Τρίτη 13 Απριλίου 2021

Και από τη Δ ΕΑΝ στον Λαγό Έβρου οι φαντάροι καλούν στην Ημέρα Πανελλαδικής Δράσης στις 17/04 ενάντια σε Αύξηση Στρατιωτικής θητείας και Πολεμοκαπηλείας

ΦΩΤΟ Αρχείου παρέμβαση φαντάρου σε Πορεία του Πολυτεχνείου καταδικάζοντας τους Φονιάδες των Λαών Αμερικανούς, την ελληνική άρχουσα τάξη και την Χούντα των Στρατιωτικών 
Σε ανταπόκριση που έφτασε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ οι συνάδελφοι φαντάροι από την Δ ΕΑΝ Λαγού στον Έβρο δηλώνουν:
μαζί σας για την Αντιπολεμική Δράση στις 17 Απρίλη!

Είναι ένα μήνυμα αγώνα από τους φαντάρους που αποδεικνύουν το ΨΕΜΑ της κυβερνητικής προπαγάνδας ότι δήθεν οι νέοι είναι έτοιμοι να θυσιαστούν για τα συμφέροντα των Αμερικανών και του ΝΑΤΟ, για τις ΑΟΖ, τα ενεργειακά κοιτάσματα και τα κέρδη του Λάτση, του Βαρδινογιάννη, των EXXON-MOBIL και της TOTAL. 
Να γίνουν κυνηγοί δυστυχισμένων προσφύγων και μεταναστών, Απεργοσπάστες ενάντια στον αγώνα του πατέρα, αδελφού και φίλου τους.

Το μήνυμα αυτό ακολουθεί την συγκλονιστική Επιστολή των συναδέλφων φαντάρων από την Σάμο:
Σάμος: Μόνο τέσσερις μέρες (4) Άδεια ορκωμοσίας-Οι φαντάροι θέλουν απίστευτα να πάρουν μέρος στην Αντιπολεμική Πορεία στις 17/04
Η Επιστολή αυτή αποκαλύπτει ότι η κυβέρνηση της ΝΔ έχει ¨κόψει" τις άδειες Ορκωμοσίας για όλους όσους υπηρετούν στον Στρατό. Δεν θα δώσουν μόνο στην ΕΣΣΟ Μαρτίου ΜΟΝΟ τέσσερις (4) μέρες Άδεια Ορκωμοσίας αλλά σε όλους. 
Στην ΕΣΣΟ Σεπτεμβρίου με την οποία παρουσιάστηκε ο γιος του πρωθυπουργού Μητσοτάκη έδωσαν (15) μέρες, ενώ για όλους τους άλλους τις πετσόκοψαν για να Αυξήσουν την Στρατιωτική Θητεία.  
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Θα ήθελα να καταγγείλω ένα συγκεκριμένο στρατόπεδο στη Σάμο που έδωσε σε φαντάρο ο οποίος ήταν ΣΤ ΕΣΣΟ 2020.
Του έδωσαν 4 μέρες άδεια ορκωμοσίας. 
ΜΟΝΟ
Δεν βρίσκομαι στο συγκεκριμένο στρατόπεδο πια, αλλά όλοι μας από την ΕΣΣΟ του Νοεμβρίου έχουμε υπολογίσει ότι θα πάρουμε 10 μέρες άδεια ορκωμοσίας στο τέλος. 
Είναι απαράδεκτοι! 
Πρέπει όλοι μας να αντισταθούμε και να παλέψουμε για ότι μας ανήκει δικαιωματικά. 
Του Σεπτεμβρίου γιατί έδωσαν 15 μέρες Άδεια Ορκωμοσίας; 
Εμείς οι φαντάροι που λιώνουμε στη δουλειά και είμαστε σκλάβοι του στρατού, θέλουμε απίστευτα να πάρουμε μέρος στην αντιπολεμική πορεία που γίνεται στις 17/04! 
Όμως είναι αδύνατον. 
Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να στείλουμε σε εσάς μήνυμα αγώνα και απόγνωσης. 
Σας καλούμε να ενημερώσετε τον κόσμο, γιατί η θητεία στην Ελλάδα συνεχώς πάει από το κακό στο χειρότερο, με όλα αυτά που συμβαίνουν!
 
Η Επιστολή αυτή αποτελεί μια σαφή απόδειξη του τι συμβαίνει σήμερα στον Στρατό. Γιατί βρίσκει τόσο μεγάλη απήχηση το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και η συγκλονιστική πρωτοβουλία που παρουσιάζουμε:
Εκατοντάδες Φαντάροι από 110 μονάδες καλούν σε Μαζική συμμετοχή στις 17/4 Πανελλαδική Ημέρα Δράσης ενάντια στην Αύξηση θητείας και Πολεμοκαπηλείας
Σε μαζική συμμετοχή στην Αντιπολεμική-Αντιμιλιταριστική Ημέρα Πανελλαδικής Δράσης, ενάντια στην Αύξηση θητείας και Πολεμοκαπηλείας, στις 17 Απριλίου καλούν τους μαθητές, φοιτητές, εργαζόμενους και ανέργους, Εκατοντάδες Φαντάροι από 110 μονάδες.

Λέμε όχι στον Πόλεμο, Εθνικισμό, Ρατσισμό, Φασισμό και Ιμπεριαλισμό
ΕΝΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ
Συλλογική Εναντίωση: Εκατοντάδες Φαντάροι από 110 μονάδες υπογράφουν κατά αύξηση θητείας και μιλιταρισμού

Ακόμη περισσότεροι φαντάροι από 6 Μονάδες σε όλη την Ελλάδα υπογράφουν το Κείμενο του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ενάντια στην Αύξηση της Θητείας
Φαντάροι από 110 μονάδες υπογράφουν κατά αύξηση θητείας και μιλιταρισμού
Το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων «Σπάρτακος» πήρε μεγάλη αγωνιστική πρωτοβουλία με στόχο να εκφραστεί η εναντίωση των στρατευμένων στην αύξηση της θητείας, την ένταση της στρατιωτικοποίησης και του μιλιταρισμού, την μετατροπή της χώρας σε Ισραήλ των Βαλκανίων. 
Σε σχετικό κείμενο υπογραφών που κυκλοφορεί και συναντά ήδη μεγάλη ανταπόκριση μέσα στα στρατόπεδα, έχουν υπογράψει εκατοντάδες φαντάροι από 110 μονάδες.

«Θέλουν τη νεολαία φιμωμένη, ανίδεη, υποταγμένη, πειθήνια και μαντρωμένη στα στρατόπεδα της χώρας, να μετατραπεί σε πιόνι των υψηλόβαθμων που κάνουν καριέρες…

Φοβούνται τη νεολαία, τη φοβούνται γιατί όταν αγωνίζεται είναι η ελπίδα αυτού του κόσμου για ένα μέλλον χωρίς εκμετάλλευση και καταπίεση.
Συνάδελφοι φαντάροι, ως εδώ!

Μας πιάνει, δεν μας πιάνει η αύξηση της θητείας πρέπει να απαντήσουμε!», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο κείμενο υπογραφών.
Κείμενο υπογραφών

Βάζουν τη νεολαία στο γύψο. Επιτίθενται στη νέα γενιά και προσπαθούν να της φορτώσουν τα βάρη ενός ολόκληρου συστήματος που είναι σε παρακμή και σήψη. Από το Σχολείο-φροντιστήριο στο Πανεπιστήμιο που εισβάλει η Αστυνομία, αλλά και ο Στρατός, το ΝΑΤΟ, οι Πολεμικές Βιομηχανίες ή αλλιώς στον Καραβανά, που μας περιμένει στην πύλη των μονάδων για να μας “κάνει άνδρες”, δηλαδή να πειθαρχήσουμε και υποταχθούμε για μια ζωή!

Το ΚΥΣΕΑ αποφάσισε την αύξηση της θητείας στο στρατό ξηράς όπου υπηρετούν και οι περισσότεροι στρατεύσιμοι, κρύβοντας τις συνέπειες της τεράστιας κρίσης και ύφεσης, ντύνοντας στα Χακί την Ανεργία!

Στέλνουν τα παιδιά των λαϊκών οικογενειών στην Πρώτη Γραμμή, σε Έβρο-νησιά Έβρο, ενώ με έντεχνο τρόπο θα βολεύουν τα κομματικά βύσματα και τα πλουσιόπαιδα. Θα τα έχουν πάντα κοντά τους, σε ασφαλείς και προνομιούχες θέσεις στα κεντρικά επιτελεία της χώρας, με εικονικές μεταθέσεις και αποσπάσεις.

Μιλούν για κενά στην επάνδρωση των μονάδων αλλά στην πραγματικότητα δημιουργούν στρατόπεδα με Πολεμική Επάνδρωση (από 80%-100% που επιτυγχάνεται μόνο με πολεμική επιστράτευση) στοιβάζοντας τους φτωχούς φαντάρους.

Σε ένα Στρατό Πάροχο Ασφάλειας για τους εφοπλιστές και τις πετρελαϊκές εταιρείες, Χωροφύλακα των λαών, κάνουν τους φαντάρους συμμέτοχους-συνένοχους στην απάνθρωπη καταδίωξη προσφύγων-μεταναστών και τις Επαναπροωθήσεις, συμβάλλοντας σε Συνεκπαιδεύσεις με τους Μισθοφόρους Φονιάδες των ΗΠΑ, του Ισραήλ, της Γαλλίας, των Αραβικών χωρών που προετοιμάζονται για τους βρώμικους πολέμους.

Φαντάροι Αναλώσιμοι στα σύνορα, κρέας στα κανόνια του ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού για ΑΟΖ-Ενεργειακά κοιτάσματα που αρπάζουν EXXON-MOBIL, TOTAL, ENI, ENERGEAN, Λάτσης και Βαρδινογιάννης..

Αυξάνοντας ταυτόχρονα την εργασιακή εκμετάλλευση καθώς οι συνάδελφοι συντηρούν τα στρατόπεδα, λειτουργούν τις μονάδες, μετατρέπονται σε Υπηρέτες των Στρατιωτικών σε Λέσχες Αξιωματικών, Πρατήρια, Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις. Επίσης, Απογειώνουν το οικονομικό κόστος της Υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας αφού οι εννέα (9) μήνες στα σύνορα μας φορτώνουν τουλάχιστον 1.500 ευρώ έξοδα!

Σε μια εποχή όπου χάνονται δουλειές, μειώνονται οι μισθοί, περικόπτονται με νόμους οι αποζημιώσεις στις υπερωρίες, οι πλειστηριασμοί της Α κατοικίας απελευθερώνονται.

Η κυβέρνηση επιχειρεί να επιβάλλει το φόβο, εντείνει την κρατική τρομοκρατία, μας περικυκλώνει με την Αστυνομία: στα Πανεπιστήμια, σε Λεωφορεία-ΜΕΤΡΟ, ενώ Απαγορεύουν την αμφισβήτηση και την κοινωνική διαμαρτυρία, θέλουν να διαλύσουν το εργατικό κίνημα.

Όλα αυτά γίνονται σε ένα περιβάλλον Υποχρεωτικού Εγκλεισμού γιατί η κυβέρνηση της ΝΔ δίνει ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ευρώ σε πολεμικούς εξοπλισμούς και δεκάδες χιλιάδες προσλήψεις Μισθοφόρων Στρατιωτών-Αστυνομικών-Συνοριοφυλάκων αντί να αντιμετωπίζει τον κίνδυνο του Κορονοϊού ενισχύοντας το Σύστημα της Δημόσιας Υγείας, προσλαμβάνοντας γιατρούς, νοσηλευτές, εκπαιδευτικοί και οδηγοί στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ

Θέλουν την νεολαία φιμωμένη, ανίδεη, υποταγμένη, πειθήνια και μαντρωμένη στα στρατόπεδα της χώρας, να μετατραπεί σε πιόνι των υψηλόβαθμων που κάνουν καριέρες…

Φοβούνται τη νεολαία, τη φοβούνται γιατί όταν αγωνίζεται είναι η ελπίδα αυτού του κόσμου για ένα μέλλον χωρίς εκμετάλλευση και καταπίεση.

Συνάδελφοι φαντάροι ως εδώ.

ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΔΕ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ Η ΑΥΞΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ

Με Κίνημα μαζικό και αποφασιστικό Μέσα και Έξω από τον Στρατό.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ για τα συνολικά δικαιώματα του κόσμου της εργασίας και της νεολαίας.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ!! ΕΧΟΥΜΕ ΦΩΝΗ!!

ΣΧΟΛΗ ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ-ΣΜΥ
ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ-ΣΣΕ
228 Μ/Κ ΤΕ
124 ΠΒΕ
206 ΠΑΥ
ΑΣΔΥΣ
104 Α/Κ ΜΜΠ
584 Μ/Κ ΤΠ
Γ ΕΑΝ
Στρατόπεδο Χατζηπεντή Κουφόβουνο
8ος Λόχος Μηχανικού
ΔΠΒ 12ης Μ/Κ ΤΠ
ΚΕΤΧ
124 ΤΕ
112 ΠΜ
628 ΤΠ
536 Μ/Κ ΤΠ
Σχολή Πεζικού 
98 ΑΔΤΕ
1ο Σύνταγμα Πεζικού
9ος Λόχος Μηχανικού 
Αεροπορική Βάση Δεκέλειας
32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών
7ο ΤΥΠ
398 ΕΑΡΜΕΘ
282 Μ/Κ ΤΕ
34 ΕΜΑ
298 Μ/Κ
88 ΕΜΑ
ΚΕΠΒ Θήβας
873 Α/Κ Στρατόπεδο Κακιούση
349 ΤΕ
264 ΜΚ/ ΤΕ
542 ΜΚ/ΤΕ
24η Ταξιαρχία
Λέσχη Αξιωματικών ΓΕΑ
98 ΤΥΕΘ
4 ΤΕΘ
543 Μ/Κ ΤΕ
96 ΤΥΠΕΘ
487 ΤΔΒ
131 ΑΚ ΜΜΜ
ΚΕΕΜ ΓΥΘΕΙΟ
311 ΕΜΑ
95 ΤΥΕΘ
7η Μ/Κ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ
95 ΕΑΝΕΘ
80 ΕΑΝΕΘ
541 ΤΕ
194 M/Π MLRS
290 ΜΚ/ΤΠ
71 Α/Μ ΤΑΞ
34 ΜΚ ΤΠ
646 Μ/Κ ΤΠ
872 ΑΚ
29 Μ/Π ΤΑΞΠΖ
ΚΑΑΥ Αγ. Ανδρέα
647 ΜΚ/ΤΠ
Στρατόπεδο Νταλίπη
644 Μ/Κ ΤΠ
ΚΕΥΠ Λαμίας
265 Μ/Κ ΤΕ
503 Τάγμα Προκάλυψης
ΔΑΝ Νισύρου
80 ΑΔΤΕ
521 Τάγμα Πεζοναυτών
Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης (ΝΝΚ)
Στρατόπεδο Κυριαζή
574 ΤΠ
1η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού
ΔΕΜΥ Τυρνάβου
25 ΤΘΤ
Πεδίο Βολής Κρήτης
Στρατόπεδο Μπαλανίκα
285 Μ/Κ ΤΠ
649 ΤΕ
96 ΤΥΕΘ
12η ΕΜΑ
80 ΤΥΠΕΘ
ΤΕΘ Ερμούπολης Σύρος
Ναύσταθμος Κρήτης
8Η ΕΑΝ
Στρατόπεδο Ζήση Γ ΕΑΝ
32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών
1ο Τάγμα ΕΛΔΥΚ
Καστελόριζο
5ου ΤΥΠ
441 ΑΒΥΥ
ΑΤΑ
211 ΤΕ
50 ΜΕ
ΑΔΙΣΠΟ
547 Α/Μ Τ/Π
545 Α/Μ Τ/Π
518 ΜΠ/ΤΠ
586 Τ/Π
737 ΔΣΕ
700 Στρατιωτικό Εργοστάσιο
180 ΜΚ / Β ΧΩΚ
98 ΤΥΠΕΘ
115 ΠΜ
216 ΚΙΧΝΕ
Στρατόπεδο Αμπελώνα Λάρισας
221 ΤΕ
ΕΛΔΥΚ-Σύνταγμα
543 ΤΠ
Κέντρο Εκπαίδευσης Στρατονομίας ΚΕΝΣ
17ο Λόχο Διαβιβάσεων
96 ΜΕΘ
ΚΕΕΔ
295 ΤΕ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

diktiospartakos@hotmail.com
diktiospartakos.blogspot.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου