Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

88 ΕΜΑ Λήμνος: Ένα 23χρονο παλικάρι έχασε την ζωή του αλλά οι Αξιωματικοί συνεχίζουν να σχίζουν τους φαντάρους

φωτογραφία από την τραγική απώλεια του 23χρονου συνφάνταρου στην Λήμνο-συνεχίζουν να καταπιέζουν τους φαντάρους 
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Υπηρετώ στην 88 ΕΜΑ στην Λήμνο όπου όπως γνωρίζετε είναι μια από τις χειρότερες μονάδες που μπορεί κανείς να υπηρετήσει. 
Μετά τον "χαμό" του συνάδελφου μας Γ. Μ. τα πράγματα αντί να είναι λίγο πιο χαλαρά λόγω της ψυχολογικής πίεσης και των πολλών υπηρεσιών που μας φορτώνουν, έχουν γίνει ακόμα χειρότερα. 
Οι υπηρεσίες είναι καθημερινές, με πολύ κούραση, με ελάχιστο χρόνο για ξεκούραση. 
Για μήνες  οι έξοδοι είναι περιορισμένοι.
Το χειρότερο απ όλα και ενώ έχουμε έξοδο ποτέ δεν τηρείτε το πρόγραμμα. Μας βγάζουν οπότε αυτούς τους συμφέρει και ότι ώρα τους βολεύει. 
Άλλες μέρες 2 ώρες, άλλες 4.
Τα Σαββατοκύριακα που κανονικά δικαιούσαι να βγεις από νωρίς το πρωί και να γυρίσεις πριν την βραδινή αναφορά, μας βγάζουν 4 ώρες και χαριστικά και λες και ευχαριστώ. 
Αυτή η κατάσταση μας έχει κούραση όλους και αν πεις κάτι απείλησε με ποινή. 
Ο κάθε αξιωματικός υπηρεσίας λέει και κάνει τα δικά του χωρίς να σκέφτεται το αν και εμείς θέλουμε και πρέπει  να βγούμε για να χαλαρώσουμε από την καταπίεση που αντιμετωπίζουμε. 

Συνάδελφοι αυτή είναι η πραγματικότητα του νέου Ελληνικού Στρατού.
Εκμετάλλευση, Καταπίεση, Αυθαιρεσία, Απειλές και Τρομοκρατία.
Μόνο αν Αντισταθούμε, μόνο αν Αγωνιστούμε συλλογικά μαζί με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ μπορούμε να Υπερασπίσουμε συλλογικά τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά. 
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο. 
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν. 
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού. 
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα! 

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Τηλ: 6932 955437
diktiospartakos@hotmail.com
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου