Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

Άλλη μια μέρα με πολύ μαζικές συγκεντρώσεις για το δίκαιο αίτημα του απεργού πείνας

Έχουμε και λέμε. Άλλη μια μέρα με πολύ μαζικές συγκεντρώσεις για το δίκαιο αίτημα του απεργού πείνας Δ.Κ. Ειδικά αυτή τη στιγμή η Αθήνα βουλιάζει. Μάλιστα την πορεία στηρίζει και πρωτοβουλία καλλιτεχνών, πέρα από τους νομικούς, τους φοιτητικούς συλλόγους και άλλους μαζικούς φορείς και τις πολιτικές οργανώσεις.
Επίσης, μετά τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου δικηγόρων και νομικών αποδείχτηκε περίτρανα ότι η κυβέρνηση τόσες μέρες λέει ψέματα και δικαιολογίες ενώ αρνείται να εφαρμόσει τον φωτογραφικό νόμο που η ίδια ψήφισε.
Τέλος, με το μεγάλο κύμα καταγγελιών για λογοκρισία στα social media, και την μεγάλη στήριξη στα εγχειρήματα και σελίδες αντι-πληροφόρησης, φαίνεται ότι το Facebook αναδιπλώνεται (προφανώς δεν κάνει πίσω στα ουσιώδη και κομβικά ζητήματα) και σταματά σε κάποιο βαθμό το κυνήγι μαγισσών - αναρτήσεων. Μια νίκη για τον κόσμο της αντι-πληροφόρησης.
Η κυβέρνηση πρέπει να κάνει πίσω. Να νικήσει η ζωή.
Υ.Γ: Σημειώνουμε ότι υπάρχει έντονη αστυνομική παρουσία στο τέλος της πορείας με αύρα και αρκετές διμοιρίες καταστολής. Επιδιώκει η αστυνομία να διαλύσει με βία πορεία χιλιάδων ανθρώπων;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου