Παρασκευή 21 Μαΐου 2021

Δεν θα καθίσουμε να κλαίμε για το Ελεύθερο Εμπρός Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο

Δεν θα καθίσουμε να κλαίμε για το Ελεύθερο Εμπρός Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο, θα αγωνιστούμε για να το πάρουμε πίσω! Τσιμέντο αυτοί; Συνελεύσεις, συντονισμό και αγώνα εμείς!
Αυτό είναι το μήνυμα που εξέπεμψε χθες η ανοιχτή συνέλευση υπεράσπισης του θεάτρου Εμπρός που πρόσφατα σφραγίστηκε με τσιμεντόλιθους από συνεργεία του Δήμου Αθηναίων. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της επίσημης σελίδας του ελεύθερου, αυτοδιαχειριζόμενου χώρου:
"Να μην παραδώσουμε τα όνειρα μας στο σκοτάδι. Σάββατο 22/5 καλούμε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην εκκένωση του Θεάτρου ΕΜΠΡΟΣ μπροστά στο τσιμεντωμένο θέατρο, για να δούμε όλοι μαζί, από κοντά, αυτό το έγκλημα. Το πρόγραμμα των πολιτιστικών δράσεων και εκδηλώσεων που θα οργανωθούν στην πλατεία θα ανακοινωθεί άμεσα. Όλοι και όλες το Σάββατο 22/5 στις 19.00 έξω από το Εμπρός σε μια μεγάλη γιορτή Τέχνης και Ελευθερίας. Επίσης, την Κυριακή 23/5, όπως κάθε Κυριακή, η ανοιχτή συνέλευση του Εμπρός θα διοργανωθεί στις 19.00 έξω από το κτήριο και περιμένει τις προτάσεις καλλιτεχνικών σχημάτων και δημιουργών για την οργάνωση καθημερινών δράσεων υπεράσπισης του Ελεύθερου Θεάτρου. Μέσα ή έξω - το Εμπρός είναι παντού!"
Στηρίζουμε το Εμπρός!
Όλοι/ες εκεί το Σάββατο και την Κυριακή!
Χρειαζόμαστε ελεύθερους, ανοιχτούς μη-εμπορευματικούς χώρους, πολιτισμού και διάδοσης των ιδεών!
Το event των δράσεων του Σ/Κ: https://www.facebook.com/events/841125973427391/?ref=newsfeed

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου