Σάββατο 6 Μαρτίου 2021

Poseidon 21: Τι δουλειά είχε το Πολεμικό Ναυτικό στην πολυεθνική άσκηση του NATO στη Μαύρη Θάλασσα; Για την Άμυνα της χώρας;

Πανηγυρίζει το Υπουργείο Άμυνας, τα τσιράκια τους οι δημοσιογράφοι και οι Καραβανάδες γιατί λέει στην άσκηση "Poseidon 21" είχαμε συμμετοχή του Πολεμικού Ναυτικού στην πολυεθνική άσκηση του NATO.
Που έγινε η άσκηση;
Το ναρκοθηρευτικό «Ευρώπη» έλαβε μέρος στην πολυεθνική άσκηση «Poseidon 21» η οποία διοργανώθηκε από τις ρουμανικές Ένοπλες Δυνάμεις στη Μαύρη Θάλασσα, από το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου έως και σήμερα, Παρασκευή 05 Μαρτίου.
Γιατί έγινε η άσκηση;
Στο πλαίσιο της άσκησης εκτελέστηκαν αντικείμενα με έμφαση στις Αντιναρκικές επιχειρήσεις καθώς και αντικείμενα πολέμου επιφανείας, αντιαεροπορικού πολέμου και έρευνας – διάσωσης.
Η άσκηση συνέβαλε στην προαγωγή του επιπέδου της επιχειρησιακής ετοιμότητας, μαχητικής ικανότητας, συνεργασίας και διαλειτουργικότητας μεταξύ των συμμετεχουσών μονάδων σε διμερές και συμμαχικό πλαίσιο.
Ποιοι συμμετείχαν στην άσκηση;
Στην εν λόγω άσκηση συμμετείχαν μονάδες του Πολεμικού Ναυτικού της Ρουμανίας καθώς και οι μονάδες της Μόνιμης Αντιναρκικής Δύναμης 2 του ΝΑΤΟ (Standing NATO Mine Countermeasures Maritime Group Two – SNMCMG2).
Τι σχέση έχει η άσκηση αυτή με την Άμυνα της χώρας;
ΚΑΜΙΑ...
Θυμίζουμε:
Τι σχέση έχει το Πολεμικό Ναυτικό με την Άμυνα; Οι Φρεγάτες πλέουν στην Λιβύη, Λίβανο, Περσικό Κόλπο και Ινδικό Ωκεανό!

Με εθνικιστικές κορώνες η Ακροδεξιά κυβέρνηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και τα ΜΜΕ απαιτούν ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Ευρώ για νέες φρεγάτες, ενώ το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό πλέει σε Περσικό Κόλπο και Ινδικό Ωκεανό.
Ποια Άμυνα;
Το Πολεμικό Ναυτικό είναι το κατεξοχήν ιμπεριαλιστικό όπλο των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. 
Συμμετοχή σε Ιμπεριαλιστικές αποστολές, επιχειρώντας να ελέγξει θαλάσσιους δρόμους ενέργειας, μαζί με τις ΗΠΑ-Γαλλιά-ΝΑΤΟ ενάντια σε Ρωσία-Κίνα-Ιράν, Μπράβοι των εφοπλιστών και των πετρελαϊκών εταιρειών.
Δείτε τα στοιχεία και γυρίστε την πλάτη στις γελοιότητες των τηλεοράσεων και των άθλιων σαιτ, περιφρονήστε την καθεστωτική προπαγάνδα για τα "εθνικά δίκαια" και τα "κυριαρχικά δικαιώματα".

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ   
Ειδικότερα, η φρεγάτα «Ύδρα» πλέει στον Αραβικό Κόλπο, στη θαλάσσια περιοχή των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ενώ επιστρέφοντας θα ελλιμενιστεί είτε στο Ισραήλ είτε στην Αίγυπτο.

Η φρεγάτα «Κανάρης» βρίσκεται στην Κορσική συνοδεύοντας το γαλλικό αεροπλανοφόρο Charles de Gaulie στο πλαίσιο της επιχείρησης «Clemenceau 21» που εκτείνεται έως την Ινδία (!)

Την ίδια ώρα, η φρεγάτα «Αιγαίο», αντικαθιστώντας τη φρεγάτα «Αδρίας», βρίσκεται ανοικτά της Λιβύης μετέχοντας επίσης σε ιμπεριαλιστική αποστολή πραγματοποιώντας νηοψίες σε πλοία που ενδέχεται να παραβιάζουν το εμπάργκο όπλων.

Από την άλλη πλευρά η φρεγάτα «Κουντουριώτης» μαζί με το υποβρύχιο «Παπανικολής» και ένα σκάφος ναυτικής συνεργασίας βρίσκονται νότια της Κρήτης, μετέχοντας στη δύναμη του ΝΑΤΟ στη Μεσόγειο (Dynamic Manta).

Eνώ η φρεγάτα «Ναυαρίνο» μετέχει στην ιμπεριαλιστική επιχείρηση «Unifil», ανοικτά του Λιβάνου. Σκοπός της αποστολής αυτής είναι να αστυνομεύει την περιοχή και να διασφαλίζει το εμπάργκο όπλων προς την Χεζμπολάχ και τον Λίβανο που δέχτηκε βάρβαρη επίθεση-εισβολή από το Ισραήλ το 2005. 
Δηλαδή το Πολεμικό Ναυτικό προστατεύει τον εισβολέα Ισραήλ!  
Σας προτείνουμε να διαβάσετε την ανακοίνωση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ:

ΝΑΤΟϊκή άσκηση «Dynamic Manta 21»: οι Διαταγές για τον Κορονοιό παραβιάζονται και η Φρεγάτα ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΦΩΚΑΣ μετρά δεκάδες κρούσματα!
Για το ΓΕΝ και το Υπουργείο Άμυνας η Υγεία του προσωπικού δεν έχει καμιά αξία.
Προέχει η Πολεμική Προετοιμασία με το ΝΑΤΟ, η ετοιμότητα πολεμικής σύγκρουσης με την Ρωσία και οι ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις.
Οι ίδιες τους οι Διαταγές γίνονται κουρελόχαρτα μπροστά σε αυτού τους σχεδιασμούς.
Αλήθεια ποιος θυμάται τις Επιπρόσθετες Οδηγίες για την Πρόσληψη και Αντιμετώπιση της Πανδημίας COVID-19
https://geetha.mil.gr/epiprosthetes-odigies-gia-tin-proslipsi-kai-antimetopisi-tis-pandimias-covid-19
Σε αυτή τη διαταγή αναφέρεται χαρακτηριστικά:
Αναστέλλονται τα ακόλουθα:
– Αντιπροσωπείες και συμμετοχή σε σχολεία από και προς το εξωτερικό.
– Άδειες εξωτερικού (πλην εξαιρετικών περιπτώσεων και κατά κρίση των ΓΕ).
Συμμετοχή των ΕΔ σε Διακρατικές – Διεθνείς Ασκήσεις. Νέες δραστηριότητες θα εξετάζονται κατά περίπτωση.
Το Υπουργείο Άμυνας σφυρίζει αδιάφορα και οι δημοσιογράφοι απλώς αναπαράγουν ότι προπαγάνδα τους στέλνει το ΓΕΕΘΑ!
Πανηγυρίζουν λοιπόν για την συμμετοχή των Ενόπλων Δυνάμεων στη ΝΑΤΟϊκή άσκηση «Dynamic Manta 21» 
Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις συμμετέχουν στην άσκηση του ΝΑΤΟ «Dynamic Manta 21» με τη φρεγάτα «Κουντουριώτης», ένα υποβρύχιο και ένα αεροσκάφος ναυτικών επιχειρήσεων του Πολεμικού Ναυτικού, στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή ανατολικά της Σικελίας.
Όπως ανακοινώθηκε, η άσκηση λαμβάνει χώρα από την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου έως την Παρασκευή 5 Μαρτίου.
Η «Dynamic Manta 21» διεξάγεται υπό το ΝΑΤΟ σε ετήσια βάση, με σκοπό την εκπαίδευση των συμμετεχόντων στον ανθυποβρυχιακό πόλεμο υπό ρεαλιστικές συνθήκες, σε σύνθετα επιχειρησιακά σενάρια και περιβάλλον πολλαπλής απειλής, καθώς και την προαγωγή του επιπέδου της συνεργασίας των μονάδων σε συμμαχικό πλαίσιο.

  

Στην άσκηση συμμετέχουν μονάδες επιφανείας, υποβρύχια, ελικόπτερα, αεροσκάφη ναυτικών επιχειρήσεων και προσωπικό, από Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Ιταλία, Τουρκία καθώς και μονάδες της συμμαχικής ναυτικής δύναμης Standing NΑΤΟ Maritime Group 2.

Όμως πέρα από την προπαγάνδα υπάρχει και η Πραγματικότητα των συνεπειών των πολιτικών αποφάσεων που αντιμετωπίζουν το προσωπικό ως Αναλώσιμους.
Αλήθεια, υπάρχει διαταγή του ΓΕΕΘΑ για τον Κορονοιό;
Σε αυτή την Διαταγή δεν περιγράφεται ότι αναστέλλονται οι ασκήσεις;
Τι μας απαντά το ΓΕΝ και το Υπουργείο Άμυνας;
Γιατί στην Φρεγάτα ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΦΩΚΑΣ γίνεται χαμός εδώ και δύο βδομάδες. 
Τα κρούσματα αυξάνονται συνεχώς αλλά το ΓΕΝ ενδιαφέρεται αν και πως θα γίνει η άσκηση!
Μοριακά ΤΕΣΤ δεν γίνονται, σοβαρά μέτρα δεν μπορούν να ληφθούν για το προσωπικό που βρίσκεται εσώκλειστα σε τόσο κλειστό και περιορισμένο χώρο.
Αποτέλεσμα;
Τα κρούσματα είναι δεκάδες και συνεχώς αυξάνονται. 
Ο Ιος διαδίδεται καθώς το Υπουργείο Άμυνας και το ΓΕΝ του στρώνουν το χαλί....
Η γιγάντωση του αριθμού των νοσούντων τους υποχρέωσε σε εσπευσμένη επιστροφή του πλοίου από προγραμματισμένη άσκηση, στον ναύσταθμο της Σαλαμίνας.
Δείτε τώρα πως διαδίδεται ο Κορονοιός με ιδανικό τρόπο! 
Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα επέστρεψαν στα σπίτια τους για να “απομονωθούν” ενώ όλοι οι υπόλοιποι εκτελούν κανονικά βάρδιες στο πλοίο και έπειτα επιστρέφουν σπίτι τους χωρίς να λαμβάνεται υπ’ όψη, ότι πολλοί από το προσωπικό της φρεγάτας έρχονται σε επαφή με άλλα μέλη της οικογένειας τους.
Επίσης, επιπλέον τεστ γίνονται μόνο σε όσους εμφανίζουν συμπτώματα, και τελικά βγαίνουν θετικοί, ενώ προς το παρόν δεν γίνονται προληπτικά σε όλους όσους ήρθαν σε επαφή μαζί τους κατά τη βάρδια τους.
Θα αναρωτηθεί κανείς:
έχει γίνει Απολύμανση από ειδικό συνεργείο;
ΟΧΙ!
Σιγά να μην νοιαστούν το προσωπικό.
Σιγά να μην πάρουν μέτρα.
Πολιτική και Στρατιωτική ηγεσία είναι μόνο για να βγαίνει στα κανάλια να κάνουν εθνικιστικές δηλώσεις, να συναντιούνται με τον Αμερικανό πρέσβη και τους εκπροσώπους των πολεμικών βιομηχανιών.
Αυτό είναι το Υπουργείο Άμυνας και το ΓΕΝ.
Μήπως δεν περισσεύουν χρήματα για μέτρα-τεστ-απολύμανση γιατί θα δώσουν ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ευρώ για πολεμικούς εξοπλισμούς και αποστολές των πλοίων μακρυά από τις ελληνικές θάλασσες;
Αλήθεια, οι δημοσιογράφοι τι κάνουν;
Απαιτούμε την λήψη μέτρων τώρα.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
diktiospartakos@hotmail.com 
diktiospartakos.blogspot.com 
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου