Σάββατο 15 Μαΐου 2021

Μονάδα Θεσσαλονίκης: Η Δημοκρατία βλάπτει!

Την πραγματικότητα του Στρατού με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο αναδεικνύουν οι δηλώσεις ακραίου διοικητή μονάδας της Θεσσαλονίκης.
Τις δηλώσεις του Υπουργού Άμυνας της Ακροδεξιάς κυβέρνησης της ΝΔ που είχε κάνει τονίσει ότι "εδώ είναι στρατός, δεν υπάρχει Δημοκρατία", ζήλεψε διοικητής που έκανε ξεκάθαρο στους υφισταμένους του ότι " Δημοκρατία βλάπτει"!
Αφορμή για να ξεδιπλώσει όλο το ολοκληρωτικό του ρεπερτόριο ήταν το θέμα των Αδειών Ειδικού Σκοπού!
Παρά τις διαταγές του ΓΕΣ και του ΓΕΕΘΑ, ο Διοικητής είναι εκείνος που θα κρίνει το "αν, πότε και γιατί" θα δοθούν οι άδειες ειδικού σκοπού.
Το θέμα βεβαίως είναι εκρηκτικό, τα προβλήματα των γονιών πολύ μεγάλα καθώς τα νηπιαγωγεία είναι κλειστά.
Αλλά για όλα τα ζητήματα ο Διοικητής έχει λύση:
ΛΥΣΗ 1η
δώστε τα νήπια στις γιαγιάδες...
Μα δεν έχουμε.
ΛΥΣΗ 2η
πληρώστε νταντάδες...
Μα ο μισθός δεν αρκεί.
Αυτά να τα σκεφτόσασταν πριν μπείτε στον Στρατό!
Λάθος να κάνετε παιδιά.
Όποιος θέλει να κάνει παιδί πρέπει να ξέρει ότι η οικογένεια δεν συμβαδίζει με την καριέρα του Στρατιωτικού.
Ελληνικός Στρατός 2021.
Άραγε, αυτά τα λένε στους μαθητές που επιχειρούν να προσελκύσουν στις Στρατιωτικές Σχολές;
Στους νέους που καλούν να καταταχθούν ως Μισθοφόροι Στρατιώτες τους έχουν πει ότι δεν πρέπει να δημιουργήσουν οικογένεια;

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: έχει συνειδητοποιήσει κανείς που το σκέφτεται για Στρατό-Αστυνομία-Λιμενικό-Συνοριοφυλακή, που πάει να μπλέξει;
 Εμείς Καλούμε την Νεολαία να μην γίνει Μισθοφόρος σε Αστυνομία-Στρατό-Λιμενικό-Συνοριοφυλακή που υπηρετεί τα συμφέροντα των πλουσίων.
Καλούμε τον κόσμο της εργασίας και την νεολαία, κάθε αγωνιστή και σωματείο να σταθεί απέναντι στους Πολεμικούς Εξοπλισμούς και τις Προσλήψεις Μισθοφόρων Στρατιωτών.
Καλούμε στην ενδυνάμωση του Κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό για να Μπλοκάρουμε τη Μηχανή του Πολέμου και της Καταστολής.
η μιζέρια της ζωής ως κατώτερου στελέχους, το τρέξιμο, η συμμετοχή σε αποστολές όπως το κυνήγι μεταναστών, η απίστευτα βαρετή ρουτίνα, το να ζεις χωρίς προοπτική πέρα από την διασφάλιση των αναγκαίων και κάποιων λίγων ακόμα, δεν αξίζει στην γενιά μας!

Να αγωνιστούμε, μαζί με τους εργαζόμενους, για δουλειά με δικαιώματα, με καλούς μισθούς, ενάντια στην κατάργηση του 8ωρου. 
Για ζωή αξιοβίωτη. Να μην υποταχτούμε στην μιζέρια!

Κάνεις νέος ΟΒΑ/ΕΠΟΠ!
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου