Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021

ΑΒΥΥ 441ΑΠΟΘΗΚΗ ΒΑΣΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ: Κραυγή Γονιών-Σταματήστε να παίζετε με την υγεία των παιδιών και οικογενειών μας!!!


Αυτά τα είδε ο ΥΕΘΑ Παναγιωτόπουλος, ο ΑΓΕΕΘΑ Φλώρος και ο ΑΓΕΣ Λαλούσης;
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ Εξοργισμένων γονιών
Δε θα παίζετε με την υγεία των παιδιών μας!!!
Το παιδί μας υπηρετεί στην 441 ΑΒΥΥ. 
Στρατόπεδο υγειονομικού δηλαδή. 
Χτες ένας συνάδελφός του εμφάνισε κόπωση, μυαλγίες και δέκατα. 
Αργά το βράδυ τους ανακοινώθηκε ότι βγήκε θετικός σε τεστ κορονοϊού. Αμέσως έγινε απολύμανση των κοινόχρηστων χώρων και ειδοποιήθηκαν όσα παιδιά ήταν σε έξοδο ότι πρώτα θα κάνουν τεστ και μετά θα επιστρέψουν στο στρατόπεδο. 
Το πρωί όμως τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Το 401 ΓΝΣ που πήγαν να κάνουν τεστ αρνήθηκε να το κάνει γιατί λέει πρέπει να περάσουν 8 μέρες από την έκθεση στον ιό. 
Λες και το παιδί που νόσησε ήρθε σαν κομήτης στο στρατόπεδο. Λες και όλες τις προηγούμενες μέρες δεν ζούνε, τρώνε και κοιμούνται στους ίδιους χώρους. 
Λες και αποκλείεται να τον κόλλησε κάποιος άλλος ασυμπτωματικός φαντάρος. 
Μάλλον στα στρατόπεδα ισχύουν άλλα υγειονομικά πρωτόκολλα από όλη την υπόλοιπη κοινωνία. 
Αφήνουν τα παιδιά μας και κατ΄ επέκταση και τις οικογένειές τους στην τύχη τους. 
Γιατί δεν δόθηκε εντολή να γίνουν τεστ σε όλα τα παιδιά στο στρατόπεδο; Σαν να μη έφτανε η εγκληματική αντιμετώπιση από το 401 ΓΝΣ (το κάστρο της υγείας του στρατού υποτίθεται), η διοίκηση του στρατοπέδου ανακοίνωσε το πρωί ότι λόγω συνωστισμού θα πρέπει να χωριστούν οι φαντάροι σε γκρουπ αδειών. 
Λογικό και σωστό. 
Αυτό όμως που δεν είναι λογικό είναι ότι για μία εβδομάδα άδειας χρεώνουν στα παιδιά 4 από τις κανονικές τους άδειες. 
Δηλαδή στην 441 ΑΒΥΥ υπάρχει άλλη αντιμετώπιση απέναντι στους φαντάρους από όλα τα υπόλοιπα στην Αθήνα, όπου οι άδειες δίνονται από τη μονάδα. 
Είναι άδικο και πρωτοφανές, οι φαντάροι να χρεώνονται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ από τις κανονικές τους άδειες. 
Ειδικά σε αυτές τις συνθήκες που βιώνουν οι φαντάροι από τον περασμένο Μάρτη και ειδικά την περίοδο της δεύτερης πανδημίας όπου ζουν και αυτοί και εμείς που μένουμε μαζί τους, κάθε μέρα με το φόβο του κορονοϊού, είναι τουλάχιστον ανήθικο τα παιδιά ουσιαστικά να τιμωρούνται επειδή νόσησαν από τον ιό. 
Με επιβεβαιωμένο κρούσμα τους βάζουν να κάνουν καθημερινές υπηρεσίες χωρίς εξόδους και μετά με το έτσι θέλω τους παίρνουν και 4 μέρες άδειας. 
Εξουθένωση δηλαδή σωματική και ψυχική. 
Και το πιο εγκληματικό κερασάκι στην τούρτα. Έστειλαν τα παιδιά για 7 μέρες στο σπίτι μας χωρίς ούτε καν ραπίντ τεστ με ευθύνη και του ΓΝΣ και της μονάδας. 
Δηλαδή να κολλήσουμε όλη η οικογένεια επειδή ο στρατός δεν κάνει αυτά που πρέπει. Ως που θα φτάσει αυτή η κατάσταση απόλυτης εγκατάλειψης και ανευθυνότητας. 
Μας είπαν να στείλουμε τα παιδιά μας να υπηρετήσουν την πατρίδα όπως μπορούν, ΟΧΙ να κολλήσουν και αυτά και εμείς τον ιό.
Απαιτούμε να γίνουν διαγνωστικά τεστ σε όλους τους φαντάρους είτε είναι εντός στρατοπέδου είτε σε άδεια. 
Απαιτούμε οι άδειες να είναι όλες από το διοικητή της μονάδας τους. Απαιτούμε πριν είναι αργά για όλα τα στρατόπεδα να δοθούν γκρουπ αδειών για αποφυγή συνωστισμού και μετάδοσης του ιού. 
Επιτέλους το ΓΕΣ να ασχοληθεί πραγματικά με την υγεία των φαντάρων και των οικογενειών τους.

Εμείς στεκόμαστε στο πλευρό των φαντάρων και απαιτούμε την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους, όπως τα θέτουν οι γονείς τους με πολύ χαρακτηριστικό τρόπο.
Θυμίζουμε όμως ότι την στιγμή που ο Στρατός Απειλεί την Υγεία των παιδιών μας, διαφημίζεται ότι θα μας σώσει από τον Στρατό.
Η προπαγάνδα τους είναι βουτηγμένη στην Αθλιότητα. 
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
diktiospartakos@hotmail.com
diktiospartakos.blogspot.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου