Σάββατο 17 Απριλίου 2021

Από Ταγματάρχης έγινε Στρατιώτης: Απέταξαν Αξιωματικό του Στρατού Ξηράς

Καθημερινά πληθαίνουν οι καταγγελίες των συναδέλφων και του Κινήματος των Φαντάρων για το τι συμβαίνει στον Στρατό, αποκαλύπτοντας τι σημαίνει η άθλια και βάναυση χακί καθημερινότητα.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καταγγέλλει τη βία και τις επιθέσεις που δέχονται οι συνάδελφοι....
Την Διαφθορά που επικρατεί...
Τις αισχρές πελατειακές σχέσεις και το βύσμα....
Την αισχρή εθνικιστική, ρατσιστική προπαγάνδα και τα φασιστικά άσματα που μας διατάζουν να τραγουδήσουμε
Τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που δέχονται οι συνάδελφοι, αλλά και τα χαμηλόβαθμα στελέχη, γυναίκες και άνδρες...
Τις στημένες ΕΔΕ που αντί να τιμωρήσουν τους υπεύθυνους στρατιωτικούς επιχειρούν να στείλουν συναδέλφους στο Στρατοδικείο...
Καταγγέλλουμε και καθημερινά αγωνιζόμαστε ενάντια σε όλα αυτά που συγκροτούν τον νέο Στρατό ενός στρατιωτικοποιημένου κράτους στα πρότυπα του Ισραήλ, όπως προωθείται η συγκρότηση του από την κυβέρνηση της ΝΔ και το αντιδραστικό στρατιωτικό κατεστημένο.
Η Δημοσιότητα των καταγγελιών, η προσπάθεια συνειδητών δημοσιογράφων και κυρίως η συλλογική, μαχητική στάση των φαντάρων φέρνει αποτελέσματα.   
Το σαιτ Armyvoice News αναφέρεται στην Απόταξη αξιωματικού από το Στρατό Ξηράς και πιο συγκεκριμένα αξιωματικού του Πυροβολικού.
Στέρηση βαθμού και μεταφορά στην τάξη του στρατιώτη μετά από εισήγηση του ΥΕΘΑ
Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ προεδρικό διάταγμα με τίτλο «Απόταξη από το Σώμα των Μονίμων Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων, Στέρηση Βαθμού και Μεταφορά στην Τάξη του Στρατιώτη Αξιωματικού του Στρατού Ξηράς».
Η απόφαση ισχύει από την επομένη της δημοσίευσης του Προεδρικού Διατάγματος, σε εκτέλεση της από 26 Ιαν 21 τελεσίδικης γνωμοδότησης του Δευτεροβαθμίου Πειθαρχικού Συμβουλίου, ενώπιον του οποίου παραπέμφθηκε με την υπ' αριθμ. ΕΠ Φ. 453.11/100541142/Σ. 8901/16 Νοε 20 διαταγή του ΓΕΣ/Β1/4β , για τους λόγους που αναφέρονται στην σχετική γνωμοδότηση.
Η τελεσίδικη γνωμοδότηση του δευτεροβάθμιου πειθαρχικού συμβουλίου ενώπιον του οποίου παραπέμφθηκε με την υπ' αριθμ.
ΕΠ Φ. 453.11/10054142/Σ.8901/16 Νοε 20 διαταγή του ΓΕΣ/Β1/4β ο αξιωματικός, εκδόθηκε στις 26 Ιανουαρίου 2021.

Πρέπει όμως να επισημάνουμε ότι η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία έχει χρησιμοποιήσει τις Αποτάξεις για να επιβάλλει ακόμη πιο βίαια την Πειθαρχία και την Υποταγή στους πολεμικούς της τυχοδιωκτισμούς, στην αντιπροσφυγική και αντεργατική της πολιτικής. 
Ο νέος ελληνικός στρατός επιχειρεί να εξυπηρετήσει την ανάγκη συντριβής των ασύμμετρων απειλών για το αστικό καθεστώς εξουσίας, την αναβαθμισμένη συμμετοχή στους βρώμικους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και  την προβολή στρατιωτικής ισχύος στο πλαίσιο του ελληνο-τουρκικού ανταγωνισμού.
Είναι ένας Στρατός Ταξικός, πιο Μισθοφορικός, με μακροχρόνια πρόσδεση των εφέδρων, ενώ επιχειρείται να επιβληθεί η Στράτευση στα 18 των φτωχών ανδρών και Γυναικών!   Ένας στρατός Αντιδραστικός σε όλα τα επίπεδα.
Εμείς καλούμε τους συναδέλφους να υπερβούν τα στεγανά των μονάδων.
Να στείλουν τις Επιστολές με τις Καταγγελίες τους στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ.
Συνάδελφοι είμαστε δίπλα σας, το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ είναι οι αγωνιζόμενοι φαντάροι σε κάθε μονάδα.
Μόνο με το Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό μπορούμε να Υπερασπιστούμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, να απαντήσουμε στην οικονομική και εργασιακή εκμετάλλευση της Υποχρεωτικής Στρατιωτικής Θητείας, στον πόλεμο και τον εθνικισμό, τον ρατσισμό και φασισμό, στο ΝΑΤΟ και τις βάσεις ενός ελληνικού αστικού κράτους που έχει μεταραπεί σε Απέραντο Πολεμικό Ορμητήριο και αισχρός διώκτης προσφύγων-μεταναστών.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
diktiospartakos@hotmail.com 
diktiospartakos.blogspot.com 
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου