Τρίτη 13 Απριλίου 2021

EΛΔΥΚ: Πολλά κρούσματα Κορονοιού αλλά δεν κάνουν ΤΕΣΤ στους Φαντάρους προκειμένου να γίνουν οι ασκήσεις!

Σε ανταπόκριση από την Ελληνική Δύναμη Κύπρου -ΕΛΔΥΚ που έφτασε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μας ενημερώνουν ότι σε Ελληνικό στρατόπεδο στην Κύπρο διαγνώστηκε Υψηλόβαθμος Αξιωματικός με Κορονοιό.
Προβληματίζει όμως η στάση του και προκαλεί ερωτήματα καθώς σύμφωνα με την ανταπόκριση "ερχότανε στην μονάδα τρεις μέρες με πυρετό".
Αποτέλεσμα ήταν η διάδοση του Ιού και όπως χαρακτηριστικά μας λένε οι φαντάροι "κολλήσαμε πολλοί".
Όμως το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας συνεχίζουν την ίδια επικίνδυνη πολιτική που εκθέτει την Υγεία και την Ζωή των φαντάρων σε Κίνδυνο λόγω της Πολεμοκαπηλείας.
Όπως μας αποκαλύπτουν οι συνάδελφοι "δεν μας αφήνουν να κάνουμε ΤΕΣΤ για να γίνουν οι ασκήσεις, με αποτέλεσμα να εκτεθούμε όλοι!
Παίζουν με την υγεία μας!"

Το ΓΕΣ επιβεβαιώνει όλες αυτές τις καταγγελίες;
Διαπιστώνουμε ότι η διαταγή του ΓΕΕΘΑ για τα μέτρα λήψης σχετικά με το Κορονοιό καταστρατηγείται συστηματικά από την ίδια την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων. 
Για μια ακόμη φορά οι πολεμικοί τυχοδιωκτισμοί και το Αξιόμαχο ενός Στρατού που καλείται να διεκδικήσει ΑΟΖ και ενεργειακά κοιτάσματα, να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του Λάτση και Βαρδινογιάννη, των EXXON-MOBIL, TOTAL, ENI θυσιάζει τις ζωές των φαντάρων.
Εμείς απαιτούμε να σταματήσουν άμεσα οι ασκήσεις.
Να πάρουν όλα τα αναγκαία μέτρα για να διαφυλάξουν την Υγεία και την Ζωή των Φαντάρων.
Η κυβέρνηση της ΝΔ που στρατολόγησε ΕΛΔΥΚάριους με τη βία της οικονομικής ανέχειας και την αδυναμία οι λαϊκές οικογένειες να ανταποκριθούν στο τεράστιο οικονομικό κόστος της Υποχρεωτικής Στρατιωτικής Θητείας, Απειλεί να μας θυσιάσει στον νέο Ψυχρό Πόλεμο ΗΠΑ-Ρωσίας-Κίνας, στον ελληνο-τουρκικό ανταγωνισμό, για να πουλήσει Ασφάλεια στις πετρελαϊκές εταιρείες.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ είναι στο πλευρό των συναδέλφων.
Καλούμε σε μαζική συμμετοχή στην Αντιπολεμική Αντιμιλιταριστική Αντιιμπεριαλιστική Ημέρας Δράσης στις 17/04 ενάντια στην Αύξηση Θητείας και την Πολεμοκαπηλεία.

Συνάδελφοι, μόνο με συλλογικούς αγώνες, μόνο με το κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό μπορούμε να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα μας και να τα διευρύνουμε.
Βγείτε μαζικά Παραπονούμενοι στην Αναφορά και απαιτήστε Ακρόαση από την Ιεραρχία.
Στείλτε τις επιστολές με τις καταγγελίες σας στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ. 
Είμαστε κάθε στιγμή στο πλευρό σας.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
diktiospartakos@hotmail.com
diktiospartakos.blogspot.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

1 σχόλιο:

  1. Εδώ βρέθηκα σε επαφή με κρουσμα και μου είπαν να παρουσιαστώ κανονικά στην μοίρα με αποτέλεσμα να με απειλούν με φύλακες γιατί τους ρώταγα αν έχουν απολύμανση και τελικά πήγα ιατρεία βρέθηκα θετικός και βγήκαν και άλλοι 5!! Μπράβο να του χαιρόμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή