Τρίτη 13 Απριλίου 2021

12 ΜΕΡΑΡΧΙΑ-Το κυνήγι των προσφύγων που διέταξε η κυβέρνηση τσακίζει φαντάρους και μόνιμο προσωπικό

Ο πόλεμος κατά των προσφύγων-μεταναστών τσακίζει τους φαντάρους και το χαμηλόβαθμο προσωπικό. Αυτό είναι το συμπέρασμα από την ανάγνωση της Επιστολής Καταγγελίας. Ο νέος Ελληνικός Στρατός στοχοποιεί εχθρούς και φίλους, εντός και εκτός συνόρων!
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Μεγάλα τα παράπονα του προσωπικού στην 12η Μαραρχία.
Το προσωπικό θεωρεί ότι έχει παραμεληθεί τελείως. 
Τα στελέχη έχουν καταπονηθεί με τα συνεχόμενα ποτάμια, ενώ το προσωπικό είναι ελάχιστο. 
Ακόμη δεν έχουν παρθεί τα χρωστούμενα των αδειών από την προηγούμενη χρονιά και τα υπόλοιπα είναι πολλαπλά. 

Όσο για τους στρατιώτες, εδώ κι ένα μήνα η κατάσταση είναι ΤΡΑΓΙΚΗ. Αφότου ήρθαν οι μεταθέσεις για την ΣΤ´ ΕΣΣΟ τα στρατόπεδα «άδειασαν», διότι ήταν ίσως η μεγαλύτερη ΕΣΣΟ της δεκαετίας. 
Σκοπιές παραμένουν ανοιχτές χωρίς να είναι αναγκαίες, αλλά και προσιτές για τα στρατόπεδα αφού δεν υπάρχει ο απαραίτητος αριθμός οπλιτών να τις καλύψουν.  

Η λύση είναι να μπει άμεσα η νέα ΕΣΣΟ και να μην καταπονηθούν άλλο οι στρατιώτες προηγούμενων ΕΣΣΟ για να μην ξανά δημιουργηθούν παρόμοια προβλήματα που υπήρξαν λόγω της τεράστιας κούρασης που υπάρχει. 
Ελπίζουμε ο νέος Μέραρχος να επιλύσει άμεσα το πρόβλημα που ταλανίζει όλες τις μονάδες της Αλεξανδρούπολης, αλλά και να αποδείξει ότι όντως νοιάζεται για το προσωπικό του. 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας κι εύχομαι να συνεχίσετε αυτό που κάνετε. 

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ θέλει να τονίσει τα εξής:
Καταρχήν, παρανομαστής των κυβερνητικών επιλογών με στήριξη όλου του αστικού κόσμου είναι η στρατηγική αναβάθμιση του ελληνικού αστικού κράτους διαμέσου του Πολέμου. 
Δεύτερον, η απειλή χρήσης του Στρατού στην υποβαθμισμένη Δυτική Αττική της φτώχειας, της περιθωριοποίησης και των εργασιακών κάτεργων με αφορμή τον κορονοιό αποτελούν απόδειξη της στοχοποίησης του εσωτερικού εχθρού λαού από τον νόμο που ψήφισε η κυβέρνηση για την εμπλοκή του στρατού στην «εσωτερική ασφάλεια». Τρίτο, ο πόλεμος κατά προσφύγων-μεταναστών αναδεικνύει τρεις διαστάσεις: 
Την εργαλειοποίηση του προσφυγικού στο πλαίσιο του ελληνο-τουρκικού ανταγωνισμού και από τα δύο κράτη, 
την επιδίωξη στρατηγικής ανάδειξης του ελληνικού κράτους και από την «εγγύηση» του απροσπέλαστου των συνόρων της Ευρώπης Φρούριο, 
ενώ ταυτόχρονα οι ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις εναντίον των λαών την εποχή που η Ελλάδα μετατρέπεται σε ένα τεράστιο Πολεμικό Ορμητήριο θα διεξάγονται χωρίς «τις συνέπειες» των προσφυγικών ροών!
Καλούμε στρατευμένους και μόνιμο προσωπικό να Αρνηθούν να Συμμετέχουν στο κυνήγι των απελπισμένων.
Να παλέψουμε για το Μπλοκάρισμα της Μηχανής του Πολέμου και της Καταστολής.
Καλούμε σε μαζική συμμετοχή στην Αντιπολεμική Αντιμιλιταριστική Αντιιμπεριαλιστική Ημέρα Δράσης στις 17/04 ενάντια στην Αύξηση Θητείας και την Πολεμοκαπηλεία.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
diktiospartakos@hotmail.com
diktiospartakos.blogspot.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου