καταγγέλλουν ότι επικοινώνησαν με την ηγεσία της Πολεμικής Αεροπορίας, απαίτησαν να γίνουν σε όλους τους Νεοσύλλεκτους ΜΟΡΙΑΚΑ ΤΕΣΤ.
Αλλά το ΓΕΑ το μόνο που έκανε, ήταν να καθησυχάζει λέγοντας ότι τα κρούσματα είναι περιορισμένα και λαμβάνονται όλα τα μέτρα.
Η αύξηση των κρουσμάτων απέδειξε ότι είχαν λάθος, τα μέτρα τους δεν είναι η απαιτούμενη απάντηση στον Κορονοιό.
Το Υπουργείο Άμυνας δεν ζητά Συγγνώμη, δεν αλλάζει Πολιτική.
Αντίθετα επιτίθεται στους σμηνίτες και παρατείνει τον Εγκλεισμό τους στην 124 ΠΒΕ, ανακοινώνοντας ότι η Ορκωμοσία θα γίνει την επόμενη Πέμπτη 10/12.
Οι σμηνίτες είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Υποβάλλονται σε πολεμική εκπαίδευση χωρίς οι Αξιωματικοί στην 124 ΠΒΕ να τους προσφέρουν ούτε ένα πιάτο Αξιοπρεπές φαγητό. 
Πολλοί γονείς καταγγέλλουν ξανά και ξανά ότι η ποσότητα των γευμάτων είναι ελάχιστη.
Μάλιστα, οι γονείς επισημαίνουν ότι τα παιδιά τους δαιμονοποιήθηκαν ξανά από την κυβέρνηση της ΝΔ, καθώς δημοσιογράφοι ανέλαβαν να παίξουν το παιχνίδι του Υπουργείου Άμυνας που τους παρουσίασε ως "Εχθρό" για την πόλη της Τρίπολης, που θα διέδιδαν τον κορονοιό.
Και όλα αυτά για να νομιμοποιήσουν την Καραντίνα 840 σμηνιτών στους οποίους επιμένουν να μην κάνουν ΤΕΣΤ.
Δεν υπάρχουν ευρώ τους λένε. Τα ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Ευρώ που δίνουν για βόμβες, αεροσκάφη, ασκήσεις με το ΝΑΤΟ τα ξέχασαν!
Από την άλλη μεριά υπάρχει τεράστιο θέμα με τις Άδειες.
Το ΓΕΕΘΑ Απαγόρευσε τις Άδειες Ορκωμοσίας.
Τι τυραννία περιμένει τους σμηνίτες.
Διαβάστε:
 Στις 10 Δεκεμβρίου θα τους Ορκίσουν, θα τους στείλουν Μεταθέσεις σε όλη την Ελλάδα -δηλαδή θα φύγουν από την Τρίπολη για να πάνε στα νησιά, σε Φλώρινα-Κομοτηνή-Αλεξανδρούπολη-Βίτσι κλπ.
Και σε δέκα ή είκοσι (10-20) μέρες στις μονάδες θα φύγουν με Εορταστικές Άδειες.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ εκφράζοντας την αγωνία των σμηνιτών και γονιών, αποτελώντας τη Φωνή των Στρατευμένων Απαιτεί:
μετά την Ορκωμοσία της 10ης Δεκεμβρίου να δοθεί Άδεια Ορκωμοσίας και να μπουν οι Σμηνίτες στο πρώτο Γκρουπ των Εορταστικών Αδειών ώστε να περιοριστούν οι μετακινήσεις και τα τρομερά έξοδα.
Έξοδα Μετακίνησης που πρέπει να καλύψει ο Στρατός.
Συνάδελφοι, ότι δίνονται φέτος Εορταστικές Άδειες είναι μια σημαντική επιτυχία των αγωνιζόμενων φαντάρων και του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Αν δεν υπήρχαν οι συνεχείς και εντεινόμενες διαμαρτυρίες του Κινήματος των φαντάρων Εορταστικές Άδειες δεν θα δίνονταν. Έτσι μας έλεγαν οι Στρατιωτικοί!
Όμως συνάδελφοι έγινε όπως το είπαμε: τις Άδειες τις πήραμε με τον Τσαμπουκά
Συνάδελφοι παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας.
Εμείς θα προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τους συναδέλφους μας από τον Κορονοιό.
Με τον Τσαμπουκά μας να πάρουμε τις Άδειες και τα Εορταστικά Γκρουπ
Στο Κείμενο αυτό των Υπογραφών και των Γονιών φιλοδοξούμε να καταγράψουμε την οργή και την αγανάκτηση, την ανησυχία για την πολιτική της κυβέρνησης, απαιτώντας τη λήψη μέτρων.
Ένα κείμενο υπογραφών που πρέπει να συνδυαστεί με το ξετύλιγμα της αμφισβήτησης και τον συλλογικό αγώνα για την Υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή
http://diktiospartakos.blogspot.com/2020/12/blog-post_85.html
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου