Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

Στρατόπεδο Κατσιμήτρου Γιάννενα: Τρομερή διάδοση του Κορονοιού-έφτασαν 51 κρούσματα μέχρι την Τετάρτη 02/12/2020


Η διάδοση του Κορονοιού στο Στρατόπεδο Κατσιμήτρου στα Γιάννενα λαμβάνει τρομερές διαστάσεις.
Συνολικά έχουν καταγραφεί 51 κρούσματα μέχρι την Τετάρτη 02/12/2020.
Ουσιαστικά το μόνο που ενδιαφέρει την κυβέρνηση της ΝΔ και το Υπουργείο Άμυνας είναι να κρύψουν τις τεράστιες ευθύνες τους.
Ο Κορονοιός διαδίδεται στα Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων οφείλεται στα αναποτελεσματικά Rapid ΤΕΣΤ που αποφάσισε να διεξάγει το Υπουργείο Άμυνας, στον τεράστιο Συνωστισμό και τους Στρατιωτικούς που μπαινοβγαίνουν ελεύθερα στα στρατόπεδα!
Είτε μέσω των δημοσιογραφικών παπαγάλων διασπείρουν φήμες ότι ευθύνονται οι φαντάροι παλαιότερων ΕΣΣΟ, είτε κρύβουν τα στοιχεία, προκειμένου να καθησυχάσουν τους οργισμένους γονείς και να μην αποκαλυφθεί το μέγεθος του προβλήματος που προκάλεσε το Υπουργείο Άμυνας. 
Κανείς δεν διευκρινίζει πόσοι είναι ανά μέρα.
Δεν υπάρχει καμιά επίσημη ενημέρωση, από καμιά κρατική Υπηρεσία.
Ενώ οι Στρατιωτικές αρχές, το Υπουργείο Άμυνας και ο ΕΟΔΥ προπαγανδίζουν ότι έχουν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα, τα θετικά κρούσματα έφτασαν στα 51 μέχρι τις 15.00 το μεσημέρι την Τετάρτη 02/12/2020. 
Επίσης 42 άτομα βρίσκονται σε καραντίνα ως επαφές.
Τις δραματικές συνέπειες των επιλογών του Υπουργείου Άμυνας τις υφίστανται οι φαντάροι σε όλη την Ελλάδα.
Διαβάστε τι συμβαίνει στην Κομοτηνή: 
18 Θετικά κρούσματα κορονοϊού εντοπίστηκαν σε στρατόπεδα της Κομοτηνής
Την ώρα που η κυβέρνηση επιχειρεί να κρύψει τις τεράστιες ευθύνες της για τη διάδοση του Κορονοιού και τη δολοφονική για τους συνανθρώπους μας διαχείριση της Πανδημίας.
Το Υπουργείο Άμυνας μέσω των γελοίων δημοσιογραφικών παπαγάλων προσπαθεί να παρουσιάσει μια καθησυχαστική εικόνα, κατηγορώντας βεβαίως την νεολαία, παρουσιάζοντας την ως κίνδυνο για το κοινωνικό σύνολο.
Το λέμε ξανά: 
ο Στρατός δεν είναι τμήμα της λύσης, αλλά στον στρατό μεταδίδεται ο Κορονοιός εξαιτίας των επιλογών του Υπουργείου Άμυνας.
Το ΓΕΕΑΘ επιλέγοντας να κάνει Rapid ΤΕΣΤ δεν μπορεί να εντοπίσει τα θετικά κρούσματα, με αποτέλεσμα να διαδίδουν τον Κορονοιό στους Νεοσυλλέκτους, που υποχρεώθηκαν σε Στρατιωτική θητεία για να κολλήσουν Κορονοιό στα στρατόπεδα.
Επίσης, επιλογή του Υπουργείου Άμυνας είναι να μπαινοβγαίνουν οι Στρατιωτικοί ελεύθερα στις μονάδες, κουβαλώντας τον Κορονοιό στους φαντάρους!
Τα ίδια που συνέβησαν στον Έβρο-16η Μεραρχία, στην Ήπειρο-Κέντρο Εκπαίδευσης Κατσιμήτρου, στην Τρίπολη-124 ΠΒΕ Κέντρο Εκπαίδευσης Αεροπορίας, στα Τρίκαλα-ΣΜΥ με τα 200 κρούσματα, συμβαίνουν και στην Κομοτηνή.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες εντοπίστηκαν θετικά κρούσματα και σε στρατόπεδο στην Κομοτηνή.
Ειδικότερα, 18 νέα θετικά κρούσματα σε συναδέλφους εντοπίστηκαν σε μονάδες του Πεζικού και του Μηχανικού στην Κομοτηνή, με αποτέλεσμα να τοποθετηθούν σε ειδικό θάλαμο απομόνωσης, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι είτε ασυμπτωματικοί, είτε παρουσιάζουν ήπια συμπτώματα.
Λύσεις υπάρχουν:
να γίνουν ΤΩΡΑ ΜΟΡΙΑΚΑ ΤΕΣΤ σε όλους για να εντοπιστούν τα Κρούσματα.
Κανένας δεν θα επιστρέφει στη μονάδα μετά από Άδεια χωρίς να έχει κάνει ΜΟΡΙΑΚΟ ΤΕΣΤ, ΔΩΡΕΑΝ σε Δημόσιο Νοσοκομείο.
Πρέπει να πάρουν τώρα μέτρα ενάντια στον Συνωστισμό που προκάλεσε ο Υποχρεωτικός Εγκλεισμός ΜΟΝΟ για τους φαντάρους.
Συνάδελφοι πρέπει να Αγωνιστούμε:
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜAΣΤΕ
O Στρατός να αναλάβει την Δωρεάν και Ασφαλή μετακίνηση μας.
Η μετακίνηση μας να γίνει με την επίδειξη της στρατιωτικής ταυτότητας και του φύλλου πορείας.
Εμείς απαιτούμε να γίνουν ΜΟΡΙΑΚΑ ΤΕΣΤ πριν επιστρέψουμε στις μονάδες, ΔΩΡΕΑΝ, σε Δημόσια Νοσοκομεία, ώστε να εντοπιστούν έγκαιρα όσοι πιθανόν έχουν νοσήσει.
Σταματήστε τα Αναποτελεσματικά RAPID ΤΕΣΤ που γίνονται αυτία διάδοσης του Κορονοιού.
Συνάδελφοι ελάτε να αγωνιστούμε μαζί στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Αύριο πρέπει να βγούμε Μαζικά και Αποφασιστικά στην Αναφορά και να απαιτήσουμε απαντήσεις.
Στείλετε επιστολές με τις καταγγελίες σας στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ. 
Η Δημοσιότητα είναι Δύναμη. 
Οι γονείς ας σπάσουν τα τηλέφωνα των Διοικήσεων και του ΓΕΣ. 
Συνάδελφοι το λέμε ξεκάθαρα και χωρίς μισόλογα: το ζήτημα της χορήγησης Εορταστικής Άδειας δεν αφορά τον Κορονοιό.
Είναι ένα πείραμα Υποταγής της νεολαίας.
Η Ακροδεξιά κυβέρνηση της ΝΔ και το Υπουργείο Άμυνας μας πετά το γάντι: ο ΥΕΘΑ Παναγιωτόπουλος που μας έχει πει ότι στον Στρατό δεν χωρά Δημοκρατία, απαιτεί στο όνομα της κατάστασης Διαρκούς Έκτακτης Ανάγκης να κάνει ότι θέλει στην ζωή μας, βρίσκει την ευκαιρία να απογειώσει την Εκμετάλλευση και την Καταπίεση.
Ουσιαστικά θέλουν να μας μετατρέψουν σε  Στρατιωτάκια Ακούνητα και Αγέλαστα, κρέας στα κανόνια των ανταγωνισμών τους. Να κυνηγάμε πρόσφυγες, να σκοτώσουμε και να σκοτωθούμε για τις ΑΟΖ και τα Ενεργειακά Κοιτάσματα.
Είναι ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ!
Η επίθεση στα δικαιώματα της στρατευμένης νεολαίας διεξάγεται ταυτόχρονα με την επιβολή των πιο σκληρών αντεργατικών νόμων, την επίδειξη της πιο στυγνής κρατικής τρομοκρατίας, της πιο απάνθρωπης πολιτικής απέναντι σε πρόσφυγες-μετανάστες. Πεθαίνουν οι συνάνθρωποι μας και αυτοί αγοράζουν όπλα, προσλαμβάνουν δεκάδες χιλιάδες Μισθοφόρους Στρατιώτες.
Συνάδελφοι μας θεωρούν αναλώσιμους. Για αυτούς το μόνο που μετράει είναι η συγκρότηση του Ισραήλ των Βαλκανίων για την αναβάθμιση της Στρατηγικής θέσης των Ελλήνων επιχειρηματιών.
Για αυτό θέλουν να στείλουν στρατό στο Μάλι, για αυτό στέλνουν αντιαεροπορικά PATRIOT και προσωπικό στην Σαουδική Αραβία.
Συνάδελφοι πρέπει να απαντήσουμε. Με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, να σταθούμε μαζί με τον κόσμο της εργασίας, την νεολαία, τους πρόσφυγες και μετανάστες απέναντι στον πόλεμο, τον εθνικισμό και το φασισμό.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου