Τετάρτη 14 Απριλίου 2021

Σχολή Ναυτικών Δοκίμων- Ο ΛΑΚΟΣ ΤΩΝ ΛΕΟΝΤΩΝ

Νέα Καταγγελία από την Σχολή Ναυτικών Δοκίμων που περιγράφεται ως "Ο λάκκος  των λεόντων"
Καθώς πλησιάζει ο καιρός να αποφοιτήσει απ την σχολή η διοικούσα τάξη (δηλαδή η 4η τάξη), η 3η τάξη διαπράττει καθημερινά τρομερά καψόνια στους πρωτοετής.
Πιο συγκεκριμένοι 3ετης, ερωτάνε τους πρωτοετής:
"Ποια είναι η διοικούσα τάξη;"

Μετά από τις τόσες Αποκαλύψεις που έχουν γίνει, και οι οποίες είναι όλες αλήθεια, οι βιαιότητες συνεχίζονται.
Πέρα όμως από τις επιστολές με τις καταγγελίες μας υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να καταγράψουν τη βαρβαρότητα που επικρατεί στην Σχολή Ναυτικών Δοκίμων. 
Πρέπει να Παραπεμθούν οι Υπεύθυνοι.
Είναι Μονόδρομος και η Οδός λέγεται Δικαιοσύνη.
Όχι άλλο Αίμα, όχι άλλα Δάκρυα.
Το μίσος και ο σαδισμός των 3ετων κυρίως πρέπει να Μηδενιστεί.
Πρέπει να μπει ένα τέλος σε απαίσιες πράξεις βίας.
Είναι δυνατόν να αφήνονται κάποιες, επειδή είναι μεγαλύτερο έτος, να "Μαστιγώνουν" τις 3ετεις;
Πρέπει να μπει ένα τέλος σε Ανώμαλα και Σαδιστικά μυαλά των κυρίων αυτών που διψάνε για εξουσία... 

Σκληρές διατυπώσεις που περιγράφουν μια βάρβαρη καθημερινότητα.
Σκληρά καψόνια και σαδιστική βία.
Το ΓΕΝ επιβεβαιώνει όλες αυτές τις καταγγελίες;
Περιστατικά που είναι εν γνώσει τόσο του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού όσο και του Υπουργείου Άμυνας από τις αλλεπάλληλες δημοσιεύσεις.
Φαίνεται όμως ότι αυτά συνεχίζονται ενώ πλέον καταγράφεται σφοδρή αντίσταση.
Θυμίζουμε:
Σχολή Ναυτικών Δοκίμων: Σαδιστικά Καψόνια εναντίον των σπουδαστών που μετατρέπονται σε Βασανιστές!

Σας αποστέλλω αυτή τη επιστολή για να σας ενημερώνω σχετικά με ορισμένα απαράδεκτα καψόνια που γίνονται κατά των πρωτοετών φοιτητών της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων.
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Καθώς πλησιάζει ο καιρός να αποφοιτήσει απ την σχολή η διοικούσα τάξη (δηλαδή η 4η τάξη), η 3η τάξη διαπράττει καθημερινά τρομερά καψόνια στους πρωτοετής.
Πιο συγκεκριμένοι 3ετης, ερωτάνε τους πρωτοετής:
"Ποια είναι η διοικούσα τάξη;"
Αν τολμήσουν να δώσουν την απάντηση η 4η τότε τους αναγκάζουν να πίνουν τεράστιες ποσότητες νερού (15 με 20 ποτήρια) και σε ορισμένες περιπτώσεις οι πρωτοετής ξερνούν από το πολύ νερό αλλά δεν σταματούν εκεί!
Τους αναγκάζουν να συνεχίσουν να πιουν και άλλο νερό!
Αυτό είναι απαράδεκτο όχι μόνο για τους σοβαρούς κινδύνους που διατρέχει να πίνεις τέτοιες ποσότητες νερού αλλά επειδή έτσι καταπατάτε η ιδέα της ιεραρχίας, αφού οι 3ο έτος προσπαθούν να περάσουν την ιδέα πως είναι ανώτεροι από τους 4ετης!
Άλλο φαινόμενο που παρατηρείται είναι πως οι 3ετης το βράδυ μετά το δείπνο (την ώρα της μελέτης!) καλούν ορισμένους πρωτοετής σε ένα απομονωμένο χώρο (συνήθως στον χώρο των εργαστηριών) και εκτελούν διάφορα καψώνια πάνω τους, όπως κάμψεις με μπουνιές και καγκουρό, το οποίο προκαλεί σοβαρά προβλήματα στα γόνατα!
Αυτό έχει διάρκεια πάνω από μια ώρα.
Στο σημείο αυτό οφείλουμε να τονίσουμε ότι οι σαδιστές 3ετεις καλούν για βασανισμούς μόνο Δόκιμους του Πολεμικού Ναυτικού και όχι του Λιμενικού!
[Οι θρασύδειλοι βασανιστές χεστή@@@@ πάνω τους μετά τις καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και έχουν αφήσει στην ησυχία τους σπουδαστές του Λιμενικού!]
Το μόνο που έχει απομείνει στους άθλιους σαδιστές βασανιστές είναι να επιχειρούν να καλλιεργήσουν τον ανταγωνισμό και το μίσος προς τους Λιμενικούς συμμαθητές τους, με αποτέλεσμα να λένε διάφορες φράσεις προς αυτούς όπως:
"δεν είστε συμμαθητές μας"
"εσείς δεν κάνετε τίποτα"
"μόνο να καβαντζώνετε ξέρετε"
"πηγαίνετε καλύτερα να γράψετε άρθρα και να κλαφτείτε".
Τέτοιες βιαιότητες είναι απαράδεκτες!

Εμείς να επισημάνουμε ότι πρωταγωνιστές όλων αυτών των βαρβαροτήτων είναι αυτοί που έχουν υποστεί την ίδια βία πριν από λίγο καιρό.
Ουσιαστικά έχουμε μια εκπαίδευση απάνθρωπων βασανιστών που αφού βγάλουν όλα τα σαδιστικά ένστικτα τους στους σπουδαστές των μικρότερων ετών, θα ορκιστούν και θα φύγουν για να αναλάβουν υπηρεσία εναντίον των προσφύγων-μεταναστών!
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ απαιτεί την άμεση παρέμβαση του ΓΕΝ.
Αν και η ευθύνη για τα όσα συμβαίνουν βρίσκεται στο Επιτελείο και το Υπουργείο Άμυνας. Το στρατιωτικό κατεστημένο γνωρίζει τι συμβαίνει αλλά το Ανέχεται και έχει επιβάλλει την βία ως στοιχείο της εκπαίδευσης.
Η βία και μάλιστα με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους σπουδαστές των μεγαλυτέρων ετών είναι απαραίτητο στοιχείο της Πειθάρχησης, της Υποταγής στην Ιεραρχία και την εξαφάνιση της Αξιοπρέπειας των στρατιωτικών.
Η κυβέρνηση της ΝΔ και τα Επιτελεία θέλει Εκτελεστικά Όργανα χωρίς Συνείδηση, ανθρώπους Τρομοκρατημένους και Φοβισμένους απέναντι στους ανώτερους Ιεραρχικά.
Εμείς καλούμε την Νεολαία να μείνει μακριά από τον Στρατό και την Αστυνομία.
Απέναντι στην Υποχρεωτική Στρατιωτική θητεία απάντηση είναι η Αγωνιστική θητεία, ο συλλογικός αγώνας, το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Λέμε ΟΧΙ στο Τρελόχαρτο και την ατομική φυγή.
Κανένας νέος να μην γίνει Μισθοφόρος Στρατιώτης.
Κανένας μαθητής να μην δηλώσει σε Αστυνομικές και Στρατιωτικές Σχολές.
Απάντηση μας το Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, για την Υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, ενάντια σε πόλεμο, εθνικισμό, ρατσισμό, το ΝΑΤΟ, τις ΗΠΑ, την ΕΕ και συνολικά τους βάρβαρους πολέμους και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.  
  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
diktiospartakos@hotmail.com
diktiospartakos.blogspot.com

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου