Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ. ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ. ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 
Μετά τα δεκάδες κρούσματα κορωνοιού στο στρατόπεδο Κατσιμήτρου στο Πέραμα Ιωαννίνων ο (πρώην;) Μακεδονομάχος πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου φιλοξενήθηκε για πολλοστή φορά σε κανάλι της περιοχής. Στη συνέντευξη ζήτησε από τους δημοσιογράφους να προσέχουν τα δημοσιεύματα που βγάζουν, ενημερώνοντάς μας ότι είναι πολλά δημοσιεύματα που δεν ισχύουν καθόλου και δείχνουν το αντίθετο απ’ ό,τι πραγματικά υπάρχει, αγχώνοντας οικογένειες στρατιωτών, ενώ να γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στο στρατόπεδο και ό,τι έπρεπε να γίνει, έχει γίνει. Επίσης μας ενημέρωσε ότι η Ένωσή του τα τελευταία 9 χρόνια λέει πάντα την αλήθεια κι ό,τι λένε ισχύει πάντα. 

Βέβαια μόλις 3 λεπτά πριν ομολογούσε ότι έπρεπε να έχει γίνει μοριακό τεστ στους νεοσύλλεκτους και όχι ράπιντ τεστ. Άρα ομολογεί ότι δεν έγινε ό,τι έπρεπε, αφού αντί για το πιο αξιόπιστο τεστ έγινε το ράπιντ με αποτέλεσμα τα κρούσματα αντί για ένα στην αρχή να είναι τριάντα! 
Με τους στρατιώτες κλεισμένους. 

Τι συνέβη και από 1 πήγαμε σε ελάχιστες μέρες στα 30 ενώ οι νεοσύλλεκτοι, όπως ο ίδιος πάλι ομολογεί δεν δικαιούνται εξόδου; 
Είτε η διαδικασία με τα τεστ που ακολουθήθηκε στην αρχή ήταν πέρα για πέρα πλημμελής και αποτυχημένη, είτε οι στρατιώτες κόλλησαν από τα στελέχη που μπαινοβγαίνουν σε συνδυασμό με ελλειπή μέτρα αποφυγής διασποράς του κορωνοιού στη μονάδα, η οποία βέβαια τα προηγούμενα χρόνια δεν φημιζόταν για τις συνθήκες υγιεινής της όπως είχαμε αποκαλύψει. 

Εμείς από την αρχή έχουμε καταγγείλει την άδικη και επικίνδυνη διάκριση. Τα στελέχη μπαινοβγαίνουν και οι στρατιώτες δεν δικαιούνται εξόδους! Έτσι τα στελέχη διασπείρουν από την αρχή της πανδημίας τον ιό στους συνωστισμένους και φυλακισμένους στρατιώτες! 
Τα κανάλια και η Κυβέρνηση κατηγορούν τη νεολαία για ανευθυνότητα, όμως το κράτος τη φυλακίζει μαζικά στα στρατόπεδα. 
Να σκεφτούν όλοι αυτοί μήπως ανεύθυνα είναι τα στελέχη που κυκλοφορούν έξω και μεταδίδουν τον ιό στους στρατευμένους! 

Στο τέλος δε ομολογεί ότι σκοπός και άγχος τους δεν είναι οι στρατιώτες που είναι μικροί σε ηλικία και θα το περάσουν, όμως θα προκαλέσουν σοβαρό πρόβλημα στις οικογένειές τους εάν πάνε στα σπίτια τους. 
Δεν γνωρίζαμε ότι συνδικαλιστές των Ενόπλων Δυνάμεων προβαίνουν και σε ιατρικές- επιστημονικές κρίσεις και προβλέψεις, τη στιγμή μάλιστα που έχουμε δει ότι και νέοι άνθρωποι έχουν φτάσει ακόμα και στο θάνατο εξαιτίας του κορωνοιού, ενώ μέσα στα στρατόπεδα θα υπάρχουν και οπλίτες με υποκείμενα νοσήματα. 
Μπορεί ο κύριος να μας εγγυηθεί ότι κανένας στρατιώτης δεν θα χάσει τη ζωή του ή δεν θα αρρωστήσει σοβαρά εξαιτίας προσβολής του από τον ιό στο στρατόπεδο; 

Σε όλα αυτά η στρατευμένη νεολαία και οι γονείς πρέπει να απαντήσουν. Ανεύθυνοι είναι οι αξιωματικοί που μας κολλάνε! 
Να παρθούν άμεσα μέτρα! 
Δεν είναι οι φαντάροι αναλώσιμοι! 
Βγείτε παραπονούμενοι, διεκδικήστε! 
Μόνο εμείς οι ίδιοι, με τον συλλογικό μας αγώνα μπορούμε να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, την Υγεία και την Ζωή μας.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com

Η συνέντευξη 

https://www.kranosgr.com/%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b2%ce%bb%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%b8%ce%b1%ce%bb%cf%88%ce%b7-%cf%84%cf%89%ce%bd-%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b9/?fbclid=IwAR1v3zCLAcvY5fYARuQ8rd8kewb3mmajdxWDk0egOWeUvtWwo9t0UIB9MCY

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου